سایت از ساعت 22 دیشب درست شد. دلیل داون بودن 5 ساعتش (حدود 17 تا 22) تغییر IP سرورهای هاست بود که با اس ام اسی که برای من فرستادن پوزش خواستن و من هم متعاقبا پوزش میخوام از این داون شدن ناخواسته. احتمالا شما در کش سیستمت مونده. یدور کشتو پاک کنی درست میشه سپهر جان
خیر ، به دلیل این بود تا دیشب دیروقت دامین جدید سایت دیویژن ایران با آی پی جدید 69 به ایوائو برای بروزرسانی ساب دامین،گزارش نشده بود ! وگرنه وبسایت با www باز میشد !
نه عزیز دلم! هنوزشم گزارش نشده! چون از اولشم ما IP به ایوائو ندادیم برای ثبت روی ساب دامینش!! الکی چرا جو میدی؟ ما از آدرس DNS برای گزارش به ایوائو استفاده کردیم! این هم سندش و اولین و آخرین بار گزارش برای ثبت :
On 9/20/2012 11:59 PM, Erwin Zeeuw wrote:
> Read Roozbeh,
>
> This change has been done.
>
> Kind regards,
>
> Erwin Zeeuw
> IVAO-LD
> Op 20-9-2012 20:26, IR-WM (Roozbeh Razavi) schreef:
>> Hello,
>> We have done with the host's problem and it is now ready to be used right now. I request you to set the dns servers of ir.ivao.aero to our dns servers which are written below:
>> ns1.******
>> ns2.******
>>
>> Thank you very much and sorry for our problems with host. As you know the website designing was done 2 weeks ago.
>> Have a nice day ;)
>>
>> --
>
Thanks Erwin :)
--
به تاریخ ها توجه بفرمایید.
مشکل دیروز از جانب هاست و اختصاص IP به همون DNS های قبلی صورت گرفته بود که خودشون هم درستش کردن و IP جدید رو روی DNSهای قبلی ست کردن. تنها کاری که من کردم تماس با هاست بود که زودتر اینکارو انجام بدن! از لحاظ فنی هیچ کاری نکردم و اصلا نمیتونستم هم بکنم!!
جو نده سپهر!