abbbas
  • abbbas
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
سلام دوستان.من قسمت مکانیکی کالکتیو استیک و رودر رو تکمیل کردم.انشا... فردا ک رنگشون خشک شه عکسشون رو قرار میدم.تنها مشکل موجود اینه ک من واسه اعمال فرامین مثل تمام جوی استیک های خلبانی از پتانسیومتر استفاده کردم.اما پتانسیومتر های استفاده شده از حساسیت پایینی برخورداره.متاسفانه من نوع و مدل پتانسیومتر استفاده شده تو جوی استیک های موجود تو بازار رو ندارم.از دوستان کسی میتونه در مورد مدل و نوع پتانسیومتر کمکم کنه؟(دقیقا باید از همون پتانسیومترها استفاده بشه):-k
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
9 سال پیش
ارسال شده توسط : abbbas 

سلام دوستان.من قسمت مکانیکی کالکتیو استیک و رودر رو تکمیل کردم.انشا... فردا ک رنگشون خشک شه عکسشون رو قرار میدم.تنها مشکل موجود اینه ک من واسه اعمال فرامین مثل تمام جوی استیک های خلبانی از پتانسیومتر استفاده کردم.اما پتانسیومتر های استفاده شده از حساسیت پایینی برخورداره.متاسفانه من نوع و مدل پتانسیومتر استفاده شده تو جوی استیک های موجود تو بازار رو ندارم.از دوستان کسی میتونه در مورد مدل و نوع پتانسیومتر کمکم کنه؟(دقیقا باید از همون پتانسیومترها استفاده بشه):-k

پتانسیومتر های 100 کیلو اهمی هستند.من اون زمان یادم هست که یک مدل آلمانی از بازار جمهوری خریدم که خیلی خوش ساخت و محکم بود.اگر هنوز باشند میتونید از آنها استفاده کنید که نویز کمتری هم دارند.البته هر کاری کنید چون در اصل آنالوگ هست طبیعتاً نویز دارید.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
9 سال پیش
سلام

فقط یادتون باشه پتانسیومتر از نوع خطی باشه حتما Linear
در غیر اینصورت فرامین خطی عمل نمیکنند .
abbbas
  • abbbas
  • 50.02% (معمولی)