amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش

Capt.ziaie نوشت:

آقاى نادرى شما از اعضاى استف هستيد
Position: Event Assistant Coordinator
ولى ما به تازگى كدام ايونت هارو به به صورت درست و حسابى داشته ايم؟؟؟؟[nono]
آيا غير از اين نيست كه شما ها فقط اسمتون تو ليست اعضاى استف مى باشد و تاحالا هيچ كارى نكرده ايد!!!!!
اگر شما ها قرار بود به حرف هاى ما گوش كنيد كه وضعيت ديويژن ايران اين نبود كه[punched]
[flower] باتشكر

عرض سلام دارم خدمت شما!
لازمه که بدونید کار EC و EAC تنها برگزاری ایونت نیست! برگزاری تور ها و بررسی روزانه اونها (Accept /Reject) و مکاتباتی که گاهاً بین دیویژن های دیگه پیش میاد و ...! پس تنها اسم استفی یدک کشیده نمیشه!!!!
بنده صراحتاً اعلام کردم که کاستی ها و نواقص وجود داره و همگی باید کمک کنند
برگزاری ایونت به راحتی که شما فکر میکنید نیست! (مراحل و هماهنگی های خاص خودش رو داره)

آیا شما تا بحال به من و یا آقای توماری ایمیلی در این مورد زدید؟ آیا تاحالا ابراز نارضایتی خودتون رو کتباً و رسماً از طریق راه های قانونی به مدیریت اعلام کردید؟ آیا تا حالا پیشنهادی برای بهبود وضع دیویژن داشتید؟
چطور میگید که به حرف های ما گوش نمیدید؟!
من نمیدونم چرا دوستان تا جایی 1نفر میاد از دیویژن حرفی میرنه آقایون درد دلشون باز میشه و یا شروع می کنن به تخریب !!![nono]
ایمیل های استفی که در سایت گذاشته شده برای همینه دیگه! اگر گله و شکایتی دارید از راهش لطفاً وارد بشید .
در پست قبلی عرض کردم مجدداً عرض می کنم : لطفاً با هم و با حُسن نیت دست به دست هم بدیم تا وضعیت دیویژن روبراه بشه. دیویژن برای همه هست، بنده هم مثل شما دوست دارم ایونت برگزار بشه ، تورهای متنوع طراحی بشه و ... ولی این فقط کافی نیست! همراهی کاربران رو هم می طلبه...
موفق باشید...

UserPostedImage
Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش

والا هنوز سایت داون هست ! مدارکشم موجوده !

http://ir.ivao.aero/ 

عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش

Sepehr Ebadi Borna نوشت:

سپهر جان سایت بالاست! من روی همین لینک کلیک کردم باز شد...
دوباره امتحان کن 😎

UserPostedImage
Roozbeh Razavi
  • Roozbeh Razavi
  • 53.26% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش

Sepehr Ebadi Borna نوشت:

سایت از ساعت 22 دیشب درست شد. دلیل داون بودن 5 ساعتش (حدود 17 تا 22) تغییر IP سرورهای هاست بود که با اس ام اسی که برای من فرستادن پوزش خواستن و من هم متعاقبا پوزش میخوام از این داون شدن ناخواسته. احتمالا شما در کش سیستمت مونده. یدور کشتو پاک کنی درست میشه سپهر جان

Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش

roozbeh.rzv نوشت:

سایت از ساعت 22 دیشب درست شد. دلیل داون بودن 5 ساعتش (حدود 17 تا 22) تغییر IP سرورهای هاست بود که با اس ام اسی که برای من فرستادن پوزش خواستن و من هم متعاقبا پوزش میخوام از این داون شدن ناخواسته. احتمالا شما در کش سیستمت مونده. یدور کشتو پاک کنی درست میشه سپهر جان

خیر ، به دلیل این بود تا دیشب دیروقت دامین جدید سایت دیویژن ایران با آی پی جدید 69 به ایوائو برای بروزرسانی ساب دامین،گزارش نشده بود ! وگرنه وبسایت با www باز میشد !

جواب ما چی شد آقا ؟ کسی نیست بیاد ؟ باز قبلاً اگه آقای طالبزاده برای دیویژن کاری خاصی نمیکرد حداقل میومد تو انجمن ها جواب ملت رو میداد ( چه منطقی چه غیر منطقی ) مثل اینکه مدیر جدید کلاً دیگه نمیاد حتی انجمن جواب کاربران رو بده !

عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!