usofk
  • usofk
  • 55.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
mohsenfff نوشت:

1- استفاده از Autogen Annotator
Autogen Annotator را میتوان در C:\Program Files \Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X SDK\SDK\Environment Kit\Autogen SDK پیدا کرد. در مورد اینکه Autogen چه هست در خود راهنمای sdk توضیح داده شده است . ما اینحا تنها نحوه به کار بردن آن را یاد میگیریم .
وقتی برای بار اول روی ابزار Autogen Annotator کلیک میکنید 3 پنجره جدید باز میشود

پنجره A که خود ابزار Autogen Annotator است .
پنجره B ویرایشگر Autogen است که ما در این پنجره میتونیم نوع ساختمان و یا پوشش گیاهی آن را مشخص کنیم
پنجره C که مهمترین پنجره نیز است مختص کشیدن این ساختمان ها و گیاهان است . در این پنجره ما یک GUID (یک شناسه منحصر به فرد جهانی -هر آبجکتی در FSX یک شناسه منحصر به فرد مخصوص به خود را دارد ) را تعیین میکنیم و سپس از روی عکس هوایی و یا صحنه پیش فرض شروع به کشیدن میکنیم . برای بار اول که ابزار Autogen Annotator را اجرا میکنید با خطای MSXML در قسمت LIBRARY این پنجره مواجه میشوید. برای حل این موضوع فایل default.XML در پوشه Autogen شبیه ساز را به پوشه Autogen SDK منتقل کنید

UserPostedImage

من اینکاری که گفتید انجام دادم
یعنی کپی فایل
اما وقتی آبجکتی انتخاب میکنم GUIDش رو نمیتونم بگیرم
یعنی روی کلید Set Guid میزنم اما مینویسه Null GUID

خدایا آنکه تورا دارد چه ندارد؟
و آنکه تورا ندارد چه دارد؟ امام حسین(ع)
mohsenfff
  • mohsenfff
  • 52.26% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
13 سال پیش
آبجکت رو از کجا انتخاب میکنید؟ من پیشنهاد میدم ویدیوی آموزشی رو از مدیا فایر بگیرید و یه بار دیگه دقیقا نگاه کنید تا ببینید من از کجا آبجکت ها رو انتخاب میکنم
usofk
  • usofk
  • 55.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
mohsenfff نوشت:

آبجکت رو از کجا انتخاب میکنید؟ من پیشنهاد میدم ویدیوی آموزشی رو از مدیا فایر بگیرید و یه بار دیگه دقیقا نگاه کنید تا ببینید من از کجا آبجکت ها رو انتخاب میکنم

منم همونکار رو انجام میدم
ممکنه مشکل از نرم افزار باشه؟
فقط قسمت وسط یعنی ساختمان رو که میزنم Default Autogen 1 roof رو در GUID مینویسه
اما 2تای دیگه <-- GUID NULL -->
!!!
usofk
  • usofk
  • 55.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
درحال حاضر مشغول طراحی خود فرودگاه مشهدم[gofly]
اما بعداز کلی تغییرات متوجه شدم کل Approachبهم ریخته
یعنی وقتی بااستفاده از ILSفرود میام حدود 45درجه نسبت به باند زاویه دارم

اینروهم بگم جای باندهارو عوض کردم آخه نسبت به مختصات واقعی چند متری اختلاف داشت
اما Navaidرو هرچی تغییر میدم درست نمیشه:-k
capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
11 سال پیش
سلام من طبق همه دستور العمل های شما پیش رفتم و اوکی بود...
فایل bgl و texture بدست آمده را قرار دادم و اجرا شد اما آبجکت مورد نظرم رنگ و پوشش نداشت... و من 4 تا عکس با فرمت jpeg دارم که مال همین آبجکته اما نمی دونم کجا باید قرارش بدم....

راستی در حین همین کپی و پست ها دیگه fsx م بالا نمیاد و ارور AFXModuleFSX.dll رو میده ... هر چیم می گردم پیداش نمی کنم که پاکش کنم و دوباره شبیه ساز ر اجرا کنم... لطفا کمک کنید... آقا مجید لطفا و گرنه باید ویندوز عوض کنم و همه چی از دستم میره 😢
UserPostedImage