Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
12 سال پیش

دوستان عزيز چه انتظارى مى شه داشت اخه؟؟
 افراد بى لياقت و بى تجربه كه فكر مى كنن خيلى مهم هستند و ارزش دارند و هيچى هم نيستند اومدن تو آيوا مديريت مى كنن .
آقاى تومارى كجايى كه بياى جوابمونو بدى ؟؟؟؟؟ شما مگه وظيفتون نيست كه بياى از اعضا و كاربران نظر سنجى كنى ؟؟؟؟ حرفات يه سال نشده يادت رفت كه مى گفتى ايواو براى باباى من نيست؟؟؟
آقا اين چه وضعيه ؟؟؟؟؟؟ ديويژن ايران افتضاح شده ، ماه به ماه يكى مياد سنتر مى بنده و اونم روغنگرهاست كه هيچى نمى فهمه ولى چون كه پارتى داره و از دارو دستتون هست اجازه مى ديد كه بياد سنتر ببنده . اگر قانون هست براى همست چطور اونى كه خيلى بيشتر از اون روغنگر ها مى دونه ، اشكشو در ميارى تا بهش اجازه بدى اپروچ ببنده؟؟؟؟؟؟ولى چون بعضيا حالا به دلايلى باهاتون هستند اجازه مى ديد با AS3 سنتر ببنده!!!!! اگر قانون هست براى همست نه فقط دارو دستت . خسته شدم كه از كلمات بعضيا استفاده كردم و از الانم دونه دونه اسم دارو دستتو مى بندم از هيچ كس هم نمى ترسم!!!!!
تو كه يكم انگليسى حاليت  نمى شه خجالت نمى كشى مديريت ديويژن ايرانو مى كنى؟؟؟؟؟؟
يادته اون روز لج كردى و چهار بار گفتى روى PAXID هولد بزنم؟؟؟
يادته گفتى رو PAXID ديسنت كنم ٤ هزار پايى؟؟؟؟؟
يادته رفتم رو unicome???
ببين شايد كسى از تو حساب ببره ولى من يكى از تو نمى ترسم
اگر اينجايى و دارى مى خونى اين متنو ، چرا جواب نمى دى!!!!! 
اگر نيستى و خبراش رسيده ، بايد بياى اينجا و جواب گو باشى !!!!!!!
برات متاسفم 

امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
pro-airplane
  • pro-airplane
  • 51.6% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش

Capt.ziaie نوشت:

افراد بى لياقت و بى تجربه كه فكر مى كنن خيلى مهم هستند و ارزش دارند و هيچى هم نيستند اومدن تو آيوا مديريت مى كنن .
آقاى تومارى كجايى كه بياى جوابمونو بدى ؟؟؟؟؟ شما مگه وظيفتون نيست كه بياى از اعضا و كاربران نظر سنجى كنى ؟؟؟؟ حرفات يه سال نشده يادت رفت كه مى گفتى ايواو براى باباى من نيست؟؟؟
آقا اين چه وضعيه ؟؟؟؟؟؟ ديويژن ايران افتضاح شده ، ماه به ماه يكى مياد سنتر مى بنده و اونم روغنگرهاست كه هيچى نمى فهمه ولى چون كه پارتى داره و از دارو دستتون هست اجازه مى ديد كه بياد سنتر ببنده . اگر قانون هست براى همست چطور اونى كه خيلى بيشتر از اون روغنگر ها مى دونه ، اشكشو در ميارى تا بهش اجازه بدى اپروچ ببنده؟؟؟؟؟؟ولى چون بعضيا حالا به دلايلى باهاتون هستند اجازه مى ديد با AS3 سنتر ببنده!!!!! اگر قانون هست براى همست نه فقط دارو دستت . خسته شدم كه از كلمات بعضيا استفاده كردم و از الانم دونه دونه اسم دارو دستتو مى بندم از هيچ كس هم نمى ترسم!!!!!
يادته رفتم رو unicome???
برات متاسفم 

پرهام جان اون همه با من تو سوییس و خارج از اون پرواز کردی ... 1 اشتباه و یا عقده ای بازی از اون رفیقه من و بقیه کنترلر ها دیدی؟اخلاقشونو با توماری مقایسه کن😠
pro-airplane
  • pro-airplane
  • 51.6% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش

به قول دوست خوبم محمد فر که یک حرفی زد منم اینو اینجا می گم چون کاملا صدق می کنه:
.....
هر چه بگندد نمکش می زنند وای به وقتی که بگندد نمک
[approve]
Msr
  • Msr
  • 50.04% (معمولی)
  • آزمایشی
12 سال پیش

Capt.ziaie نوشت:

يادته رفتم رو unicome???
برات متاسفم 

جناب ضیائی عزیز...

یک داستان برای شما تعریف می کنم.
زمان حضرت عیسی مسیح(ع)یک زن رو پیش اون حضرت آوردن و به دروغ بهش گفتن که این زن زنا کرده و باید سنگسار بشه.
حضرت عیسی مسیح گفت که می خواهید او را به جرم گناه سنگسار کنید؟
همه تایید کردند...
گفت بسیار خوب...سنگسار کنید...اما یک شرط وجود دارد...تنها کسی می تواند سنگسار کند که تا به حال گناهی مرتکب نشده و پاک است.فرد گناهکار نمی تواند گناه کار دیگری را مجازات کند.

شما هم آیا بی گناه هستید که میخواید یه فرد دیگه ای رو محکوم کنید؟
هنوز لفاظی های شما و ابراز شعور خودتون و اون دوست عین خودتون رو روی تیم اسپیک رسمی آیوائو فراموش نکردیم.هنوز کلمات مستهجن و غیر اخلاقی شما در گوش من و بسیاری از جمله آقای توماری داره زنگ میخوره و به صدا میرسه.لطفاً اگر میخواید به کسی تهمت بزنید اول سعی کنید که سابقه خودتون رو پاک کنید.

دوست عزیز تر از جان شما که توسط خیلی ها بلاک شده به خاطر لفاظی و فحاشی ها و تخریب شخصیت افراد و دروغ پراکنی هم باید این مسئله رو مد نظر بگیره.فراموش نکنید که طبق قوانین آیوائو کاربری که از پیام های با محتوای غیر اخلاقی چه به صورت کلامی چه به صورت نوشتاری مجازاتش ساسپند هست،اما آقای توماری به خاطر لطفی که به شما و اون دوستتون داشت شما رو بخشید و تنها به یک تذکر اکتفا کرد.اگر واقعاً خواهان برابری هستید آیا حاضرید که اکانت و آی پی شما ساسپند بشه؟

در مورد اینکه AS3 بیاد و اپروچ یا سنتر ببنده ، من هم مخالفم...اما فراموش نکنید که مدیریت قبلی برای نگه داشتن خودش در کورس قدرت تنها افرادی رو در آزمون ها قبول می کرد که از وفاداران و نزدیکان به ایشون بودند و برای رشد کاری ایشون می اومدند سرکار...شاید بگید مدرک؟طبیعاً مدرکی وجود نداره چون این کار با قانون بازی لاپوشونی شده اما اگه یکم تیز بین باشید خواهید دید که بعد رفتن این آقا بیش از 90% افراد بالای FS3 و AS3 هم همراه ایشون رفتن...این یعنی باند بازی و سوء استفاده از موقعیت.

اگه الان می بینید که AS3 داره اپروچ یا سنتر می بنده (که به هیچ عنوان خلاف مقرارت نیست)فقط به خاطر اینه که هنوز افراد کافی با رده ADC و بالاتر وجود ندارن.پس چراغی که توسط یک AS3 روشن بشه بهتر از یک چراغ خاموشه.این درحقیقت انتخاب بین بد و بدتر هست.مطمئن باشید به محض اینکه افرادی پس از کسب آمادگی علمی لازم در امتحانات قبول بشن و به ADC یا بالاتر ارتقا داده بشن دیگه شاهد این مسئله نخواهیم بود.

اما بهتره دقیق و کلمه به کلمه جواب بشنوی:

نقل قول:

شما که لیاقت دارید بفرمایید وسط.فراموش نکنید که آیوائو اعلام کرد که هرکسی مایل به اداره دیویژن هست اپلیکیشن بده.ایشون داد و انتخاب شد.شما هم هر وقت از در یه فلایت اسکول رد شدی تشریف بیار و افرادی که CPL/IR دارن رو بی تجربه خطاب کن.

نقل قول:

ولى چون بعضيا حالا به دلايلى باهاتون هستند اجازه مى ديد با AS3 سنتر ببنده!!!!!

یکی از صمیمی ترین دوستان دیویژنی جناب توماری من هستم.با اجازت وقتی برای امتحان PP اقدام کردم ضمن اینکه در امتحان تئوری 90 شدم برای امتحان پرکتیکال آقای توماری به من گفت که یا برو خوب بخون یا برای یه امتحان سخت آماده باش!گفتم چرا سخت؟گفت که نگن رفیق خودشو قبول کرده...با اجازت 2 بار منو توی امتحان PP کرد.اگه حرف شما منبی بر رانت خوری بعضی به خاطر رابطه ای اونها با آقای توماری صحت داشت(که نداره)من الان باید بالاترین رتبه ها رو داشتم.مدیریت قبلی به رفیق رفقاش برای تموم کردن تور وی اف آر دیویژن مدال Great Division User می داد!!!!حتی به خودشم داد!!!!!

نقل قول:

این مسئله سطح شعور و درک شما از فضای پرواز مجازی رو میرسونه.این از نظر شما به این معناست که فردی که هیچی بلد نباشه اما انگلیسیش قوی باشه باید بیاد مدیریت بکنه(که فکر کنم یه همچین مدیری لایق شماست)

نقل قول:

سنتر یا اپروچ مختار هست که با توجه به ترافیک پروازی دستور Hold بده که البته سن شما هنوز برای درک این مسئله کمه.

نقل قول:

یکی از کنترلرهای با تجربه آلمان به من اسکواک 4518 رو داد!!!!گفتم که تایید میفرمایید 4578؟که گفت اوه...ببخشید 4520(دو عدد اول هزار و صد رو همینطوری انتخاب کردم اما دو عدد یک و ده درست هستند)اشتباه لپی چیزی نیست که بشه از اون به عنوان یک اهرم استفاده کرد البته بستگی به سن و میزان درک استفاده کننده داره که اگر پایین باشه طرف اغماض می کنه.برای شما هم اغماض میکنیم
نقل قول:

يادته رفتم رو unicome???

شما خلاف مقررات عمل کردی و رفتی روی یونیکام ایشون باید جواب بده؟

نقل قول:

آفرین..خود سانسوری نکن.اما یا حرف نزن یا اگه حرف میزنی درست حرف بزن

=========================================================================

تعجب میکنم که بعضیا چطور به خودشون اجازه میدن که در حالی که دانشجوی گراند پی پی ال هم نیستن به خودشون لقب کاپیتان میدن؟چرا شأن این مقام رو پایین میارن؟
داشتم با همون دوستت حرف میزدم و گفت که فیلم ایران ایر رو دیدی که شیرزاد میره شیراز؟گفتمش که شیرزاد نه...ایشون هدفلیت هستن و گواهینامه ی ATPL دارن ...کاپیتان شیرزاد.برگشت گفت شیرزاد ****منم نیست.این از دوست شما....کبوتر با کبوتر...باز با باز...
Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش

سلام جناب مناصیر !

من وکیل و وصی آقای ضیایی و دهقان هستم ! قرار شد به جای این آقایون و به جای خودم ، بنده جواب شما رو بدم !

نقل قول:

هنوز لفاظی های شما و ابراز شعور خودتون و اون دوست عین خودتون رو روی تیم اسپیک رسمی آیوائو فراموش نکردیم.هنوز کلمات مستهجن و غیر اخلاقی شما در گوش من و بسیاری از جمله آقای توماری داره زنگ میخوره و به صدا میرسه.لطفاً اگر میخواید به کسی تهمت بزنید اول سعی کنید که سابقه خودتون رو پاک کنید.

شما خبر دارید که خود جناب توماری به خاطر فحاشی روی کانال تیم اسپیک به آقای حسنی ساسپند شدند ؟ خبر دارید خود IVAO-ADIR ایشون رو طبق نامه آقای طالبزاده ساسپند کرده و سوء پیشینه دارند تو ایوائو ؟
خبر دارید ایشون زمانی که با آقای نوازان مشکل داشتند توی تیم اسپیک آسمان به بنده فحاشی کردن و هرچی لایق خودشون بود رو به من گفتن ؟ ( از آقای همتی بپرسید ) بنده همون لحظه از تیم اسپیک ایشون رو بن کردم ! خبر دارید الان توی فیس بوک به آقای دهقان فحاشی کردن ؟

اصلاً همه بد عالم ! ایشون چرا به عنوان کسی که ادعا میکنه دایرکتور لایق و برحقی هست ، فحاشی میکنن ؟

نقل قول:

در مورد اینکه AS3 بیاد و اپروچ یا سنتر ببنده ، من هم مخالفم...اما فراموش نکنید که مدیریت قبلی برای نگه داشتن خودش در کورس قدرت تنها افرادی رو در آزمون ها قبول می کرد که از وفاداران و نزدیکان به ایشون بودند و برای رشد کاری ایشون می اومدند سرکار...شاید بگید مدرک؟طبیعاً مدرکی وجود نداره چون این کار با قانون بازی لاپوشونی شده اما اگه یکم تیز بین باشید خواهید دید که بعد رفتن این آقا بیش از 90% افراد بالای FS3 و AS3 هم همراه ایشون رفتن...این یعنی باند بازی و سوء استفاده از موقعیت.

دقیقاً این موضوع تو همین مدیریت هم تکرار شده ! باند بازی ! میشه به من بگید کورس قدرت با کی ؟ وقتی آقای طالبزاده قدرت کل بود ، با کی کورس داشت ؟ 😲 البته بحث قبول شدن آزمون ها تاریخچه زیادی داره تو مدیریت قبلی که فکر نکنم در اون زمان شما ایوائو میشناختید !
البته من هیچ وقت امتحان PP و SPP آقای بالازاده یادم نمیره ! [funcrazy] آقای توماری و خود آقای بالازاده در جریان هستن که من چی دارم میگم !

نقل قول:

اگه الان می بینید که AS3 داره اپروچ یا سنتر می بنده (که به هیچ عنوان خلاف مقرارت نیست)فقط به خاطر اینه که هنوز افراد کافی با رده ADC و بالاتر وجود ندارن.پس چراغی که توسط یک AS3 روشن بشه بهتر از یک چراغ خاموشه.این درحقیقت انتخاب بین بد و بدتر هست.مطمئن باشید به محض اینکه افرادی پس از کسب آمادگی علمی لازم در امتحانات قبول بشن و به ADC یا بالاتر ارتقا داده بشن دیگه شاهد این مسئله نخواهیم بود.

کی گفت خلاف مقرارته ؟ کی گفته افراد کافی وجود ندارن ؟
در حال حاضر 10 نفر در دیویژن ایران ریت ADC دارن ( که اگه مدیریت درست بود بیشترم میشد )
2 نفر ریت APC ( که اگه مدیریت درست بود بیشترم میشد )
1 نفر هم ریت ACC ( که اگه مدیریت درست بود بیشترم میشد )

اگه قرار باشه با یه چراغ AS3 آبروی دیویژن بره و همه به کنتلر و نحوه مدیریت بخندن بهتره اون چراغ هم روشن نشه ! به این فکر کنین خلبانای خارجی چی فکر میکنن !
آقای توماری فعلاً صلاحدیدشون رو برای امتحان گرفتن از ایوائو بگیرن ، قبول شدن اعضا پیشکش !

نقل قول:

شما که لیاقت دارید بفرمایید وسط.فراموش نکنید که آیوائو اعلام کرد که هرکسی مایل به اداره دیویژن هست اپلیکیشن بده.ایشون داد و انتخاب شد.شما هم هر وقت از در یه فلایت اسکول رد شدی تشریف بیار و افرادی که CPL/IR دارن رو بی تجربه خطاب کن.

اولاً از شما تقاضا میکنم از موضوعی اطلاع ندارید سعی در گفتنش نکنید !
آقای توماری به 2 دلیل انتخاب شدن ! ( ایمیلی که من از Executive ایوائو دارم و مدارکی که وجود داره )
1. سن بالا 21 سال ( که لیاقت ایشون رو توجیه نمیکنه )
2. برنامه دروغینی که به Executive داده بودن و به هیچ کدوم عمل نشد !

2 تا نکته ! :

اینجا  رو بخونید

Dear Amin and Sepehr,

After many consultations and evaluations of the IR Division situation, we can only offer you a solution to unblock the situation.

As you know, there were your two candidatures for leading the Division. Even if the wish of the Executive was that you two presented a joint project, it seems that it was not possible.

Examining both candidatures, even if both were fine for us, the Executive preferred the one presented by Sepehr but, according to the IVAO Rules and Regulations, he cannot become DIR due to his age (minimum required is 21).

Our proposal is to nominate Amin as DIR with the condition that you both accept Sepehr as ADIR.

Take you time to think about this. We all want the IR Division to be reactivated but we want it with the contribution of everybody.

The Executive expect to receive a reply from you two in the next days. We hope that you all can live with this proposal.

Best regards,
--

Alfonso Ballesteros
IVAO Executive Director

www.ivao.aero

و بعد اینجا :

نقل قول:

طبق ذهنیتی که از آقای امین طوماری داشتم و صحبت ها و اختلاف نظرهایی که داشتیم از پست معاونت مدیریت صرف نظر کردم و کلاً از قضیه کنار کشیدم...همونطوری که من در لیست استفم آقای نوازان ( که دستیار من در دیویژن هند بودن و ذهنیت خوب و پاکی از ایشون داشتم و دوست خوبم هستن ) رو به عنوان معاون دایرکتور معرفی کرده بودم به ایوائو ایشون رو پیشنهاد دادم که جای بنده بگذارند و ایوائو رسماً آقای توماری رو به عنوان دایرکتور و آقای نوازان رو به عنوان مدیران رسمی و جدید دیویژن ایران مشخص کرد.
این متن رو یه ذره سانسور کردم...فعلاً به صلاح نیست قضیه بازگشیایی دیویژن رو کامل بگم.

پس نیازی نداره که با مبرا کردن آقای توماری بقیه افراد رو هیچ فرض کنیم !

یه نگاهی به این متن دوباره میندازیم !

نقل قول:

یکی از صمیمی ترین دوستان دیویژنی جناب توماری من هستم.با اجازت وقتی برای امتحان PP اقدام کردم ضمن اینکه در امتحان تئوری 90 شدم برای امتحان پرکتیکال آقای توماری به من گفت که یا برو خوب بخون یا برای یه امتحان سخت آماده باش!گفتم چرا سخت؟گفت که نگن رفیق خودشو قبول کرده...با اجازت 2 بار منو توی امتحان PP کرد.اگه حرف شما منبی بر رانت خوری بعضی به خاطر رابطه ای اونها با آقای توماری صحت داشت(که نداره)من الان باید بالاترین رتبه ها رو داشتم.مدیریت قبلی به رفیق رفقاش برای تموم کردن تور وی اف آر دیویژن مدال Great Division User می داد!!!!حتی به خودشم داد!!!!!

نقل قول:

با اجازت 2 بار منو توی امتحان PP کرد.

جان ؟؟؟ [amazed] [amazed] آقا اینجا خانواده رد میشه ! امتحانت چطور بود ؟ [amazed] 😨

نقل قول:

مدیریت قبلی به رفیق رفقاش برای تموم کردن تور وی اف آر دیویژن مدال Great Division User می داد!!!!حتی به خودشم داد!!!!

میشه به من بگید آقای طالبزاده کجا به خودشون Award دادن ؟
http://ivao.aero/members/person/awardshist.asp?Id=218791&Award=GD&Page=2 
همشو آقای بازیاری دادن !

دوم ! این دلیل میشه که آقای توماری به آقای بالازاده ، به صورت دروغی بهم Staff Meeting Award بدن ؟ دلیل میشه ؟

هر دیویژنی در قدیم هر باند بازی کرده ، یعنی چراغ سبز به این دیویژن که همون کار رو بکنن ؟ دلیل میشه ؟

سوم ! سیستم ایوائو تو قسمت Issuing Award اجازه نمیده کسی به خودش Award بده ! سیستم reject میکنه !

قبل از پست خوب فکر کنید !

نقل قول:

این مسئله سطح شعور و درک شما از فضای پرواز مجازی رو میرسونه.این از نظر شما به این معناست که فردی که هیچی بلد نباشه اما انگلیسیش قوی باشه باید بیاد مدیریت بکنه(که فکر کنم یه همچین مدیری لایق شماست)

تا بلد بودن رو چی معنی کنید ! مثلاً آقای توماری مدارک real دارن ! اما دیویژن رو دارن خراب میکنن ! درضمن ! کسی که مسئولیت دایرکتوری رو قبول میکنه باید انگلیسی بلد باشه ! city رو به صورت Citys جمع نبنده ! ایشون با این انگلیسیشون مثلاً نماینده ما هستن تو یه شبکه بین المللی !

نقل قول:

سنتر یا اپروچ مختار هست که با توجه به ترافیک پروازی دستور Hold بده که البته سن شما هنوز برای درک این مسئله کمه.

Hold دادن درک میخواد ؟ سن میخواد ؟ نه عزیز ! دانش میخواد که مطمئناً شما نداری ( حتی مجازی ) و دارین از طرف آقای توماری حرف میزنید !

Hold دادن در صورتی که باعث تاخیر پرواز بشه دلیل قانع کننده میخواد و Estimate Arrival Time هم باید به خلبان داده بشه ؟ ایشون دلیلی ندادن !

نقل قول:

شما خلاف مقررات عمل کردی و رفتی روی یونیکام ایشون باید جواب بده؟

شما دوست عزیز پست و مقام و جایگاهتون در ایوائو چی هست که نظر میدید ایشون خلاف عمل کرده یا نه ؟

بنده شاهد بودم آقای طوافیان وسط شیراز بودن و آقای طالبزاده سنتر بود ! آقای طالبزاده به خاطر اینکع آقای طوافیان به صورت text خلبان بودند و در وتسیم فعالیت داشتند ایشون رو فرستادن unicom ! کار به سوپروایزر هم کشیده شد !

نقل قول:

آفرین..خود سانسوری نکن.اما یا حرف نزن یا اگه حرف میزنی درست حرف بزن

باز خوبه ایشون حرف میزنن ! آقای توماری فقط پست هارو میخونه و حرف نمیزنه ! ظاهراً شمارو برای جواب دادن فرستاده که اصلاً فرد مناسبی انتخاب نکرده !

نقل قول:

تعجب میکنم که بعضیا چطور به خودشون اجازه میدن که در حالی که دانشجوی گراند پی پی ال هم نیستن به خودشون لقب کاپیتان میدن؟چرا شأن این مقام رو پایین میارن؟

اجازشون رو باید از شما بگیرن ؟ شما مگه خودتون کاپیتان هستید که نگران شان لقب کاپیتانی هستید ؟ بزارید خود کاپیتان های real که ATPL دارن ( همونطور که گفتین ) حرف بزنن !

در آخر توجه تون رو باز به اینجا  جلب میکنم :

نقل قول:

اول می خواهم از آقای برنا بخاطر صداقت در گفتارشون تشکر و قدردانی کنم من تمام اون قسمت از حرف های ایشون که در پست قبلی اذعان کردند و بنده در جریانش بودم رو تایید میکنم.

دوست و دوستان گرامی ! من صداقت در گفتارم رو همیشه حفظ میکنم که آقای توماری هم قبل از اینکه توهم مشکل با بنده پیدا کنن در پستشون گفتن ! و مثل بعضی از دوستان حرف هامو 180 درجه عوض نمیکنم !

و در آخر هم بگم دوستان استف هرچقدر بگن دیویژن خوبه و نتایج میتینگ رو حتی پست کنن در خونه افراد ؛ باز به این ضرب المثلی میرسیم که دوستم محمد صادق گفت :

مشک آن است که خود ببوید ! نه آنکه عطار بگوید !

با تشکر

عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!