Roozbeh Razavi
  • Roozbeh Razavi
  • 53.26% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش

Sepehr Ebadi Borna نوشت:

roozbeh.rzv نوشت:

سایت از ساعت 22 دیشب درست شد. دلیل داون بودن 5 ساعتش (حدود 17 تا 22) تغییر IP سرورهای هاست بود که با اس ام اسی که برای من فرستادن پوزش خواستن و من هم متعاقبا پوزش میخوام از این داون شدن ناخواسته. احتمالا شما در کش سیستمت مونده. یدور کشتو پاک کنی درست میشه سپهر جان

خیر ، به دلیل این بود تا دیشب دیروقت دامین جدید سایت دیویژن ایران با آی پی جدید 69 به ایوائو برای بروزرسانی ساب دامین،گزارش نشده بود ! وگرنه وبسایت با www باز میشد !

نه عزیز دلم! هنوزشم گزارش نشده! چون از اولشم ما IP به ایوائو ندادیم برای ثبت روی ساب دامینش!! الکی چرا جو میدی؟ ما از آدرس DNS برای گزارش به ایوائو استفاده کردیم! این هم سندش و اولین و آخرین بار گزارش برای ثبت :
On 9/20/2012 11:59 PM, Erwin Zeeuw wrote:
> Read Roozbeh,
>
> This change has been done.
>
> Kind regards,
>
> Erwin Zeeuw
> IVAO-LD
> Op 20-9-2012 20:26, IR-WM (Roozbeh Razavi) schreef:
>> Hello,
>> We have done with the host's problem and it is now ready to be used right now. I request you to set the dns servers of ir.ivao.aero to our dns servers which are written below:
>> ns1.******
>> ns2.******

>>
>> Thank you very much and sorry for our problems with host. As you know the website designing was done 2 weeks ago.
>> Have a nice day ;)
>>
>> --
>
Thanks Erwin :)

--

به تاریخ ها توجه بفرمایید.
مشکل دیروز از جانب هاست و اختصاص IP به همون DNS های قبلی صورت گرفته بود که خودشون هم درستش کردن و IP جدید رو روی DNSهای قبلی ست کردن. تنها کاری که من کردم تماس با هاست بود که زودتر اینکارو انجام بدن! از لحاظ فنی هیچ کاری نکردم و اصلا نمیتونستم هم بکنم!!
جو نده سپهر!

Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش

والا من بالا به فارسی گفتم که سایت با www باز میشد ولی با ساب دامین ایوائو که ir.ivao.aero هست باز نمیشد !

آی پی جدیدی که دیروز فعال شد : 5.9.74.69 با www

اما آی پی ساب دامین این بود : 5.9.74.92

خیلی واضحه که ساب دامین ایوائو تغییر نکرده بود ! دلیلی که دوباره گفتم باز نمیشه به خاطر همین بود ! من با ساب دامین سایت هارو چک میکنم !

همونطور که گفتم دیشب دیروقت ساب دامین هم درست شد ! ( یا گزارش شد یا اصلاح شد ! )

ایمیلی هم که دادید به Erwin مربوط به گزارش تغییر بود !

نقل قول:

Op 20-9-2012 20:26, IR-WM (Roozbeh Razavi) schreef:
>> Hello,
>> We have done with the host's problem and it is now ready to be used right now. I request you to set the dns servers of ir.ivao.aero to our dns servers which are written below:
>> ns1.******
>> ns2.******

تا جایی که من میتونم بخونم شما درخواست دادید DNS ها بروز رسانی بشن تا ساب دامین فعال بشه !

به خدا نه میخوام جو بدم نه میخوام اذیت کنم ! از پشت کوه هم نیومدم بابا ! کار خودم من تو خونه شبکه و سرور هست !

جواب من چی شد ؟

عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Roozbeh Razavi
  • Roozbeh Razavi
  • 53.26% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش

والا منم همیشه با ir.ivao.aero سایتو باز میکنم و هیچوقت از www استفاده نمیکنم! منظورت www.ir.ivao.aero هست دیگه؟ چون ما اصن دامین اختصاصی نداریم و فقط با همین ساب دامین ایوائو در دسترسیم.
ایمیلی که به Erwin دادم نوشتم set نه change! تازه اگرم change مینوشتم درست بود! چون تا قبلش روی DNS های آقای نوازان ست شده بودن که با این ایمیلی که من دادم، روی DNSهای هاست جدیدمون ست شد. به صراحت اعلام میکنم این اولین و آخرین باری بوده که در خصوص ساب دامین به لاجیستیک ایوائو مکاتبه کردم تا الان و مربوط به 20/9/2012 هست یعنی حدود 3 ماهو نیم پیش

pro-airplane
  • pro-airplane
  • 51.6% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش

من کل پست هارو دیدم و نظراتتون رو دیدم ... کاملا حق با اقای عبادی برنا بود و دوستانی که سمتی در دیویزن ایران دارند فقط می خواستند الکی یک چیزی بگویند و بحث رو عوض کنن... 🤥
.
همونطور که دوست صمیمی من اقای پرهام ضیایی گفت ما چند وقت پیش از شیراز می خواستیم برویم به تهران بنده با کال ساین سوییس ایر بودم و پرهام با کال ساین ایران ایر ... من قبل از پرواز دیدم که اقای روغنگر ها سنتر ایران رو با AS3 بستن که من خیلی تعجب کردم... من تا موقع Dep و Line Up با مکالمات ایشون مشکلی نداشم ولی برای این که ببینم ایا واقعا ایشون Exam رو پاس کردن یا نه از ایشون در خواست خوندن متار فرودگاه شیراز رو خواستم که ایشون بعد از گفتن چند بار Say Again مجبور شدند فارسی حرف بزنن که من به فارسی گفتم ولی ایشون گفتند صداتون خوب نمیاد نمیفهمم چی میگین که خوب این معلومه دلیلش چیه .. بلد نبودن!!!!![nono] .. که منم فهمیدم بلد نیستن دیگه ادامه ندادم ... یکی نیست بگه بنده خدا من ایرانیم با کال ساین خارجی اومدم اگه یه خارجی بود می تونستی باهاش فارسی حرف بزنی؟ بعد از بلند شدن ایشون بعد از چند دقیقه رفتند که منم مشکلی با ایشون نداشتم ...
به غیر از ایشون من 1 و 2 نفر دگه رو هم دیدم که با AS3 میان سنتر می بندن ... نمیدونم اقای توماری این محدودیت داشتن ریت بالا تر رو برای این اقایون برداشته یا واقعا این ها امتحان دادن و اقای توماری یادشون رفته ریت بالا تر رو بده !!!! می خواستم چند مسئله مهم دگرو بگم ...
من حدود 1 یا 2 ماه کلا پامو داخل مرز هوایی ایران به دلیل به شخصیت بودن بعضی ها نگذاشتم و از انجا که علاقه ی شدیدی به کشور سوییس داشتم همش در انجا پرواز می کردم ... خود پرهام شاهده یک بار با من تو خارج پرواز کرد به قدری بحش حال داد که نگو ... در خارج کنترلر ها عقده ای نیستند مانند اقای توماری!!! ایشون می خواهند انقدر جلوی بقیه از کلمات سخت در مکالمه استفاده کنند که بگند منم بلدماااااااا🤣
یک کنترلری در سوییس هست که بیشتر اوقات سنتر می بنده به نام اندرس وورنر اگه اشتباه نکنم .. بعد ایشون به قدرری با شخصیت و مهربون هستند که ادم اونارو می بینه رقبت نمی کنه تو ایران پرواز کنه و از طرف دیگر ایشون اصلا عقده ای نیستدن مانند بعضی ها ...
من همونجا که داشتم پرواز می کردم و ایشون بودن با خودم فکر کردم این کیه ؟ شایان مداحی کیه؟ از همه دوستان معضرت می خوام نمی خوام توهین کنم ولی همینو بگم ایشون ادم بی شخصیت و بی ادب هستن که حالا یه جریانه دگه از ایشون دارم که خواهم گفت....
برگردیم به دیویژن من خدا شاهده از وقطی که وارد اوائو شدم حتی 1بار نیز ندیدم ایونتی بر گزار بشه بغیر از 1 یا 2 ایونت اشغال !!!
اقای توماری به هیچ وجه ممکن بلد نیستن دیویژن رو هدایت کنن به هیچ وجه...
حالا تفوت های کنترلز های ایران و سوییس : من وقتی که خیلی از سوییس خوشم اومد گفتم برم در قسمت ATC هم فعالیت کنم ... وقتی که تاور فرودگاه برن رو بستم هیچی نمی دونستم فکر کردم اونجا هم مثله ایران بی درو پیکره و کسی به چیزی رسیدگه نمی کنه ... ولی بعد از چند دقیقه دیدم کسی به المانی متن بزرگیو داده و بهش گفتم لطفا انگلیسی بگین که همون متن رو به چه زیبایی به انگلیسی مبنی بر تغییر Trans Lvl داد ... گفتم از کجا می تونم این چیز هارو ببینم ؟ سایت دیویژن سوییس رو داد و راهنماییم کرد چه کار کنم ؟ از اقای مسئول سایت ایران خواهش دارم شما یک بار فقط برو سایت دیویژن سوییس رو ببین ... دهنت بلانسبت باز می مونه ... اونجه انقدر همه چیز رو حساب کتابه که برای هر فرودگاه یک Paper Sheet درست کردن که فقط برین ببینین 😠 .. توش تمامه چیزایه فرودگاهو زده ... مثلا اگه Qnh بین فلان تا فلان بود Trans Lvl رو این ثبت کنین و از همه جالب تر این بود که طرح های ورودی و خروجی رو با نوعشون و برای هر بادند زده بود ... حالا اینو با ایران مقایسه کنین !😁
یک چیز دگه هم داشت خیلی جالب بود ... ماله دادن Squawk بود ... یعنی برای هر فرودگاه و برای ورودی و خروجی و نظامی سکواک ها تعریف شده بود ... یعنی این قدر کار اینا رو حساب کتابه ... که بازم می گم برین ببینین ... و خیلی جالب تر از همه برای فرودگاه زوریخ بغیر از این ها 2 تا فایل دگه برای تایین باند که 5صفحه بود و یک فایل دگه برای تایین Gate برای هواپیما ها و شرکتشون و صبح یا شب بودن پرواز ها داشت و کسانی که کنترلر فرودگاه های زوریخ و ژنو بودن هر 1 یا 2 ماه ازشون امتحان می گرفتن که ببینن ایا این ها توانایی دارند یا نه 😄 [oldman] و باز چقدر کنترلر هاش قشنگ انگلیسی حرف می زدن دقیقا عین هم ایران ....[loveiran]
و مسئله ی اقای مداحی : من وقتی تاور برن رو بسته بودم در این طرف و در ایران اقای مداحی با ریت AS3 گراند فرودگاه ابادان رو بسته بود که نه متار گذاشته بود نه باند خروجی و ورودی تایین کرده بود و از همه جالب تر بدون ویس بودن ... من هم برای این که ببینم ایشون پایه سیستم هستن یا نه اومدم یک پیام خصوصی تو Ivac براشون زدم که ایشون بعد از 10 تا 15 دقیقه بعد جواب دادن . من اگر چند دقیقه دیر تر جواب من رو می دادن می خواستم ایمیلی به اقای بالازاده بزنم که نزدم .... بعدش هم عین این ادم های بی شخصیت با یه کسه دگه اومد تو چنلم گفت چیه؟ چی می گی؟ می خواستم جوابشو بدم ولی ندادم چون گفتم این جا خارجه و در واقع من ایرانی بلد نیستم 😁 ... به اون شخصه دگه در تیم اسپیک زدم لطفا انگلیسی بگین که نگفتن ... بعدش هم مداحی گفت ببین دفعه اخرت باشه این طوری می کنی ها .... بلهههههههه!!
یه مسئله دگه از اقای توماری بگم که پرهام برام تایین می کرد ... گفت یه بار توماری Atc (حالا نمی دونم کجا) رو بسته بوده این اقا پرهام هم به ایشون وصل نشده بوده چون نمی دونسته کسی هست ... بعدش که وصل شده توماری بهش گفته شما موظف هستی هر 5دقیقه یک بار The Eye رو چک کنی !!! خوب دگه اینم یه نمونه از بی سوادی اقایون ... یکی نیس بگه این جا انگار ما داریم پرواز واقعی می کنیم ... تو واقعی هم The Eye داریم؟؟؟؟!!! درسته همه جا Atc هست ولی خوب دیگه ایشون زدن به اون درش ....
ببشخشید سرتونو درد اوردم و غلط های املایی زیادی رو دارم .... من کاملا از دیویژن ایران ناراضیم ... چی می شد ما هم مثل اونا بودیم؟؟؟؟؟ من نمی خواستم توهینی کنم ولی باز هم ببشخید و از ادمین محترم می خوام این پست رو برنداره ...
ممنونم
[merci]
Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش

دوست گرامی جناب آقای pro-airplane

نقل قول:

همونطور که دوست صمیمی من اقای پرهام ضیایی گفت ما چند وقت پیش از شیراز می خواستیم برویم به تهران بنده با کال ساین سوییس ایر بودم و پرهام با کال ساین ایران ایر ... من قبل از پرواز دیدم که اقای روغنگر ها سنتر ایران رو با AS3 بستن که من خیلی تعجب کردم... من تا موقع Dep و Line Up با مکالمات ایشون مشکلی نداشم ولی برای این که ببینم ایا واقعا ایشون Exam رو پاس کردن یا نه از ایشون در خواست خوندن متار فرودگاه شیراز رو خواستم که ایشون بعد از گفتن چند بار Say Again مجبور شدند فارسی حرف بزنن که من به فارسی گفتم ولی ایشون گفتند صداتون خوب نمیاد نمیفهمم چی میگین که خوب این معلومه دلیلش چیه .. بلد نبودن!!!!! .. که منم فهمیدم بلد نیستن دیگه ادامه ندادم ... یکی نیست بگه بنده خدا من ایرانیم با کال ساین خارجی اومدم اگه یه خارجی بود می تونستی باهاش فارسی حرف بزنی؟ بعد از بلند شدن ایشون بعد از چند دقیقه رفتند که منم مشکلی با ایشون نداشتم ...

در مورد مشکلات ATC کاملاً من هم با شما موافقم ! گزارشاتی که شما میدید کاملاً طبق چیزای که دیدم و از دوستان مطئمنم شنیدم ، مطابقت داره ! متاسفانه مدیریت دیویژن افتضاحه ! آقای روغنگرها هم اطلاعاتشون پایین هست ! بنده یکی از افرادی بودم که در سیستم وتسیم کنار آقای طوافیان امتحان ATC ایشون رو میگرفتیم ! گرنت کردن ایشون به سنتر به خاطر روابط آقای بالازاده و توماری با ایرلاین مجازی آسمان هست ( یه جور پارتی بازی ! ) وگرنه گرنت کردن کسی که اطلاعاتش در حد زیر 0 هست هیچ توجیهی برای اعضای دیویژن و کل ایوائو نداره !

نقل قول:

به غیر از ایشون من 1 و 2 نفر دگه رو هم دیدم که با AS3 میان سنتر می بندن ... نمیدونم اقای توماری این محدودیت داشتن ریت بالا تر رو برای این اقایون برداشته یا واقعا این ها امتحان دادن و اقای توماری یادشون رفته ریت بالا تر رو بده !!!! می خواستم چند مسئله مهم دگرو بگم ...

خیر ! مشکلات سروری خود ایوائو سیستم گرنت کردن ریت های پایین به سطح های بالا به مشکل خورده بود و همه کسانی که به صورت استثنا از افراد مسئول اجازه بستن سنتر رو در ایران داشتند اتوماتیک به خاطر مشکلات سروری پاک شدند ! ولی از اونجایی که آقایون مدیران دیدند حاشیه درست شد، سعی در گرنت کردن دوباره این افراد نکردن ! وگرنه حالا حالا ها این آقایون سنتر میبستن ! از اینجا  میتونید به حرفهام پی ببرید !

بقیه مشکلاتتون به ظاهر شخصی هست ! بهتره اینجا مشکلات عمومی و مشترک صحبت بشه !

با تشکر

عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!