Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
9 سال پیش
ضمنا من نفهیدم مشکل کامپیوتر من چیست و من در کدام پیام برای شما نوشتم کامپیوترم مشکل دارد اگر ممکنه توضیح بفرمایید تا مشکل کامپیوتر را حل کنم

فرودگاه حمد فقط یک فایل dll بعنوان داره و من با سواد کمم نتونستم از این فایل استفاده کنم و شما هم بعد از 3 یا 4 پیام خصوصی خودتون هم نمیدونید روش استفاده از این فایل و فعال سازی چیست

نتیجه ای که من میگیرم اینست که در قبال پستهایی که در این سایت میگذارید مسئولیتی ندارید فقط مهم اینست که اعضا به کانال تلگرام شما بپیوندند.
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
ارسال شده توسط : Reza_Sadri 

ضمنا من نفهیدم مشکل کامپیوتر من چیست و من در کدام پیام برای شما نوشتم کامپیوترم مشکل دارد اگر ممکنه توضیح بفرمایید تا مشکل کامپیوتر را حل کنم

فرودگاه حمد فقط یک فایل dll بعنوان داره و من با سواد کمم نتونستم از این فایل استفاده کنم و شما هم بعد از 3 یا 4 پیام خصوصی خودتون هم نمیدونید روش استفاده از این فایل و فعال سازی چیست

نتیجه ای که من میگیرم اینست که در قبال پستهایی که در این سایت میگذارید مسئولیتی ندارید فقط مهم اینست که اعضا به کانال تلگرام شما بپیوندند.

سلام علیکم جناب صدری

حقیقت شما خودتون فرمودید که شاید " روی سیستمون فونت عربی نصب نباشد " و این علت حرف بنده هست .

در ضمن ، بنده ترجیح میدم که از این لحظه به بعد بجای پاسخ دادن و دفاع از خودم و دوستانم ، به لفظ خودتون " نتیجه گیری " رو بسپرم به دست خود شما و دوستانی که به هر حال این پست ها رو مطالعه می کنند و بشدت هم امیدوار هستم که شما نظراتتون رو درباره این جملات که " خودتون هم نمیدونید روش استفاده از این فایل و فعال سازی چیست " و " نتیجه ای که من میگیرم اینست که در قبال پستهایی که در این سایت میگذارید مسئولیتی ندارید فقط مهم اینست که اعضا به کانال تلگرام شما بپیوندند." تغییر دهید 🙂

OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
9 سال پیش
بسته افزودنی Quality Wings Ultimate 146 Collection برای شبیه ساز FSX و P3D :
در میان محصولات شرکت Quality Wings که همگی بر اساس سیاست های این شرکت از سطح کیفیت بصری و فنی مناسبی بر خوردار هستند ، Ultimate 146 Collection بخاطر نبود محصولی مشابه از سوی شرکتی دیگر ( البته به استثنا Just Flight که البته می توان یکی از علت های محبوبیت بیشتر QW 146 را بین کاربران برتری این محصول بر رقیب Just Flight ـی (!) خود دانست. )

از محبوبیت بسیاری برخوردار است . البته بدلیل موضوع ذکر شده در بالا بهتر است از بررسی تعداد کاربران این بسته صرف نظر کرد ، زیرا مهم ترین عامل استفاده در حقیقت میزان علاقمندی به خود این هواپیماست .
‏Quality Wings Ultimate 146 Collection پرنده های BAE 146-100 , BAE 146-200 , BAE 146-300 , Avro RJ70 , Avro RJ85 , Avro RJ 100 را بصورت کامل و دقیق ، هم از لحاظ طراحی سه بعدی خارجی و هم داخلی شبیه سازی کرده است .
از مهم ترین پشتیبانی های شرکت Quality Wings ارائه بیش از 60 بازنقش برای هر شش پرنده است که البته این مقدار هم اکنون نیز در حال افزایش است .
سخت افزار و نرم افزار مناسب برای اجرای این افزودنی بر روی شبیه ساز های FSX , P3D و FS9.1 ، پردازنده با 3.0 گیگاهرتز فرکانس ، 4 گیگابایت برای حافظه تصادفی و 512 مگابایت برای پردازنده گرافیکی و سیستم عامل های XP ، 7 و 8 و 10 می باشد . همچنین این بسته افزودنی به 1.8 گیگابایت حافظه دیسک ( HDD ) نیاز دارد .

طراحی دقیق مدل خارجی ، بافت های با کیفیت بالای آن ، طراحی دقیق بخش های متحرک در مدل خارجی ( که به گفته خود QW به بیش از 100 مورد میرسد ) .
طراحی دقیق مدل داخلی (VC) و کاکپیت دو بعدی با کیفیت های بالا و بهره گیری از بافت های فتوریل ، بیش از 200 اعلام کننده صوتی ( براساس گفته QW ) ، مدل پروازی و داینامیک دقیق و مطابق واقعیت ، و طراحی کوچکترین تا بزرگترین موارد بر اساس گفته خلبانان و منوال ها و مستندات واقعی ( بر اساس گفته QW ) و شبیه سازی و طراحی دقیق ( تقریبا 100% ) صوت ها هم از زوایای خارجی و هم از زوایای داخلی از مهم ترین نکات قابل توجه برای کاربران این محصول است .
پینت کیت دقیق و با جزئیات این پرنده برای طراحان بازنقش بسیار ساده در استفاده است .

همچنین این محصول برنده عناوین Editors Choice Award از FS Magazine و Gold Star Award از Avsim می باشد .
برای دسترسی به Quality Wings Ultimate 146 Collection برای شبیه ساز های FSX و P3D به کانال تلگرام " کتابخانه مجازی شبیه ساز پرواز ایران " در آدرس زیر مراجعه کنید :

https://telegram.me/IRFSLibrary 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
9 سال پیش
فرودگاه بین‌المللی صبیحه گوکچن (به ترکی استانبولی: Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı) در محلهٔ پَندیک در بخش آسیایی کلانشهر استانبول قرار دارد. این فرودگاه دومین فرودگاه شهر استانبول است و نام خود را از اولین خلبان زن هواپیماهای جنگی در دنیا و اولین زن خلبان ترکیه، صبیحه گوکچنگرفته‌است.[۱]

ساخت این فرودگاه در سال ۱۹۹۸ آغاز گردید و در سال ژانویه سال ۲۰۰۱ با هزینه ۵۵۰ میلیون دلار آمریکا به بهره برداری رسید.

بر اساس آمار مرکز آمار فرودگاههای ترکیه، این فرودگاه از نظر ترافیک حمل مسافر در جایگاه سوم در ترکیه قرار دارد.
ویژگی های فرودگاه در شبیه ساز:
-طراحی دقیق براساس چارت ها
-طراحی دقیق از فتوریل
-پوشش کامل گیاهی و سه بعدی
-پوشش عالی شبانه
-علامت های ۳بعدی فرودگاه
-ده ها ابجکت مختلف در فرودگاه
-کیفیت عالی باند و تاکسی وی ها
-نورپردازی عالی

جهت دسترسی به این افزودنی به کانال تلگرام " کتابخانه مجازی شبیه ساز پرواز ایران " در آدرس زیر مراجعه کنید :

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
9 سال پیش
فرودگاه بین‌المللی آتن (یونانی: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος", Diethnís Aeroliménas Athinón "Elefthérios Venizélos") یک فرودگاه همگانی مسافربری با کد یاتا ATH است که یک باند فرودآسفالت دارد و طول باند آن ۴۰۰۰ متر است. این فرودگاه در کشوریونان قرار دارد و در ارتفاع ۹۴ متری از سطح دریا واقع شده‌است.

فرودگاه آتن در ۲۹ مارس ۲۰۰۱ میلادی آغاز به کار کرد و فرودگاه مسافربری اصلی در شهر آتن و منطقهٔ آتیک محسوب می‌شود کهپررفت‌وآمدترین فرودگاه در کشور یونان و ۳۱مین فرودگاه پررفت‌وآمد در اروپا است.
ویژگی ها در شبیه ساز:
-طراحی بر اساس چارت ها
-طراحی دقیق و باکیفیت باند و تاکسی وی ها
-پوشش گیاهی عالی
-پوشش شب بسیار عالی
-وجود قطار فرودگاه و خودروهای آزادراه های نزدیک فرودگاه
-سیستم راهنمای پارک هواپیما در هر گیت و پارکینگ

جهت دسترسی به این افزودنی به کانال تلگرام " کتابخانه مجازی شبیه ساز پرواز ایران " در آدرس زیر مراجعه کنید :

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند