Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
برادر تو خارج زندگی میکنی یا قیمت ها دستت نیست ؟؟ 😕 🤣 😂

بیشتر آدماهایی که همچین پیشنهادهایی مشنون اگه پول کلان بذارن مثله بانک عمل میکنن...!! تو سودت شریکن اما تو ضررت میکشن کنار...!! کجا استارت زدی ؟؟ هروقت جا و مجوز هارو گرفتی 30 نفر هم جور شد تازه میگن استارت...تازه کسی که همچین طرح هایی داره که از پشت سنگر که نباید حمایت کنه...باید جلو بره تا بقیه از طرح و ایدش حمایت بکنن...نه اینکه یه طرح بدی ملت برن جلو یه کاری بکنن در حالی که اصلش تو ذهن خودته بعد توش بمونن..!! [blackhee]

اگه تمامی این کارها انجام شد...شروع به کار کردن چند سال زمان میبره که بتونیم تازه در سطح رقابت با شرکت های خارجی برسیم..!! بیخیال برادر...این طرحت عملی نیست...بریم ریپینت و صحنه دانلود کنیم..!! [blackhee] 😂
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
بله! این طرح در حد همون ایده باقی میمونه! همون اولشم میدونستم! می خواستم ببینم چقدر مشتاق داره که دیدم!😛
اما نسبت به حرفی که فرمودید (سنگر و...) صرفاً شوخی بود! نمیشه که یه نفر منافع زندگیشو به خطر بندازه و بقیه بگن ما هستیم و بکشن کنار! بعدت طرف بیچاره شه! (همون پل ماکارونی رو بنده و یکی از دوستان در عرض 7 ساعت مداوم طراحی کردیم و ساختیم! جایزه نفر اول هم خودمون نوش جون کردیم و به ریش همه هر و هر خندیدیم! اما بگم که خیلی زیر فشار بودیم! اونقدر که حالت ... بهمون دست میداد!) پس بدون من خودم بازی خوردم سر اینجور رفاقتهای کاری!
به قول یه بنده خدایی (( انقدر مار خوردم،افعی شدم!))

ضمناً تمام طرحها تجربه شده اند! ما اینکار رو کردیم! شد! منتها توی تحریم مثل ژیان میمونه! برای کسب سرمایه باید تهاتری کار کنی!

خب ! به نظر من بحث دیگه ای باقی نمیمونه! روحیه دوستان رو نسبت به یه فعالیت خوب، دیدیم! بهتره ازین به بعد ،همچون گذشته بشینیم و زندگینامه نابغه هایی مثل ثابت و استیو جابز و بقیه رو بخونیم! و هی به تنبلی ایرانی جماعت فحش بدیم و هی فحش بدیم!

دنگ ... ......... ختم جلسه!
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
benmore
  • benmore
  • 52.4% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
سلام

همهٔ حرف هایی‌ که زده می‌شه به عنوانه نظر و بحث درسته

حالا نظر من اینه که چرا اصلا راه خیلی‌ دور میریم چرا به چیزی فکر می‌کنیم که میدونیم شرایطش تو ایران سخت هستش شدنیه اما حالا وقتش نیست.

پیشنهاد آقای کاپیتان محمدیفر خیلی‌ خوبه من هم استقبال می‌کنم حرفهای آقای سپهر هم کاملا درسته،اما من در مورد راهی‌ که ایشون نشون دادن نظرم فرق می‌کنه.

من نه از ثبت شرکت حرف میزنم نه از کسب اجازه و مجوز و وزارت خانه و نه کسب درامد و نه چیزی دیگه من میگم بالاخره حداقل یه ۷،۸ نفری هستن که توی کار طراحی فرودگاه و ریپینت تخصص دارن و هرکدوم دارن زحمت میکشن که جداگانه کاری انجام بدن من میگم ۷ نفر هم نه همون ۳ یا ۴ نفر هم جم بشن تقسیم نیروی کار کنن فکرشونو طرح‌هاشون رو روی هم بزارن باور کنید یه فرودگاه زیبا و قابل تحسین می‌تونن طراحی کنن و مهمتر اینکه این کار پشتش پیشرفت هستش یعنی‌ حتا بنظر من واسه کارهای بعدی اونوقت می‌شه روی اینکه محصولات رو پولی‌ هم عرضه کنین فکر کرد و کم کم به نتیجه رسید کاما اینکه به نظر میرسه یه عده توی گروه‌های چند نفری دور هم تو ایران جم شدن و دارن اینکارو می‌کنن.پس برای شروع بنظرام اینطوری خیلی‌ بهتر باشه تا اینکه یهو اول کار به فکر یه سرمایهٔ بالا باشیم شرکت به ثبت بروسونیم مجوز بگیریم ۳۰ نفر استخدام کنیم من نمیگم این مسیری که شما نشون دادی غلطه دوست عزیز من نظرم اینکه این واسه الان راهش نیست راهش اینکه از کم و از خیلی‌ پین با همکاری هم شروع کنیم تا بتونیم یه‌‌روزی تمام فرودگاه‌های داخلی‌ خودمونو در حدFly Tampa و دیگر شرکت‌ها طراحی و حتی کاری بکنیم نه تنها خودمون بلکه خارجی‌‌ها هم از محصولات خریداری و استفاده کنن.

پیشنهاد واقعاً خوبی‌ دادن دوستان فقط نظر من اینکه اگه سطح توقع پایین باشه برای شروع بعد از چندین کار و کسب تجربه هم پیشرفت توی کیفیت طراحی و هم از نظر مالی خواهیم داشت

موفق باشید

UserPostedImage 
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
پیشنهاد آقای benmore باز معقول تره ... البته اگه این تلاش مستمر باشه و کسی وسط کار بیخیال نشه...اینجا که فعلاً کسی نه تعهدی داره نه از جایی پول میگیره...همه فقط از سر علاقه کار میکنن...من با پیشنهادتون موافقم..!! 😎
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
benmore نوشت:

سلام

همهٔ حرف هایی‌ که زده می‌شه به عنوانه نظر و بحث درسته

حالا نظر من اینه که چرا اصلا راه خیلی‌ دور میریم چرا به چیزی فکر می‌کنیم که میدونیم شرایطش تو ایران سخت هستش شدنیه اما حالا وقتش نیست.

پیشنهاد آقای کاپیتان محمدیفر خیلی‌ خوبه من هم استقبال می‌کنم حرفهای آقای سپهر هم کاملا درسته،اما من در مورد راهی‌ که ایشون نشون دادن نظرم فرق می‌کنه.

من نه از ثبت شرکت حرف میزنم نه از کسب اجازه و مجوز و وزارت خانه و نه کسب درامد و نه چیزی دیگه من میگم بالاخره حداقل یه ۷،۸ نفری هستن که توی کار طراحی فرودگاه و ریپینت تخصص دارن و هرکدوم دارن زحمت میکشن که جداگانه کاری انجام بدن من میگم ۷ نفر هم نه همون ۳ یا ۴ نفر هم جم بشن تقسیم نیروی کار کنن فکرشونو طرح‌هاشون رو روی هم بزارن باور کنید یه فرودگاه زیبا و قابل تحسین می‌تونن طراحی کنن و مهمتر اینکه این کار پشتش پیشرفت هستش یعنی‌ حتا بنظر من واسه کارهای بعدی اونوقت می‌شه روی اینکه محصولات رو پولی‌ هم عرضه کنین فکر کرد و کم کم به نتیجه رسید کاما اینکه به نظر میرسه یه عده توی گروه‌های چند نفری دور هم تو ایران جم شدن و دارن اینکارو می‌کنن.پس برای شروع بنظرام اینطوری خیلی‌ بهتر باشه تا اینکه یهو اول کار به فکر یه سرمایهٔ بالا باشیم شرکت به ثبت بروسونیم مجوز بگیریم ۳۰ نفر استخدام کنیم من نمیگم این مسیری که شما نشون دادی غلطه دوست عزیز من نظرم اینکه این واسه الان راهش نیست راهش اینکه از کم و از خیلی‌ پین با همکاری هم شروع کنیم تا بتونیم یه‌‌روزی تمام فرودگاه‌های داخلی‌ خودمونو در حدFly Tampa و دیگر شرکت‌ها طراحی و حتی کاری بکنیم نه تنها خودمون بلکه خارجی‌‌ها هم از محصولات خریداری و استفاده کنن.

پیشنهاد واقعاً خوبی‌ دادن دوستان فقط نظر من اینکه اگه سطح توقع پایین باشه برای شروع بعد از چندین کار و کسب تجربه هم پیشرفت توی کیفیت طراحی و هم از نظر مالی خواهیم داشت

موفق باشید

ابتدا از شما تشکر میکنم که بحث رو منطقی پیش گرفتید[flower]

بله درسته، راستش منم اولش همین نظر رو داشتم و اولین جرقه ذهنم از همینجا بود که چند نفر دور هم کار رو شروع کنن! اما فکرم زیادی شکوفا شد![blackhee] حدش هم که دیگه بماند! فقط اینجور طرحهایی رو که من میدم آل خلیفه میتونن اجرا کنن![blackhee]
البته توی ایران هم عملی هست ولی با چند ویژگی! پول داشته باشی، علمشو داشته باشی، آدمشو داشته باشی!

اما همونطور که در پست قبلی هم گفتم،از نهایت کار اطلاع کامل داشتم و فقط میخواستم ببینم که چند نفر مشتاق این حرفه رو داریم!😎
حالا که من به مقصودم رسیدم و دوستان هم حساب کار دستشون اومد (امیدوارم اومده باشه!) ، تقاضا میکنم بجای اینکه وقت خودشون رو با کارهای تک نفره که حاصلی جز خستگی و کم حوصلگی برای خودشون و محصولی با کیفیت بسیار پایین و پر از اشکالات نداره،تلف کنند، بیان و دورهمی و گروهی کار کنند تا به قله های موفقیت و یا شاید در آینده ای نزدیک چیزی تو مایه های فکر من ، نیم نگاهی داشته باشند

دوستدار موفقیت همه هستیم[readdoc] [flower]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو