Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
11 سال پیش
سلام دوباره ... محسن جان اگه لطف کنید که جلسه توجیهی رو بزارید برای فردا یا پس فردا شب خیلی خیلی ممنون میشم ... 🙏 راسیتش من 3شنبه دارم میرم مسافرت ولی در طول مسافرتم میتونم با لپ تاپم عکس تهیه کنم و در این پروژه حضورم کم رنگ نباشه ، البته هر چی نظر جمع باشه .. 😢

برای ارتباط با هم من فک میکنم تیم اسپیک گزینه ی مناسبی باشه [approve]

محسن جان زوم 14 مناسبه یا نه ؟ 😉
mohsenfff
  • mohsenfff
  • 52.26% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
11 سال پیش
اگه بقیه موافقت کنند مشکلی نداره من به کسانی که اعلام آمادگی کردند پیغام میدم تا ببینم وقت بقیه دوستان چگونه است و نتیجه رو اعلام میکنم
تیم اسپیک من تا حالا باهاش کار نکردم نمیدونم چی هست
در مورد زوم چون قصد ما بیشتر پرواز IFR است تا VFR و حداقل ارتفاع چند هزار فوته همون زوم بین 11 تا 14 خیلی هم خوب شاید زیاد هم باشه فقط خود شهر اصلی رو میشه در زوم 16 تهیه کرد و هر چه از شهر فاصله گرفتیم زوم رو اضافه کرد.
Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
11 سال پیش
ارسال شده توسط : mohsenfff 

اگه بقیه موافقت کنند مشکلی نداره من به کسانی که اعلام آمادگی کردند پیغام میدم تا ببینم وقت بقیه دوستان چگونه است و نتیجه رو اعلام میکنم
تیم اسپیک من تا حالا باهاش کار نکردم نمیدونم چی هست
در مورد زوم چون قصد ما بیشتر پرواز IFR است تا VFR و حداقل ارتفاع چند هزار فوته همون زوم بین 11 تا 14 خیلی هم خوب شاید زیاد هم باشه فقط خود شهر اصلی رو میشه در زوم 16 تهیه کرد و هر چه از شهر فاصله گرفتیم زوم رو اضافه کرد.

ممنون برادر @};- منتظرم
والا تیم اسپیک ی محیط خوببیه برای صحبت کردن .. به همین موضوع گزینه ی مناسبیه ، شما با ساختن ی روم میتونی برای خودت محیطی رو باز کنی که بشه راحت با دیگران صحبت کرد .... یا از طریق میکروفن یا از طریق چت ... دوستان اگه گزینه مناسبی دارن حتما اقدام کنن
من از همین الآن شروع ب تهیه ی عکس ها میکنم ، همون استانهایی که گفتم [approve] ... شهرهای اصلی با زوم 16 و مناطق بین شهرها با زوم 11 ... ما رفتیم [bowing]
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
11 سال پیش
میبخشید اما جسارتا نظر من این هست که مناظری نظیر مزارع ، کوهستان ها و.... با زوم 15 شهرها با زوم 16 و فرودگاهها و محیط اطرافش با زوم 17 یا 18 طراحی بشن جذاب تر هست ( البته فقط پیشنهاد) ، پروژه اصفهان رو تا همینجا به همین سبک پیش بردم از لینک زیر میتونین مشاهده کنین:
http://www.iransim.ir/forum/default.aspx?g=posts&t=2685&p=4 
و یک مورد خیلی مهم اینکه حتما زوم های مورد نظر رو بعنوان مثال از 11 تا 17 واسه کل منطقه طراحی چک کنید ! چون بعضی مواقع تصاویر مربوط به زوم مورد نظر شما واسه اون ناحیه وجود نداره ! و به مشکل بر میخورید.
موفق باشید.
mohsenfff
  • mohsenfff
  • 52.26% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Majid 

میبخشید اما جسارتا نظر من این هست که مناظری نظیر مزارع ، کوهستان ها و.... با زوم 15 شهرها با زوم 16 و فرودگاهها و محیط اطرافش با زوم 17 یا 18 طراحی بشن جذاب تر هست ( البته فقط پیشنهاد) ، پروژه اصفهان رو تا همینجا به همین سبک پیش بردم از لینک زیر میتونین مشاهده کنین:
http://www.iransim.ir/forum/default.aspx?g=posts&t=2685&p=4 
و یک مورد خیلی مهم اینکه حتما زوم های مورد نظر رو بعنوان مثال از 11 تا 17 واسه کل منطقه طراحی چک کنید ! چون بعضی مواقع تصاویر مربوط به زوم مورد نظر شما واسه اون ناحیه وجود نداره ! و به مشکل بر میخورید.
موفق باشید.

مجید جان زوم 15 موردی نداره اما باید به فکر حجم نهایی کار هم بود یه دفعه دیدی رفت روی 1 گیگ و...
با زوم 11 تا 13 در ضمن کار خودت رو هم خیلی سبک میکنی