سوال نظرسنجی: آیا این روش هایی که در این تاپیک ذکر شده اند برای شما مفید بوده اند

مجموع: 40

naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : OMIDSIM 

ارسال شده توسط : naras 

ارسال شده توسط : Co-pilot 

سلام برادر حسین @};-
لطف میکنی در مورد این نرم افزار و کاربردش برامون توضیح بدی [approve]

FSX BOOSTER 2013

سلام برادر. @};-
من یه بار این رو نصب کردم شبیه سازم رو ریخت به هم بعد پاکش کردم. [blackhee]
این افزونه تکسچر ها رو به صورت آنی میگیره به کیفیت پایین تر کانورت میکنه و جوری کانورت میکنه که شما کاهش کیفیت رو احساس نکنید. [approve]
یه جورایی FSX.cfg رو به صورت زنده و لحظه ای مدیریت میکنه و پردازش CPU رو برای لود آبجکت ها مدیریت میکنه. [approve]
خیلی هنر کنه تا 5 فریم بیشتر بهتون بده. 😲

برادر رحمت زاده 5 تا فریم برای ما خیلیه !!!!

سلام برادر. [heyyou]
جمعه یه افزونه جدید برای افزایش کیفیت شبیه ساز به همراه آموزش توی همین تاپیک ارائه میدم و بعد از اون آموزش کامل این افزونه رو قرار میدم. [flower]
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار
10 سال پیش
بنده ویندوز 8.1 رو نصب کردم ولی وقتی روی دسکتاپ کلیک راست میکنم nvidia control panel رو نشون نمیده ... مشکل از کجاست ؟ 🤔
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
10 سال پیش
ارسال شده توسط : OMIDSIM 

بنده ویندوز 8.1 رو نصب کردم ولی وقتی روی دسکتاپ کلیک راست میکنم nvidia control panel رو نشون نمیده ... مشکل از کجاست ؟ 🤔

درایور کارت گرافیکت رو از سایت NVIDIA دانلود کن برادر. @};-
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
10 سال پیش
سلام به همه برادرا و خواهران گرامی. @};-

خیلی از دوستان از من میپرسیدن که از چه تنظیماتی برای REX استفاده میکنی. [approve]
ابتدا باید بگم که شبیه ساز من Deluxe به همراه Acceleration Expansion Pack هستش که روش REX4 نصب کردم. [approve]
قبلاً از مدل های REX Essential و REX v2.0 هم استفاده کرده بودم. ولی REX4 آخرین ویرایش از این افزونه افزایش کیفیت هستش. 😊

تنظیمات REX4 در بخش Setting اون به شرح زیر هستش: 👏

UserPostedImage

البته دقت داشته باشید که FSX از DX10 پشتیبانی میکنه و از قرار دادن اون سه گزینه که در بخش DirectX هستش بر روی DX11 خود داری کنید. [approve]
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
10 سال پیش
UserPostedImage

Microsoft DirectX 12 مجموعه ای از رابط های برنامه کاربردی (application programming interfaces (API است که برای اداره کردن وظایف مربوط به برنامه های چند رسانه ای، به ویژه برنامه ریزی بازی و ویدئو، در پایگاه مایکروسافت است. در اصل، اسم های این “رابط های برنامه کاربردی” (API’s) تماما با Direct شروع می شوند، از قبیل Direct3D, DirectDraw، DirectMusic, DirectPlay, DirectSound و به همین منوال. DirectX، بعد، اصطلاح کلی برای تمام این رابط های برنامه کاربردی Direct و چیزی شد، و آن اصطلاح اسم کلی این مجموعه شد. بعد از معرفی Xbox، مایکرسافت رابط های برنامه کاربردی برای طراحی بازی چند پایگاهی را از قبیل XInput، که برای مکمل کردن و یا جایگزین کردن اجزا تکی DirectX طراحی شده اند منتشر کرد.

دلایل نصب نرم افزار DirectX:
– اجرای بازی های جدید
– فعال کردن امکانات جدید بر روی کارتهای گرافیکی
– افزایش قدرت ویندوز در پردازش های گرافیکی
– مورد نیاز برای اجرای برنامه های تست گرافیکی سیستم مانند ۳DMark Vantage
– رفع ارورهای بازی های کامپیوتری
– افزایش سرعت بازی ها
– استفاده از بالاترین امکانات کارت صوتی
– مورد نیاز برنامه های ساخت انیمیشن
– و …

UserPostedImage

دانلود DX12 با لینک مستقیم از سرور سایت P30i.com
http://dl.p30i.com/black/software/DirectX12 [www.p30i.com].rar
رمز فایل : www.p30i.com

دانلود نرم افزار DLL Fixer با لینک مستقیم از سرور سایت topinearth.com 
رمز فایل در صورت نیاز : www.topinearth.com

منابع:
http://www.topinearth.com/Fa/1757/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3-Directx-%D9%88%D8%B1%DA%98%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-9-%D9%88-10-%D9%88-11-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D8%B9%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2 
http://www.p30i.com/1134/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-directx-12.html