Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
11 سال پیش
با سلام و تشکر از همه ی دوستان عزیز . . .@};-

ببخشید من چند وقته نبودم , خیلی خوشحالم از اینکه پروِژه های اصفهان , کیش , اهواز در حال ساخت هستند ولی به نظر من باید فرودگاه مشهد مقدس و فرودگاه امام در اولویت باشند که دلیلش رو همه

میدونید , تمامی پروژه ها باید Photo Real و با کیفیت عالی طراحی بشن و از طراحان محترم خواهشمندم سلیقه شخصی خود را در کار پیاده نکنند و طبق واقعیت کار را انجام دهند . . .

بنده در کار سنری نمیتوانم کمکی داشته باشم چون کار نکردم ولی در مورد ترافیک در خدمت دوستان هستم و انشاالله پس از اتمام تمام ریپینت ها در خدمت تورج جان قرار میدم , یکم طول میکشه به دلیل ورود

ایرلاین های جدید مثل اترک , فراز قشم و . . .

در ضمن سنری هایی که طراحی میشه بهتره مربوط به شبیه ساز پرواز X و 2004 باشه . . .

با آرزوی بهتر و بهتر شدن محیط ایران در شبیه ساز پرواز FSX و Fs2004 . . . [loveiran]
capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
11 سال پیش
برادرها و خواهرهای عزیز....
در تکمیل صحبت های آقا ابراهیم باید بگم که ،ساخت فرودگاه مطابق واقعیت نیاز به تحقیق و عکسبرداری میدانی داره!
که هممون خوب میدونیم که عکس های بروز از فرودگاه های کشورمون خیـــــــــلی کم هست یا کیفیت کافی را ندارن
واسه همین اگه در بین ما کسی صاحب نفوذ هست که بازدید از محوطه یک فرودگاه را بتونه ترتیب بده که خیلی راحت میشه اون فرودگاه را یکماه طراحی کرد...
خود من اجازه همچین کاری را برای 2 فرودگاه برای یکبار دارم بطوریکه فرودگاه ماشین فالو می را در اختیار شما قرار میده و میتونید از هر کجا و هر ساخنمان عکس تهیه کنید
بازم میگم من فقط اجازه یکبار دارم که اونم یکی از فرودگاه هاش خصوصی هست اما بزرگه اونیکیم بزرگتر و دولتییییییی
حالا کسی هست که بتونه همچین کاری کنه و جلب اعتماد کنه...
وگرنه حرف زدن اینکه آقا مطابق واقعیت بساز که خیـــــــلی راحته...
UserPostedImage
Persian Repaints
11 سال پیش
در صورت تمایل دوستان بنده میتونم وبسایتی جهت پروژه ایجاد کنم تا پیشرفت آن لحظه به لحظه آپدیت شود.
mohsenfff
  • mohsenfff
  • 52.26% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Persian Repaints 

در صورت تمایل دوستان بنده میتونم وبسایتی جهت پروژه ایجاد کنم تا پیشرفت آن لحظه به لحظه آپدیت شود.

دوست عزیز کار بسیار خوبی میکنی اتفاقا من هم میخواستم این کار رو توی همین سایت انجام بدم .
دوستان من از کاشی اول نصفش رو فعلا انجام دادم به خدا روزی 15 دقیقه کار کنید کل اونجایی که من گفتم رو میتونید 2 ماهه تمام کنید .
من آموزش تصویری رو هم میذارم که دیگه واقعا بهانه ای برای انجام ندادن کار نباشه

دوست عزیز شما هم اگه تونستی با پیغام خصوصی من رو در جریان کار راه اندازی سایتت بنداز
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
11 سال پیش
سلام به همه برادران اساتید. @};-
اگر از دست من کمکی بر میاد بگید تا انجام بدم. 😮