Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
12 سال پیش

دوستان با عرض پوزش ، حالا كه حرف ، حرف ديويژن ايران شد ، با اين كه اين حرف من به اين تاپيك هيچ ربطى نداره
بنده متاسفانه شاهد هستم كه بعضى از دوستان كه هيچ چيز از كنترلرى نمى دونن و تا ديروز به سختى گراند على آباد صفلا واى مى بسته ؟؟ الان اومدن بعضى اوقات سنتر مى بنده؟؟
كسى كه نمى تونه ٢ تا ترافيك رو vector كنه چه جور كنترلريه؟؟؟ كسى كه نمى تونه دو كلمه حرف بزنه چه جورى مى خواد سنتر مى بنده ؟؟؟؟
چند وقت پيش من با يكى از دوستان قرار شد كه از شيراز به تهران بپريم و ماشاالاه تحت پوشش تهران سنتر توسط آقاى روغنگر ها قرار گرفتيم كه و نكته جالب اين بود كه انگار زبان هوانوردى فارسيه
چطور يكى كه AS3 داره مى ياد سنتر مى بنده ؟؟؟
زمانى كه من به آقاى روغنگرها درخواست بدم تا اجازه بده من ارتفاع بگيرم به ٢٥٠٠٠ هزار پايى و ايشون نيز با جواب استندباى جواب منو مى ده چه انتظارى مى شه داشت؟؟بعضى اوقات ترافيك زياده و سر كنترلر شلوغه ولى اون شب كه كلا ٤ تا ترافيك بود و همه ى ترافيك ها هم درخواستاشون با كلمه استندباى جواب داده مى شد . آخ استند باى هم حدى داره . من بالاى ٥ دقيقه در ارتفاع ٦٠٠٠ پايى بودم و كلمه اى جز استند باى نشنيدم [nono] .آقاى رضوى محترم ، ديويژن ايران خيلى مشكلات دارد كه اينجا اصلا جاى گفتن آن نيست و انشاالاه فرصتى پيش آيد كه همه ى آن ها گفته شود
با عرض پوزش از دوستان
باتشكر[flower]

امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
***تاپیک فوق در امتداد بحث شکل گرفته در تاپیک IRANSIM روی هوم پیج FLIGHTSIM  ایجاد گردید !***

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Roozbeh Razavi
  • Roozbeh Razavi
  • 53.26% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش

سلام سپهر جان
مواردی رو که به من مربوط میشه اینجا عنوان میکنم باقیش ایشالا بعدا
والا من نگفتم از دیویژن راضیم! هم بدیاشو گفتم هم خوبیاشو. تعدادشونم یکی بود! هیچوقت طرفداری بیخود نکردم! گفتم آره، یه جاهایی واقعا بد عمل شده، و یه جاهایی هم خوب.
در مورد اون ایمیل، وقتی شما به کل استف ایران ایمیل میدید، یعنی به همشون مربوط بوده که دادید دیگه! اگه مربوط نبوده ولی ایمیل دادید، میشه مصداق بارز همون اسپمی که خودتون فرمودید!! تازه اگه بحث اسپم و ایمیل بی ربطه که شما خودت اسپمر محسوب میشی با اون ایمیلت که به کل استف هند دادی!! اصلا یه ذره ام نمیشه گفت به اونا مربوط بوده! الان خوبه اونام برن به executive بزنن بگن اسپمه اسپمه!! من هم از جانب خودم حرف میزنم، نه آقای توماری یا هر کس دیگه! من فقط نظر خودمو میگم! نگفتم دیویژن خیلی عالیه و فلانه و بمانه! آقا دیویژن خیلی جاها مشکل داره، همرو هم لیست کردم تا جایی که به ذهنم رسید و گفتم اگه بازم به ذهنم برسه میام میگم! واقعیته! همه میبینن! نمیشه مشکلاتو قایم کرد!
در مورد سایت که کاملا به خودم مربوطه، عرض کنم خدمتتون که قالب از دیویژن انگلستان هست، درست. ولی خیلی از دیویژنها قالبشون همینه و اتفاقا به نظر من این یک مزیته که همه یکپارچه بشن و اونایی هم که نیستن به نظرم باید بشن! قبول کنیم که سایت دیویژن در حال حاضر از تمامی سایت هایی که این دیویژن داشته قابل قبول تر و کاملتر و به روز تره. البته کاستی ها هم همیشه هست و خوشحال میشم دوستان بهم گوشزد کنن که اصلاح بشه تا حد امکان. یه لیست از دیویژنهایی که همین قیافه رو دارن:
انگلستان، آمریکا، هند (دیویژن خودتون)، ترکیه، امارات، کویت، اندونزی، کانادا، استرالیا، عربستان، سوریه، سوئد و ...
قالب آکادمی هم کی گفته مال آمریکاس؟؟؟ میشه بفرمایید؟؟ متن آموزش‌ ها مال آمریکاس که اونم قرار نیست اصلا بذاریم! ترجمه اون رو میذاریم نه خودشو! که فک نکنم هیچ حرفی و هیچ اشکالی در این زمینه باشه!
لازم به ذکره از انگلستان بخاطر قالب و از آمریکا بخاطر مطالب، اجازه کتبی گرفتیم و در سایت هم نوشتیم.
راستی، درسته قالب سایت اصلش مال انگلستان بود، ولی برای قسمت فارسی خیلی دردسر و زحمت کشیده شد. چون قالب فقط برای زبانهای چپ به راست طراحی شده بود و اصلا طراحش به این فکر نبوده که اصلا زبانهای راست به چپی هم وجود داره و در واقع یک دور باز نویسی کردم کد ها رو. اگه دقت کنی میتونی قالب امارات و کویت رو ببینی که چقد داغونه!
راجب از دیویژن رفتن ها هم که فکر کنم منظورت دوستان ایرلاین پرشین هست که دلیلش کاملا مشخصه !! IRN002
فکر کنم هیچ examinerی مادرزاد examiner نبوده!! خوب اینو که هرکسی میدونه وقتی یکی بخواد برای اولین بار در یک سطحی اگزم بگیره باید زیر نظر کس دیگه ای باشه! هیچ شکی تو این قضیه نیست!
ولی خوب در زمینه امتحانات هم برای خود من خیلی مشکل وجود داره چون چند ماهه منتظر امتحان هستم. برای بقیرو در جریان نیستم والا.
هنوز در مورد اینکه ایمیلهارو اسپم تشخیص دادی متقاعد نشدما!

و جواب آقای ضیایی (اگه املاش غلطه، که فکر کنم نباشه، ببخشید به بزرگی خودتون ببخشید) ...
کاملا با شما موافقم که بعضی دوستان که نامبردن اسمشون درست نیست، هنوز توانایی کنترل ندارند. حق با شماست. هیچ حرفی در این زمینه نمیتونم بزنم! ☮
بقیه دوستان رو کار ندارم، لطفا اگر در کنترلینگ من مشکلی دیدید، حتمنه حتمنه حتما بهم بگید! بدون شوخی میگم. واقعا خوشحال میشم بدونم اشکالاتم چیه 😊 پس لطفا اگر در حال پرواز من حتی گراند همون علی اباد صفلا به قول شما بسته بودم و مشکلی دیدید بصورت چت برام بنویسید تا دیگه تکرار نکنم. ممنونم دوست من
آقای مرصعی ببخشید تاپیک تبریک شما به اینجاها کشیده شد. البته کاملا دوستانه با هم صحبت کردیما 🤣

Roozbeh Razavi
  • Roozbeh Razavi
  • 53.26% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش

سلام دوست عزیز. اول از همه درخواست دارم اسم تاپیک رو اصلاح بفرمایید. اینطوری که خوب معلومه تهش به کجا میرسه! پیشنهاد من: بحث و تبادل نظر پیرامون دیویژن ایران
همینجا بگم شخص بنده اصلا دنبال دعوا نیستم! کاملا دوستانه و با احترام صحبت میکنم. با هیچکس هم دشمن نیستم. فقط میخوام به یه نتیجه گیری برسیم که انشاالله در جهت اصلاح کاستی ها و حرکت رو به جلو باشه.
ممنون و متشکر :)

Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
12 سال پیش

roozbeh.rzv نوشت:

سلام دوست عزیز. اول از همه درخواست دارم اسم تاپیک رو اصلاح بفرمایید. اینطوری که خوب معلومه تهش به کجا میرسه! پیشنهاد من: بحث و تبادل نظر پیرامون دیویژن ایران
همینجا بگم شخص بنده اصلا دنبال دعوا نیستم! کاملا دوستانه و با احترام صحبت میکنم. با هیچکس هم دشمن نیستم. فقط میخوام به یه نتیجه گیری برسیم که انشاالله در جهت اصلاح کاستی ها و حرکت رو به جلو باشه.
ممنون و متشکر :)

آقاى رضوى محترم ما هم به دنبال دعوا نيستيم
ما به دنبال اينيم كه وقتى يه پرواز مى كنيم از پرواز لذت ببريم ، مشكلات ديويژن ايران انقدر زياده كه نگوووو
خود آقاى تومارى گفته بود كه ivao براى باباى من نيست
ولى متاسفانه مثل اينكه حرفاشون داره كم كم تو ذهنشون خاك مى خوره و پاك مى شه.
من نمى گم استف ديويژن ايران بده ،تعدادى از اعضاى استف خيلى خوب هم عمل مى كنند حدود ٢٠ درصدشون ولى ٨٠ درصدشون با رابطه و ضابطه اومدن و هيچ تجربه اى نداشتند و هيچ كارى هم نمى كنند و فقط اسمشون تو ليست استف هست.
و درباره ى كنترلرى ، من چندين بار ترافيك شما بودم و هيچ اشكالى در كنترلرى شما نديدم [heyyou] ولى بعضى از دوستانو كه نگووو[nono]
[flower]

امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage