Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
من طور دیگه به قضیه نگاه میکنم، اگر یک خانم موفق شده در ایران با وجود این همه مشکلات مدرک ATP بگیره، به نظر من حق داره به خودش بباله و مغرور باشه، از اون گذشته شما فقط از همین جمله ای که اشاره کردید ناراحت شدید و شروع کردید به تمسخر، خب شما هم با یک جمله جواب بده، تا همون اشی که گفتی خیلی شور نشه.

حالا بگذریم، فکر کنید با این قار قارک ها که اینجا بهشون میگن هواپیما پرواز داشته باشید، کاپیتان هم یک بانوی محترمه باشه، چه احساسی بهتون دست میده، در مورد خودم اولین احساسم ترس هست و دومیش یک احساس خوب که بتونم به کاپیتان تبریک بگم.
valkyrie
  • valkyrie
  • 53.84% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
نقل قول:

Val. عزیز اینقدر دارن آش رو شور میکنند!

معلومه که آشپز خوبی هستی ولی عزیزم اونی که آش رو شور کرد شما بودید
نمونه اش هم همین دو پستی بلندی بود که زدید.توش از بی غیرتی(به زعم خودتون)آقایون گفتید.آخر زمان بودن ،فرستادن خانوم های ماشین لباسشویی رون به ته دره و....و.....و....
فقط هم با همین جمله ایی که بانو بزرگزادگان فرمودند.
فرمودید اینجا ایرانسیمه نه شورا حل اختلاف
والا شما در نقش یک دادستان(یا همون مدعی العموم) اومدی اون پست اول رو زدی بعد هم واسه خودت حکم هم صادر کردی
ضمنا جنسیت زیاد مهم نیست که برای شما معما شده.مهم انسان بودنه.همه بنده خداییم و تمام قوانین برای همه یکیه.این ما انسان ها هستیم که هرجور دوست داریم این قوانین رو تفسیر میکنیم
UserPostedImage 
UserPostedImage 
UserPostedImage
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
valkyrie نوشت:

نقل قول:

Val. عزیز اینقدر دارن آش رو شور میکنند!

معلومه که آشپز خوبی هستی ولی عزیزم اونی که آش رو شور کرد شما بودید
نمونه اش هم همین دو پستی بلندی بود که زدید.توش از بی غیرتی(به زعم خودتون)آقایون گفتید.آخر زمان بودن ،فرستادن خانوم های ماشین لباسشویی رون به ته دره و....و.....و....
فقط هم با همین جمله ایی که بانو بزرگزادگان فرمودند.
فرمودید اینجا ایرانسیمه نه شورا حل اختلاف
والا شما در نقش یک دادستان(یا همون مدعی العموم) اومدی اون پست اول رو زدی بعد هم واسه خودت حکم هم صادر کردی
ضمنا جنسیت زیاد مهم نیست که برای شما معما شده.مهم انسان بودنه.همه بنده خداییم و تمام قوانین برای همه یکیه.این ما انسان ها هستیم که هرجور دوست داریم این قوانین رو تفسیر میکنیم

ببخشید که یک حیوان به مقام شامخ بانــــــــــو! بزرگزادگان توحین فرمود!
یکم قوانین جنگ یاد بگیرید بد نیست! یکی از قوانینش اینه که یه حرف رو تکرار نمیکنن! اگه بلد بودید متوجه میشدید که پست قبلی بنده که به آقای صدری بزرگوار بود،به منزله اتمام بحث بود!
اگه دوست داشته باشید که این پست بلوکه بشه،میتونید همینطور ادامه بدید! دوست دارید؟😕
بهانه اش هم اینه ،البته اگه دوست دارید ای حامی حقوق خلبانان زن که به حقشون نرسیدند!
شما اینقدر آش شور خوردید که دیگه شوریش رو حس نمیکنید!

ولی من جداً موندم که چی شده این دفعه آقا تورج بحث رو آزاد نگه داشتند!🤣 مثل اینکه شکر خدا کرسی آزاد اندیشی اینجا داره گرم میشه!😂

من بیش از حد دارم از روال خارج میشم! به بزرگواری خودتون ببخشید[bowing] ولی خوب گفتند که: چیزی که عیان است،چه حاجت به بیان است!
حالا هزاریم من با شما کل کل کنم،نه آمار استخدام بالا میره و نه بانوان محترم سطح توقعشون رو پایین میارند!
اینجا محفلی است برای اینکه افراد نظر خودشون رو داخل چهارچوبی خاص بیان کنند،نه اینکه همدیگه رو با تیرکمون مورد هدف قرار بدن،چراکه اگه بخواد اینجوری بشه،اسم انجمن رو باید به angry birds تغییر داد![blackhee]

لطفاً این بحث بی ته رو تمومش کنید! آخر و عاقبتی جز کوچیک شدن من و شما نداره! عیسی به دین خود،موسی به دین خودش کنید تموم شه!
تا قبل از این ما با هم دوست بودیم و الآنش هم هستیم(امیدوارم)[-o< ،خیلی بده که این دوستی زیبا رو سر اختلاف نظر ها بهم بزنیم.
انشاالله که همه به موفقیت برسند.
☮ ☮ ☮ ☮ ☮
just for iransim
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
فکر کنم که حداقل از نظر سنی من از هردوی شما بزرگتر باشم، پس خواهشم اینه که بحث رو تموم کنیم، البته در مورد تورج عزیز هم بگم که حداقل من با تورج از خیلی وقتها دوست هستیم و تا جایی که من اطلاع دارم همیشه همه چیز تموم بوده، پس لازم به کنایه بحث ازاد نیست، یک مورد هم در مورد این کاپیتان جوان بگم، ایشون هم از اون دسته انسانهای دوست داشتنی و خوب هستند، فقط یکمی اتشین هستند، در هر صورت کاپیتان دوستت داریم زیاد.
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
Reza_Sadri نوشت:

فکر کنم که حداقل از نظر سنی من از هردوی شما بزرگتر باشم، پس خواهشم اینه که بحث رو تموم کنیم، البته در مورد تورج عزیز هم بگم که حداقل من با تورج از خیلی وقتها دوست هستیم و تا جایی که من اطلاع دارم همیشه همه چیز تموم بوده، پس لازم به کنایه بحث ازاد نیست، یک مورد هم در مورد این کاپیتان جوان بگم، ایشون هم از اون دسته انسانهای دوست داشتنی و خوب هستند، فقط یکمی اتشین هستند، در هر صورت کاپیتان دوستت داریم زیاد.

ما به گرد پای شما بزرگان هم نمیرسیم[bowing]
ولی کنایه نگفتم به خدا! خوبه که بحث آزاد باشه[approve] ولی الکی کش پیدا نکنه خوبه[oldman]
منم همینو عرض میکنم 3 قرنه! تمومش کنیم![dangerpc]
شأن خودمون رو الکی پایین نیاریم! مشکلات همینطوریش روی اعصاب رژه میره به اندازی مکفی!

دست خدا پشت و پناه همتون،مخصوصاً عزیزم،Valkayrie
[flower] ❤ [flower]

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو