Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
12 سال پیش
دوستان گلایه مند و استاد پرواز بیکار توجه کنننننند:
به دو نفر با مدرک پرواز هلیکوپتر بل در پروازهای جنوب ایران نیازمندیم، اون عده از دوستان که مایل به همکاری هستند لطفا پ.خ بدند، اینم کار که میخواستید بیایید جلو دیگه عوض اینکه همش غر میزنید کار نیست همه بیکارند و پارتی بازیه!!!!!!!!!!!!!! بیس هم در جزیره کیش هست بصورت 2 هفته کار 2 هفته استراحت.
amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
Reza_Sadri نوشت:

دوستان گلایه مند و استاد پرواز بیکار توجه کنننننند:
به دو نفر با مدرک پرواز هلیکوپتر بل در پروازهای جنوب ایران نیازمندیم، اون عده از دوستان که مایل به همکاری هستند لطفا پ.خ بدند، اینم کار که میخواستید بیایید جلو دیگه عوض اینکه همش غر میزنید کار نیست همه بیکارند و پارتی بازیه!!!!!!!!!!!!!! بیس هم در جزیره کیش هست بصورت 2 هفته کار 2 هفته استراحت.

جناب صدری سلام
ممنون از پیشنهادتون برای کار!
ولی ظاهراً شما متوجه نیستید موضوع در مورد جذب خلبان های دارای مدرک IR در لاین های داخلیست!! نه هلیکوپتر در کیش!!

در فرودگاه امام هم به تعدادی راننده پایه یک نیازمندند! جهت اطلاع!!!!

UserPostedImage
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
12 سال پیش
آقای نادری یک سوال
هر ساله شرکت هواپیمایی ایران ار برای تکمیل کادر پروازیش نیازمنده کمک خلبان دیسپچر سر مهماندار داره که برای هر کدومشون شرایط داره شرایط کمک خلبانیش باید دارای گواهینامه خلبانی معدل بالای ۱۴ و برای آقایون کارپ پایان خدمپ لازم هست پس از ارسال این مدارک امتحانی ازین افراد خواهد گرفته شد؟امتحان ورودی به این شرکت! میخواستم بدونم آیا تا به حال اقدام ازین راه کردین؟ نکنه اینم باند بازی داره؟
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
maryam نوشت:

آقای نادری یک سوال
هر ساله شرکت هواپیمایی ایران ار برای تکمیل کادر پروازیش نیازمنده کمک خلبان دیسپچر سر مهماندار داره که برای هر کدومشون شرایط داره شرایط کمک خلبانیش باید دارای گواهینامه خلبانی معدل بالای ۱۴ و برای آقایون کارپ پایان خدمپ لازم هست پس از ارسال این مدارک امتحانی ازین افراد خواهد گرفته شد؟امتحان ورودی به این شرکت! میخواستم بدونم آیا تا به حال اقدام ازین راه کردین؟ نکنه اینم باند بازی داره؟

این ماجرا کاملاً 🤥 هست ... قبل از هر چیز پارتی کلف میخواد

ضمناً مگه دبیرستانه که معدل 14 بخواد ؟؟؟... فکر کنم شرایط ثبت نام مدرسه هوانوردی هما رو خوندید!
نمرات لایسنس خلبانی آلفابتیک هستند

اگه به این چیزها بود که دوستان من که چند تاشون پدرشون خلبان به قئلی شارپ هما هستند الآن باید رو تایپ میپریدند ...
اصلاً بذارید راحتتون کنم ... هما اسماً ورودی نداره ... عیناً چند تا دمب موشی وارد میکنه !!!

راستی منبع خبرتون از کجاست؟ ... بگید بریم اون بنده خدا رو توجیه کنیم [attack]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
12 سال پیش
آقای محمدی فر منظوره من معدل دیپلم هست منبع هم پارسال در یکی از این روزنامه ها خوندم
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد