جناب صدری عزیز...شما یه نگاهی به متنت بکن...!!!
اینجا بحث آزاد..درست همه از کسی که میدونه هواپیما بال داره تا اوونی که کلاس تایپ رفته حق نظر دادن دارن اینجا...اما چیزی که جو رو متشنج میکنه اینه در حضور افراد بی سوادی مثل من کسی بگه من سواد دارم دلیل دارم مدرک دارم پس بقیه خفه..!! البته منظورم شما نیستین...کلی هست...از کسانی که میخوان سوادشون رو در جایی که پتانسیلش وجود نداره به شدت بدم میاد و به همین دلیل تند رفتم...اگه اینطوری باشه که آقا تورج باید ایرانسیم رو جمع کنه بده دست کسانی که مدارکشون رو به ایمیلشون فرستادن..!! کسی میخواد نظر بده قابل احترام هست ...اما اگه بخواد سوادش در یه محیط آماتوری رو به رخ بقیه بکشه من یکی قاطی میکنم.... به نظر من بچه ها به جای اینکه ادب یاد بگیرن باید یاد بگیرن تو انجمن ها خط قرمز ها چی هست و سطح بچه ها در چه حده تا غرور برش نداره ...ادب پیش کش...!!
میس اپروچی که دلیلی نداشته باشه کنترلر رو عصبی میکنه...مخصوصاً تو اوج ترافیک...!!!!
از اینکه تند رفتم عذز خواهی میکنم...
فکر کنم حرفهای من برای شما باعث سوتفاهم شده، من بهیچ وجه قصد برخ کشیدن سواد و یا ..... را ندارم، ضمنا کار کنترلر ها را هم نمیخوام کم اهمیت جلوه بدم، این مشخصه که کنترلر کار سخت و پر استرسی رو داره مخصوصا در شرایط اضطراری و فرودگاه های شلوغ،
شما اگر از همکاران من بپرسی متوجه میشی که من اصلا اینطور که شما فکر میکنید نیستم و هیچوقت هیچ چیزی رو برخ بقیه نمیکشم، در مورد اون متن انگلیسی هم تعریف Missed Approach هست، من از خودم ننوشتم، متاسفانه فضای فروم بدلیل اینکه شما رو در رو با مخاطب صحبت نمیکنید و بصورت مجازی هست، بعضی وقتها این سوتفاهم ها پیش میاد، دلیلشم این هست که شما مخاطب خود را نمیبینید و فقط صحبتها را با کلامی که دوست دارید میخونید، این باعث میشه که حتی اگر طرف منظوری نداشته باشه اما مخاطبش را ناراحت کنه چون برداشت متفاوتی میکنه، یک مثال میزنم،
حالت خوبه"
این جمله را شما میتونید بصورت دوستانه بخونید که مخاطب واقعا منظورش احوالپرسی هست یا اینکه اونو یک کنایه تعبیر کنید.
امیدوارم که سوتفاهم برطرف شده باشه.
ویرایش بوسیله ناظر
13 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص