سوال نظرسنجی: آیا این روش هایی که در این تاپیک ذکر شده اند برای شما مفید بوده اند

مجموع: 40

YoNES
  • YoNES
  • 50.08% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
با سلام خدمت همه ی برادرا.
با اجازه برادر حسین می خواستم یه آموزش کوچیک برای افزایش ترافیک هوایی در شبیه ساز در اینجا قرار بدم😊
+
البته شاید خیلی از برادرا این روش رو یاد داشته باشن.
برای اینکه بخوایم ترافیک هوایی مون رو بیشتر بکنیم دو روش وجود داره((ممکنه بیشتر هم باشه))روش اول که همه یاد دارن اینه که به setting و بعد به customize برن و بعد هم در قسمت traffic در اونجا تغییرات رو اعمال کنند.
اما یه روش دوم هم هست و خیلی ساده مثل آب خوردن که ترافیک هوایی رو چند برابر میکنه که شاید بعضی از برادرا هم بلد باشن .
[attent] البته این رو هم باید بگم که این روش فقط برای دوستانی جواب میده که از افزونه های ترافیکی مثل WOA و یا ترافیک آقا تورج و یا آقای حیدری و ... استفاده می کنند جواب میده.

کاری که می کنید اینه که به پوشه شبیه سازتون رفته و بعد وارد پوشه Scenery و سپس وارد پوشه World میشیم و بعد از اون وارد پوشه Scenery میشیم.وحالا در اینجا شرکت هواپیمایی که دوست دارید بیشتر در فرودگاه دیده بشه رو انتخاب می کنیم مثلا در ترافیک ایران 2013 آقای خویی شرکت ماهان رو انتخاب میکنیم Traffic_MahanAir_SU13.bgl حالا تنها کاری که باید انجام بدین اینه که از این فایل کپی بگیرید.
[attent] هرچه تعداد کپی کردن از فایل مورد نظر بیشتر باشه ترافیک اون شرکت هم در شبیه ساز به همون اندازه بیشتر میشه.
حالا فایلی رو که کپی کردید کافی اسمش رو تغییر بدید مثلا اون رو به تغییر lTraffic_MahanAir_SU14.bgبدید.
و حالا اون رو در همون پوشه paste کنید.
و حالا وارد شبیه ساز بشید و تغییرات رو ببینید.😮
[attent] ولی بیاد داشته باشید که گاهی اوقات با این کار برنامه ترافیکی کمی بهم می خوره به عنوان مثال ممکنه در یک لحظه دو هواپیما یا شاید بیشتر بخوان با هم پرواز کنن.[funcrazy]
یه نکته دیگه اینکه سعی کنید فقط یک شرکت هواپیمایی رو چند بار کپی نکنید چون جای بقیه شرکت ها رو میگیره و تعداد پرواز های دیگر رو کمتر میکنه برای جلوگیری از این کار سعی کنید همه ی شرکت ها رو با هم کپی کنید اینجوری تعادل برقرار میشه.[barareh]
+
اینم هم چند تصویر تصویری از تغییراتی که در ((با یک بار کپی کردن )) ترافیک اینگونه شلوغ شده[blackhee]

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

هروقت که خواستید شبیه ساز به حالت قبل برگرده کافی فقط همون فایل های کپی شده رو حذف کنید.

با تشکر از همه ی برادران و وقتی که گذاشتید و این مطلب رو خوندید.[bowing]
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار
10 سال پیش
آقای رحمتزاده این ای ان بی بدجور فریم رو اذیت میکنه ....
واینکه بنده در تنظیمات شبیه سازم گزینه preview DirectX 10 رو ندارم . البته قبلا که روی ویندوز سون بودم داشتم و وقتی هم فعالش میکردم فریم شبیه ساز باز کنده می شد ... یه توضیح میدید راجع به این داستانا ... ؟
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : OMIDSIM 

آقای رحمتزاده این ای ان بی بدجور فریم رو اذیت میکنه ....
واینکه بنده در تنظیمات شبیه سازم گزینه preview DirectX 10 رو ندارم . البته قبلا که روی ویندوز سون بودم داشتم و وقتی هم فعالش میکردم فریم شبیه ساز باز کنده می شد ... یه توضیح میدید راجع به این داستانا ... ؟

سلام برادر. @};-

افزونه ENB Series سرعت شبیه ساز رو کم نمی کنه. برای افزایش سرعت شبیه ساز شما باید Acceleration رو نصب داشته باشید و CPU شما بالای i5 باشه.

هر موقع که افزونه جدید نصب میکنید باید FSX.cfg رو Tune بکنید. برای من DX10 باعث افزایش سرعت میشد برادر. 😲

و اما در مورد DX10 که برای شما وجود نداره. چند دلیل داره:

1- کارت گرافیکی قابلیت ساپورت DX10 رو نداره که بعید میدونم این باشه.
2- شما آخرین نسخه DX10 رو روی ویندوزتون نصب نکردید.
3- افزونه ای نصب کردید که فقط با DX9 کار میکنه.
4- شبیه سازت نسخه معمولی اگه باشه شاید این گزینه غیر فعال باشه.
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
ارسال شده توسط : YoNES 

با سلام خدمت همه ی برادرا.
با اجازه برادر حسین می خواستم یه آموزش کوچیک برای افزایش ترافیک هوایی در شبیه ساز در اینجا قرار بدم😊
+
البته شاید خیلی از برادرا این روش رو یاد داشته باشن.
برای اینکه بخوایم ترافیک هوایی مون رو بیشتر بکنیم دو روش وجود داره((ممکنه بیشتر هم باشه))روش اول که همه یاد دارن اینه که به setting و بعد به customize برن و بعد هم در قسمت traffic در اونجا تغییرات رو اعمال کنند.
اما یه روش دوم هم هست و خیلی ساده مثل آب خوردن که ترافیک هوایی رو چند برابر میکنه که شاید بعضی از برادرا هم بلد باشن .
[attent] البته این رو هم باید بگم که این روش فقط برای دوستانی جواب میده که از افزونه های ترافیکی مثل WOA و یا ترافیک آقا تورج و یا آقای حیدری و ... استفاده می کنند جواب میده.

کاری که می کنید اینه که به پوشه شبیه سازتون رفته و بعد وارد پوشه Scenery و سپس وارد پوشه World میشیم و بعد از اون وارد پوشه Scenery میشیم.وحالا در اینجا شرکت هواپیمایی که دوست دارید بیشتر در فرودگاه دیده بشه رو انتخاب می کنیم مثلا در ترافیک ایران 2013 آقای خویی شرکت ماهان رو انتخاب میکنیم Traffic_MahanAir_SU13.bgl حالا تنها کاری که باید انجام بدین اینه که از این فایل کپی بگیرید.
[attent] هرچه تعداد کپی کردن از فایل مورد نظر بیشتر باشه ترافیک اون شرکت هم در شبیه ساز به همون اندازه بیشتر میشه.
حالا فایلی رو که کپی کردید کافی اسمش رو تغییر بدید مثلا اون رو به تغییر lTraffic_MahanAir_SU14.bgبدید.
و حالا اون رو در همون پوشه paste کنید.
و حالا وارد شبیه ساز بشید و تغییرات رو ببینید.😮
[attent] ولی بیاد داشته باشید که گاهی اوقات با این کار برنامه ترافیکی کمی بهم می خوره به عنوان مثال ممکنه در یک لحظه دو هواپیما یا شاید بیشتر بخوان با هم پرواز کنن.[funcrazy]
یه نکته دیگه اینکه سعی کنید فقط یک شرکت هواپیمایی رو چند بار کپی نکنید چون جای بقیه شرکت ها رو میگیره و تعداد پرواز های دیگر رو کمتر میکنه برای جلوگیری از این کار سعی کنید همه ی شرکت ها رو با هم کپی کنید اینجوری تعادل برقرار میشه.[barareh]
+
اینم هم چند تصویر تصویری از تغییراتی که در ((با یک بار کپی کردن )) ترافیک اینگونه شلوغ شده[blackhee]

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

هروقت که خواستید شبیه ساز به حالت قبل برگرده کافی فقط همون فایل های کپی شده رو حذف کنید.

با تشکر از همه ی برادران و وقتی که گذاشتید و این مطلب رو خوندید.[bowing]

با سلام
باید خدمت شما عرض کنم با این روش موافق نیستم به 2 دلیل که خود شما هم به اونها اشاره کردید 1- باعث افت فریم ریت و افت شدید سرعت شبیه ساز میشه 2- هواپیماها همه با هم به پرواز در میان وجلوه جالبی چه در اسمان چه در زمین نداره.....
برای اینکه شما بخواین ترافیکتونو افزایش بدین توصیه میکنم از برنامه TTools استفاده کنید این برنامه رو میتونید از لینک های زیر دریافت کنید:
Avsim 
Flightsim 
روش کار این برنامه به اینصورت هست که BGL مربوط به هر ترافیک رو تبدیل به 3 فایل به فرمت Text میکنه یک فایل مربوط به هواپیماها ، دوم فرودگاه ها و فایل سوم مربوط به همون فلایت پلن هست. روش کار با این برنامه رو با استفاده از تصاویر براتون توضیح میدم:
UserPostedImage 

UserPostedImage 

1-آیکن قرمز رنگ مربوط به برنامه هست وقتی اونو باز کنید کادر برنامه براتون باز میشه.
2-در این قسمت شما باید محل نصب شبیه سازتون رو به برنامه معرفی کنید .
3-بعد از انجام مرحله دوم شما مشاهده میکنید که برنامه بصورت خودکار تمام فایل های مربوط به ترافیکو شناسایی میکنه.
4-بعنوان مثال من همون ماهان ایر رو انتخاب میکنیم و روی Decompile کلیک میکنیم (شماره 5)
5-همینطور که توی تصویر میبینید نام سه فایل به صورت Text نمایش داده میشه (شماره 6 ) و هر سه توی فولدر خود برنامه ظاهر میشن در این مرحله ما به فایل مربوط به FlightPlans احتیاج داریم بعد از باز کردن اون شما میبینید که رجیستر هر هواپیما اونجا مشخص هست که یک عدد درصد دار جلوی اون نمایش داده شده (شماره 7 ) ، کاری که شما باید انجام بدین این هست که این عدد رو که در تصویر میبینید تغییر بدبد به اینصورت که اگه توی شبیه ساز شما تنظیمات مربوط به ترافیک روی 50% هست ، هر رجیستری که مایل هستید توی شبیه ساز به عنوان ترافیک ببینید باید با تغییر اون عدد به یک عدد ، بین 1 تا 50 میتونید اون هواپیمارو توی ترافیکتون داشته باشید ، ((اگر عددی بیش از تنظیمات شبیه ساز وارد کنید ترافیک نشون داده نمیشه)) وبعد تغییرات رو ذخیره کنید.
6-و در نهایت از قسمت سمت چپ برنامه جایی که تکست ها مشخص شدن هر سه فایل رو انتخاب کنید و روی گزینه Compile کلیک کنید، (شماره 😎 فایل ترافیک شما با تغییرات جدید دوباره توی شبیه ساز ایجاد میشه.
اگر سوالی هست در خدمت هستم.
موفق باشید.

YoNES
  • YoNES
  • 50.08% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
سلام.
بله آقا مجید من هم که گفتم پرواز ها با هم اختلال پیدا میکنه.😁
اما همیشه اینجوری نیست من خودم تست کردم شاید 20 درصد اینجوری بشه.
و البته گفتم که این راه مثل آب خردن میمونه.[blackhee]
اما این برنامه شما گفتید من هر بار خواستم کار بکنم و یه ترافیک جدید درست کنم ارور داده.:-k
+
شما یاد داری ترافیک هوایی دلخواه درست کنید؟؟
اگر یاد دارید قرار بدید تا همه فیض ببریم آقا مجید.@};- [approve]