سلام به آقا فرخ عزیز@};-
ایجاد این پایگاه جدید و مستقل رو به شما تبریک میگم این کار لازم بود و درش آینده نگری آشکاره .
به هر حال ما باید به فکر فرودگاهای داخلی باشیم ، عدم فروش مناسب فرودگاه ارومیه دلایل خودش رو داره که شاید بهتره برسی اون رو به خودتون بسپاریم ، از نظر من شاید سایت اف اس گراپ به علت فروش محصولات ..... شده خارجی ، معرف مناسبی برای فروش محصول خودمون به خارجها نباشه .به خصوص در مورد شرکتی مثل آئروسافت .
با اطمینان میگم اگر روند کار شما روی فرودگاهای داخلی ادامه پیدا کنه به خصوص فرودگاهای اصلی فروشتون هم به یاری خدا بهتر میشه ، البته این نظر با تولید سینری خارجی منافاتی نداره .
این رو هم در نظر داشته باشید که تا به حال کار بنیادی برای مملکت خودمون نشده این در حالیه که خیلی از فرودگاهای خارجی با کیفیت HD به صورت رایگان ارائه میشه چه برسه به سفارشیهاش .
به هر حال دادا ما به شما امیدواریم اونم برای کشور خودمون ، چون دستی بر آتش کار طراحی سینری دارم از سختی کار با اطلاع هستم و درکتون میکنم تا اگر به عنوان یه حرفه درامد زا بهش نیگاه میکنید ، باید به فروش مناسب دست پیدا کنید چه خارج چه داخل ایران زمین .
بازم ممنون
سلام دوست عزیز. از توجه شما به فینکس بسیار سپاسگذارم و امیدوارم در آینده جوابگوی انتظارات شما عزیزان باشم.
در مورد عدم فروش مناسب حرف و حدیث بسیار هستش؛ از بایکوت کردن همکاری من با FSGroup تا قیمت نجومی محصول. نمی خوام اینجا بحث به جاهای دیگری بکشه ولی بهتره یکم از جانب خودم توضیح بدم. من به طراحی فرودگاه و افزونه های شبیه ساز پرواز نه به دید تفریح بلکه تجارت توام با سرگرمی نگاه می کنم. من یک معمارم و به شبیه ساز بسیار علاقه دارم و در کنارش تو زمینه سه بعدی سازی معماری دارای اسم و رسمی واسه خودم هستم. ولی همونطور که با امیر (مالک فلایت بیم) داشتیم راجب ورود به این صنعت صحبت می کردیم؛ فرودگاه و اجزای داخلیش بقدری برامون شیرینه که حاضر شدیم تو این صنعت سرمایه گذاری کنیم. امیر که فوق العاده کارش درسته و بخوبی جای خودش رو بین ما با کارهاش تثبیت کرده. منم سعی دارم دنبالرو افرادی مثل اون باشم. حالا یک سوال اینجا مطرحه، تو پروژه ای که درصد اصلیش به جیب من می رفت بعضی از دوستان با چه نگرشی تصمیم به تحریم گرفتند؟ یا مدت زمان 40 روز کار مداوم چقدر دست مزد شایسته فردیه که وقت گذاشته؟
دوستانی که منو از نزدیک میشناسن به اخلاق من کاملا واقفند. من اصلا رودروایسی رو دوست ندارم و به سبب فرهنگی که توش بزرگ شدم همیشه با طرف مقابلم رک و روراست بودم. بهمین خاطر اگر حمایت های دوستان تو خارج نبود بکل کار شبیه سازی رو مثل آقای عارفیان کنار گذاشته بودم ولی خداروشکر بقدری حمایت دلچسب بود که تصمیم گرفتم اینبار رو ترکیه سرمایه گذاری کنم.
اما ایران، ایران وطن منه و من هم به عنوان یک ایرانی بعضی دینها نسبت به این سرزمین دارم. و در مقابلش بعضی انتظارات. بعد اتفاقی که برای ارومیه افتاد تصمیم گرفتم پروژه های ایران رو با پیش فروش و رسیدن به حد نصاب شروع کنم. لذا بعد پروژه آنکارا با تعیین یک نرخ و تعداد معین برای پیش فروش شروع به ساخت فرودگاه امام خواهم کرد. که اگه جواب داد این روند رو ادامه بدم اگرم که نه برم سراغ کشورهای همسایه.
در ادامه دوباره از توجه های شما عزیزان به فینکس کمال تشکر را دارم.
فرخ رستمی کیا