Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
saba.h نوشت:

اول دوستان آشنا راضی بشن علمشونو به اشتراک بذارن تا جمعیت بیشتر بشه همکاری پیشکش.

دوستان همینطوریش دارن مفتی کار میکنن![blackhee]
خودشونم میخوان،منتها نمیدونم چرا زورشون میاد بریزن بیرون!😕
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
🤣 ای بابا..من که تو پست اولم گفتم فکر خوبیه..ما که هرچی میگیم که شما توقعش رو نداری [blackhee] من میگم آدم باید واقع بین باشه..اگه یه سری به این فروشگاه های شبیه ساز و اینا بزنی متوجه میشی...کپی های غیرقانونی تو ایران بیداد میکنه..اما....بسم الله آقا محمد...بیا صحنه هایی که دوستانمون تو وتسیم خودشون ساختن رو تو وبلاگ وتسیم - ایران دانلود کن... منم چیزایی که دارم را رو میکنم ببینیم کی بیشتر چیز میز داره... !!! [flower] [flower] [flower] ما که از اول میخواستیم شروع کنیم ولی شروع هر کار بزرگی تو ایران یه ذره ترس داره....!! 😎 لطفاً بطور کامل شفاف سازی کن هر چیزی که ابتکار و کار بچه های ایرانی باشه رو به اشتراک بذاریم با فقط نرم افزار های الحاقی مثل ریپینت و صحنه ها و اینا ؟؟؟؟؟ چون خودم دارم یه منوال هم درست میکنم میخوام بدونم شامل اونم میشه یا نه..!! [blackhee]
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
13 سال پیش
Sepehr Ebadi Borna نوشت:

🤣 ای بابا..من که تو پست اولم گفتم فکر خوبیه..ما که هرچی میگیم که شما توقعش رو نداری [blackhee] من میگم آدم باید واقع بین باشه..اگه یه سری به این فروشگاه های شبیه ساز و اینا بزنی متوجه میشی...کپی های غیرقانونی تو ایران بیداد میکنه..اما....بسم الله آقا محمد...بیا صحنه هایی که دوستانمون تو وتسیم خودشون ساختن رو تو وبلاگ وتسیم - ایران دانلود کن... منم چیزایی که دارم را رو میکنم ببینیم کی بیشتر چیز میز داره... !!! [flower] [flower] [flower] ما که از اول میخواستیم شروع کنیم ولی شروع هر کار بزرگی تو ایران یه ذره ترس داره....!! 😎 لطفاً بطور کامل شفاف سازی کن هر چیزی که ابتکار و کار بچه های ایرانی باشه رو به اشتراک بذاریم با فقط نرم افزار های الحاقی مثل ریپینت و صحنه ها و اینا ؟؟؟؟؟ چون خودم دارم یه منوال هم درست میکنم میخوام بدونم شامل اونم میشه یا نه..!! [blackhee]

ببین من میگم که چی فکر میکنم ،شما چی فکر میکنی همینجاها مشخص میشه!
قرار نیست که یک جا پشت کامپیوتر بشینید و برای همدیگه صحنه آپلود کنید!
قرار بر این هست که مثل یک شرکت یا کمپانی دور هم یکجا جمع بشید و با همدیگه روی پروژه کار کنید! یه نفر میره عکس میگیره،یه نفر میره مجوزها رو میگیره، بقیه هم روی طراحی کامپیوتری کار میکنن و ...
توی پک اورجینال به بازار ارائه میکنن!
در صورت هرگونه عیب و نقصی خود ما پاسخگو خواهیم بود، در صورت کپی شدن و ... افراد خاطی رو مورد پیگرد قانونی قرار میدیم، من براش راه حل دارم! دیگه بالا تر از این نیست که از طرف امضای عضویت بگیریم و بندازیمش زندان! هست؟
کاری که من توی ذهنم میچرخه مفت نیست! چند میلیون هزینه میبره و بعد از مدتی که محصولات ارائه شد،سودش هم جاری میشه!
من خودم توی ایده دادن و طرح توجیهی استادم! 2 تاشونم تا حالا به سرانجام رسوندم!
شیرین ترینشون مسابقه طراحی و ساخت پل ماکارونی بود که رکورد دانشگاه شریف رو زیر پا له کردیم! (اینجور کار ها زحمت میخواد و مدیریت پروژه)، اگه نمیتونین و از دستتون خارجه که هیچی! مثل همیشه یه صحنه درب داغون بذارین برای دانلود! اگه میتونین ،بسم الله... 4-5 نفری روی یه پروژه مثل مهرآباد،ایکا و ... کار کنید تا یک محصول کامل و با کیفیت رو روانه بازار کنید و نونش رو بخورید!
خداوکیلی چند ساله دارید از این کارها میکنید؟ همش هم در یک سطحه؟
هر کاری زحمتی داره! درسته که من تاحالا چیزی طراحی نکردم و اصلاً بلد هم نیستم، ولی ایده کار گروهی و مسیر ترقی دارم میدم بهتون!
بده که از الآن شروع کنید و تجربه کار دست جمعی داشته باشید تا در آینده هم کم کم حرفه ای تر ها به شما بپیوندند و تا چند سال دیگه بتونین مچ فلای تمپا و امثالهم رو بخوابونین؟

به رگ غیرت ایرانیتون بر بخوره!
نشینین ببینین که کی چجوری میلیاردر میشه! یه تکانی به خودمون بدیم ماهم بیلیونر میشیم! حالا خوبه همه اینجا تحصیل کرده هستند و دارن درجا میزنن!
آقا تورج،آقای طالبزاده و دیگر دوستان، بذارید که بالآخره خودمون یه آستینی بالا بزنیم و مثل بعضیا دست گدایی و خفت جلوی این و اون دراز نکنیم!
من حساب 20% کار رو کردم! بقیش رو باید بحث کنیم! امروز ایده رو دادم، فردا یکی دیگه انجام داد خودتونین که ولو میشیدا!!!

از ما گفتن و از شما غر زدن و مسخره کردن!
فکر میکردم که جنبه یه پروژه بزرگ رو دارید و انتظار داشتم توی اولین پستها مشکلات اساسی رو چکش کاری کنیم تا به نتیجه برسیم! فکر نمیکردم که از همون اولین پاسخ دست به تمسخر بردارید!

من به شخصه دلم برای خودمون سوخت، نمیخواین کاری کنید،نکنید چیکارتون کنم؟ پولش که توی جیب من نمیره... توی جیب شماها میره!

یا علی
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
کاپیتان کسی با اصل موضوع مشکلی نداره...همه از این پیشنهاد استقبال میکنن...اما انرژی که بین بچه ها هست کمه...پتانسیل نداره...همین آقا تورج عزیز خودمون...خوب صحنه زیاد درست کرده،بذار ببینیم نظر کسایی که صحنه درست کردن چیه...من که چشم آب نمیخوره...اما باید از صاحب نظرها پرسید...هرچی باشه 2،3 تا صحنه ساز و 2 تا ریپینت کار بیشتر نداریم.... آقا تورج عزیز..کجایی که نظرتونو میخوایم....اصلاً این کار تو ایران جواب میده ؟؟؟ 😕

آقا محمد..همه چیز که پول نیست برادر..!! ببین این چیزایی که برام بالا توضیح داده منو توجیح کرد...اما بهم بگو که این همه ممبر تو ایوائو و وتسیم ..چند نفرشون این کارایی که گفتی رو عملی میکنن ؟؟ اصلاً عملی شدن چیزی که بالا گفتی با همین شرایط ایوائو و وتسیم چند درصد هست ؟؟ گفتن که همه میتونن طرح و ایده کار بدن که کاری نداره...بیا من ایده و کار وی پی ان فروشی بدم همه اینجا کف کنن ...اما باید پتانسیل باشه یا نه ؟؟
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
13 سال پیش
چه عجب گیر سه پیچ ندادی![blackhee]

جرء اولین چیز هایی که لازم هست همون پوله! جا و مکان هست! مجوز از ارشاد هست!
پس اولش راحت نیست!
ضمناً بازی هم نیست که دوستان جمع شن،بعد که دیدن کار سخته بعد 2 روز دیگه نیان سر کار!
منم توی اولین پست نوشتم که اینکاره ها بیان نظر بدن! والا اوس تورج که همون اولش گذاست توی برجک ما با اون جمله !
شوخی رو بذاریم کنار، اینجا اگر کاری راه بیوفته و سود و ضرری باشه... همه سود یا ضرر میکنن! پس جدی بحث کنید! اگر هم تیز برّنده میخواید بنویسید،اینجا جاشه!
توی این طرح:
1) ثبت شرکتی به نام (هر نامی) که طراح و سازنده افزودنیهای شبیه ساز پرواز هست.
2) محل کار - همه باید یکجا حمع بشن و با چند تا سیستم متصل به شبکه فعالیت گروهی داشته باشند
3) احتیاج به چند کارمند متخصص هست - در زمینه طراحی ،گرافیک ، سخت افزار - نرم افزار - شبکه و...
4) وکیل شرکت - حسابدار - برنامه ریز و مدیر پروژه
5) و.... (خودتون دیگه بقیه رو لیست کنید)

پس میبینید که هزینه بر هست! کار 5 نفر هم نیست! حداقل 20-30 نفر رو میطلبه!
میتونید توی این سطح یا بالاتر فکر کنید یا نه؟ 😕

حالا بحث کنید