valkyrie
  • valkyrie
  • 53.84% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
نقل قول:

عد به بانوان محترم! بال و پر دادند به شکلی که تقریباً 80% قبولی دانشگاهها به این قشر ضعیف جامعه! اختصاص پیدا کرد! اما قبولی در چه رشته هایی؟ رشته هایی که با روح زنانه سازگار نبود! اما با ذهنیتی که این قشر نسبت به مرد ها داشتند ،کار مردان رو بدست گرفتند!

دوست عزیز.اینکه دخترا 80 درصد قبولی دانشگاه رو مال خودشون میکنند،تقصیر پسرایی که فکرشون در سال کنکور به همه چیز هست الا آزمون!!!!
نقل قول:

با این اوصاف،کم کم باید شاهد باشیم که مردها در خانه بنشینند و بانوان نان بیاورند! حالا غیرت کجاست؟ من نمیدونم!

نقل قول:

اما یکی نیست که بگه : ملت ایران،بانوان محترم! این کارهایی رو که شما ها دارید از مردها میگیرید،اون بدبختها دیگه کار گیرشون نمیاد! خیلی توی این کشور کار ریخته! شما هم برید غصبش کنید!

اینکه یه مرد از بیکاری خونه نشین هست از بی عرضه گی خودشه و البته اینکه دوست داره بلافاصله بعد از مدرک لیسانس یک کار رده بالا بهش بدن با حقوق خفن و کار کم.این چیزا ربطی به غیرت از نوعی که شما میگید نداره.
نقل قول:

چند نفر میان توی سیستم پرواز مجازی ،مدرک خلبانی دارند و کار ندارند؟ آیا غیر از اینه که با پرواز توی این سیستم درد خودشونو تسکین بدن؟
وگر نه کدوم خلبانیه که لذت پرواز حقیقی رو چشیده باشه و کشته و مرده این باشه که زودی برسه خونه و سیمولاتور هوا کنه؟

بله اتفاقا چند نفر از این عزیزان از دوستان بنده هستند ولی این استخدام شدنشون نیازمند بند پ هست نه چیز دیگه
نقل قول:

بانوان گرامی؛ ضرفیت های جامعه خودتون رو با یک کشور پیشرفته مقایسه نکنید! نه اینجا ،اونجاست! نه اونجا،اینجا!

درد من حصار برکه نیست بلکه درد من زیستن با ماهیانی است که یک لحظه هم فکر اقیانوس به مغزشان خطور نمیکند
وقتی دوست ندارید با یک کشور پیشرفته مقایسه بشید پس توقع آبادانی مملکت رو نداشته باشید.
نقل قول:

نه تورو خدا .... توی این بیکاری ،مردا رو ول کنن ،به شما کار بدن! هان؟
شما لباسشوییتو برون نمیخواد برای من طیاره برونی!

نمیدونم چرا این طرز صحبت کردندتون من رو یاد رانندهای مردی میندازه که اگه یک راننده خانم ببینند (همه میدونند که خانم ها از نظر رعایت مقررات بهتر از آقایون هستند)که داره مقررات رو رعایت میکنه و با سرعت مجاز بین دو خط حرکت میکنه اول بوق رو میگیرن روش بعد میرن کنارش دوتا تیکه از نوع تیکه های شما بهش میندازن و بعد از سبقت میگیرن روشون و جلوشون هی ترمز میکنند.
نقل قول:

برای مذهبیا: جدآ راست میگن که توی آخرالزمان مردها و زنها جاشون با هم عوض میشه!

بازم تقصیر خانم ها نیست که اومدن جای مردا رو گرفتند،تقصیر آقایونی که بجای اینکه فکر کار و مرد شدن باشن به .....
نقل قول:

برای کسایی که با من هم عقیده اند: قربون اون اشکها و آرزوهای برباد رفتتون برم!

با اشک ریختن کاری درست نمیشه،خدا گفته از تو حرکت از من برکت.
امیدوارم این رو قبول داشته باشید
نقل قول:

رای اونهایی که با من مخالفند: از زن ذلیل بازی دست بردارید! اما جدی میگم اینو! حرف منو قبول نداشته باشید.... اما انشاالله بعداً طعم تلخ این حرفها رو با تجربه کردن حقیقت عینیش خواهید چشید.

این چیزا ربطی به زن ذلیل بازی نداره.مطمئنا اون رئیسی که یک دختر تازه کار رو به یک مرد با رزومه بالا ترجیح میده یک ریگی تو کفشش هست.
پس بازم ایراد از مرداست .و اگر به حرفتون رسیدم ......بیخیال بگذریم

و البته اگه بخوایم کلی به خلبانی این بانو و بیکار بودن شمار زیادی از خلبانان مرد و البته زن اشاره کنیم میرسیم به برنامه ریزی کلان هوانوردی و تحریم ها و کمبود ناوگان که به دلایلی که همه میدونند نمیشه در این تاپیک مطرح بشه.
موفق باشید[flower]

UserPostedImage 
UserPostedImage 
UserPostedImage
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
این دعوا نیست! بحث هست![approve]

قبل از هر چیز باید بگم که من با شما زیاد آشنا نیستم و نمیدونم جنسیتتون چیه؟😕 به حمد خدای باری تعالی هم که توی پروفایلتون مشخص نمی باشد هستید!

اما...

جنس حرفها زنانه بود! البته ببخشید اگه مرد هستید!

صندلی داغ رو شروع میکنیم[blackhee]

نقل قول:

دوست عزیز.اینکه دخترا 80 درصد قبولی دانشگاه رو مال خودشون میکنند،تقصیر پسرایی که فکرشون در سال کنکور به همه چیز هست الا آزمون!!!!

ما که همونجایی که میخواستیم توی اولین سال قبول شدیم شکر خدا! دختران هم بهشون زیادی پروبال دادند برای پیدا کردن ... هم که شده به مدرک احتیاج دارن تا بعدها بزنن توی سرش!😂
نقل قول:

اینکه یه مرد از بیکاری خونه نشین هست از بی عرضه گی خودشه و البته اینکه دوست داره بلافاصله بعد از مدرک لیسانس یک کار رده بالا بهش بدن با حقوق خفن و کار کم.این چیزا ربطی به غیرت از نوعی که شما میگید نداره.

خدا رو شکر که شما با مدرک دکتری تون راننده تاکسی آژانس نشدید!
به این بچه ها با مدرک IR یه مارشالری هم بدن راضی اند توی این وضعیت!
نقل قول:

بله اتفاقا چند نفر از این عزیزان از دوستان بنده هستند ولی این استخدام شدنشون نیازمند بند پ هست نه چیز دیگه

خدا باعث و بانی رو لعنت کنه[attack] 😠
نقل قول:

درد من حصار برکه نیست بلکه درد من زیستن با ماهیانی است که یک لحظه هم فکر اقیانوس به مغزشان خطور نمیکند
وقتی دوست ندارید با یک کشور پیشرفته مقایسه بشید پس توقع آبادانی مملکت رو نداشته باشید.

لعنت به هر کس که آبادانی کشورش رو نخواد! ولی با قیل و قال کردن این خاک آباد نمیشه! ضمناً.... شما فیلم سینمایی زیاد میبینید،نه؟ احتمالاً اسمش هم ایران 1500 هست! ماشینهایی فضایی هم توشه!، فعلاً بذار مردم از شوک تخم مرغی و آقای خاور نشان بیان بیرون ،بعد یه فکری به حال آبادانی هم می کنیم.
نقل قول:

بازم تقصیر خانم ها نیست که اومدن جای مردا رو گرفتند،تقصیر آقایونی که بجای اینکه فکر کار و مرد شدن باشن به .....

یکم لای قرآن رو باز کنی بد نمیبینی!شما هم مثل یکی از دوستان بنده هستید که فکر میکنه امام رضا فقط آدم خوبی بوده و اصلاً سواد نداشته! و امثال این چیزها! (بی ربط بود میدونم!)
نقل قول:

با اشک ریختن کاری درست نمیشه،خدا گفته از تو حرکت از من برکت.
امیدوارم این رو قبول داشته باشید

قربون دستت برو خفت جناب سربازی رو بگیر تا منم به جونت نق نزنم! 40 میلیون چرک کف دست هم بدی دیگه ماه میشی![heyyou]
نقل قول:

نمیدونم چرا این طرز صحبت کردندتون من رو یاد رانندهای مردی میندازه که اگه یک راننده خانم ببینند (همه میدونند که خانم ها از نظر رعایت مقررات بهتر از آقایون هستند)که داره مقررات رو رعایت میکنه و با سرعت مجاز بین دو خط حرکت میکنه اول بوق رو میگیرن روش بعد میرن کنارش دوتا تیکه از نوع تیکه های شما بهش میندازن و بعد از سبقت میگیرن روشون و جلوشون هی ترمز میکنند

خانوما بیخود فرمودند که رانندگیشون بهتره!(از هز 10 نفر 3 تاشون)به عقیده من البته😎
"آنچه برای خود میپسندی برای دیگران بپسند و آنچه برای خود نمیپسندی برای دیگران مپسند" من خودم اینقدر قانونی ام که روزانه دارم مورد تمسخر قرار میگیرم!
ضمناً اگه پاش باشه عزیزان رو راهی دره هم میفرماییم!😝
نقل قول:

و البته اگه بخوایم کلی به خلبانی این بانو و بیکار بودن شمار زیادی از خلبانان مرد و البته زن اشاره کنیم میرسیم به برنامه ریزی کلان هوانوردی و تحریم ها و کمبود ناوگان که به دلایلی که همه میدونند نمیشه در این تاپیک مطرح بشه.

مگه من 3 ساعت دارم چی میگم؟ میگم به ظرفیت ها نگاه کنید وبعد حرف عدم توجه به بانوان رو بکشید وسط!

اما....
من نمیفهمم که چرا ما داریم با هم بحث میکنیم؟😕 😲 🤔
زندگیتو بکن عزیز جان!
من امیدم به خداست،امیدتون به خدا باشه،در راه قدم بذارید،بهش میرسید
منم کلاً اخلاقم مثل مردان باستان هست! این اخلاقمم رو از هیچ جنبنده ای در خانواده به ارث نبردم! فحش بیخود ندید![oldman]

در نهایت،چون آبمون تا روز محشر هم توی یک جوق نمیره.....☮
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
valkyrie
  • valkyrie
  • 53.84% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
با توجه به این جملات!!!!!!
نقل قول:

خانوما بیخود فرمودند که رانندگیشون بهتره!(از هز 10 نفر 3 تاشون)به عقیده من البته
"آنچه برای خود میپسندی برای دیگران بپسند و آنچه برای خود نمیپسندی برای دیگران مپسند" من خودم اینقدر قانونی ام که روزانه دارم مورد تمسخر قرار میگیرم!
ضمناً اگه پاش باشه عزیزان رو راهی دره هم میفرماییم

من هیچ حرفی با جنابعالی نخواهم داشت!!!!
موفق باشید

UserPostedImage 
UserPostedImage 
UserPostedImage
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
کاپیتان من نمیدونم چرا شما با خوندن یک مصاحبه معمولی اینقدر ناراحت شدید، که در جواب تقریبا همه چیزو به مسخره گرفتید، ضمنا بنظر من هم لحن شما لحن بحث کردن نبود، اگر هم انتقادی از این مصاحبه داشتید بهتر بود منطقی بحث کنید نه با تمسخر، این مسئله که خانمها میتونند هم ردیف با مردان کاری رو انجام بدن فکر کنم از بعد از بربریت حل شد، (البته نه تو ایران) 🤣
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
Reza_Sadri نوشت:

کاپیتان من نمیدونم چرا شما با خوندن یک مصاحبه معمولی اینقدر ناراحت شدید، که در جواب تقریبا همه چیزو به مسخره گرفتید، ضمنا بنظر من هم لحن شما لحن بحث کردن نبود، اگر هم انتقادی از این مصاحبه داشتید بهتر بود منطقی بحث کنید نه با تمسخر، این مسئله که خانمها میتونند هم ردیف با مردان کاری رو انجام بدن فکر کنم از بعد از بربریت حل شد، (البته نه تو ایران) 🤣

اگر بنده مانع رشد بانوان این مرز و بوم هستم،خدا این مانع رو از سر راه بر داره انشاالله[-o<
بنده برای خودم متأسفم که کشورم درون خود یک هیاهویی داره که نمیشه توش هیچ چیزی رو سر جاش دید! اگه همه چیز سر جاش بود منم الان این بحث بسیار دون رو به راه نمی انداختم. مشکل من هم فقط سر این جمله گوهر بار حضرت والاست:
ضمن اظهار تاسف از اين‌كه بسياري از خانم‌ها قبل از من شروع كردند و هنوز جذب ايرلاين نشده‌اند، مي‌گويد: خانم‌ها مي‌توانند وارد اين حرفه شوند اما در ايران بسياري از وجود خلبانان خانم تعجب مي‌كنند.
این چه حرفیه؟
یعنی ایشون شرایط دانش آموخته های خلبانی ما رو ندیدند؟ بعید میدونم! این فقط مربوط به حس خودخواهی بانوان عزیز هست که البته فقط مختص تعداد اندکی از آنهاست!
الحمدلله همه میدونیم که چه خبره و Val. عزیز اینقدر دارن آش رو شور میکنند!
ولی من آخرش هویت این خواهر/برادر عزیز رو نفهمیدم! سخنان ایشون شباهت بسیاری با مدافع حقوق بانوان داره!

اینجا ایرانسیم هست! نه شعبه حل اختلاف!
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو