سلام
همهٔ حرف هایی که زده میشه به عنوانه نظر و بحث درسته
حالا نظر من اینه که چرا اصلا راه خیلی دور میریم چرا به چیزی فکر میکنیم که میدونیم شرایطش تو ایران سخت هستش شدنیه اما حالا وقتش نیست.
پیشنهاد آقای کاپیتان محمدیفر خیلی خوبه من هم استقبال میکنم حرفهای آقای سپهر هم کاملا درسته،اما من در مورد راهی که ایشون نشون دادن نظرم فرق میکنه.
من نه از ثبت شرکت حرف میزنم نه از کسب اجازه و مجوز و وزارت خانه و نه کسب درامد و نه چیزی دیگه من میگم بالاخره حداقل یه ۷،۸ نفری هستن که توی کار طراحی فرودگاه و ریپینت تخصص دارن و هرکدوم دارن زحمت میکشن که جداگانه کاری انجام بدن من میگم ۷ نفر هم نه همون ۳ یا ۴ نفر هم جم بشن تقسیم نیروی کار کنن فکرشونو طرحهاشون رو روی هم بزارن باور کنید یه فرودگاه زیبا و قابل تحسین میتونن طراحی کنن و مهمتر اینکه این کار پشتش پیشرفت هستش یعنی حتا بنظر من واسه کارهای بعدی اونوقت میشه روی اینکه محصولات رو پولی هم عرضه کنین فکر کرد و کم کم به نتیجه رسید کاما اینکه به نظر میرسه یه عده توی گروههای چند نفری دور هم تو ایران جم شدن و دارن اینکارو میکنن.پس برای شروع بنظرام اینطوری خیلی بهتر باشه تا اینکه یهو اول کار به فکر یه سرمایهٔ بالا باشیم شرکت به ثبت بروسونیم مجوز بگیریم ۳۰ نفر استخدام کنیم من نمیگم این مسیری که شما نشون دادی غلطه دوست عزیز من نظرم اینکه این واسه الان راهش نیست راهش اینکه از کم و از خیلی پین با همکاری هم شروع کنیم تا بتونیم یهروزی تمام فرودگاههای داخلی خودمونو در حدFly Tampa و دیگر شرکتها طراحی و حتی کاری بکنیم نه تنها خودمون بلکه خارجیها هم از محصولات خریداری و استفاده کنن.
پیشنهاد واقعاً خوبی دادن دوستان فقط نظر من اینکه اگه سطح توقع پایین باشه برای شروع بعد از چندین کار و کسب تجربه هم پیشرفت توی کیفیت طراحی و هم از نظر مالی خواهیم داشت
موفق باشید
ابتدا از شما تشکر میکنم که بحث رو منطقی پیش گرفتید[flower]
بله درسته، راستش منم اولش همین نظر رو داشتم و اولین جرقه ذهنم از همینجا بود که چند نفر دور هم کار رو شروع کنن! اما فکرم زیادی شکوفا شد![blackhee] حدش هم که دیگه بماند! فقط اینجور طرحهایی رو که من میدم آل خلیفه میتونن اجرا کنن![blackhee]
البته توی ایران هم عملی هست ولی با چند ویژگی! پول داشته باشی، علمشو داشته باشی، آدمشو داشته باشی!
اما همونطور که در پست قبلی هم گفتم،از نهایت کار اطلاع کامل داشتم و فقط میخواستم ببینم که چند نفر مشتاق این حرفه رو داریم!😎
حالا که من به مقصودم رسیدم و دوستان هم حساب کار دستشون اومد (امیدوارم اومده باشه!) ، تقاضا میکنم بجای اینکه وقت خودشون رو با کارهای تک نفره که حاصلی جز خستگی و کم حوصلگی برای خودشون و محصولی با کیفیت بسیار پایین و پر از اشکالات نداره،تلف کنند، بیان و دورهمی و گروهی کار کنند تا به قله های موفقیت و یا شاید در آینده ای نزدیک چیزی تو مایه های فکر من ، نیم نگاهی داشته باشند
دوستدار موفقیت همه هستیم[readdoc] [flower]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو