Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
9 سال پیش
معلوم هست که خیلی وقت گذاشتید.خیلی خوب شده 👏
PC Flight Simulation Geek Since 1998
abbbas
  • abbbas
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
سلام دوستان.از اساتید کسی میدونه بورد bu836x رو از کجا باید تهیه کرد؟
http://www.leobodnar.com/products/BU0836X/BU0836Xlarge.jpg 
ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر سوار
8 سال پیش
با سلام و درود

بعد از مدتی دوری از شبیه ساز تصمیم دارم که یک تراتل و برای شبیه ساز خودم بسازم .

اما خوب یک جوی استیک قدیمی جنیوس دارم . فعلا تصمیم گرفتم قسمت استیک و ازش جدا کنم و کیت همان برای ساخت تراتل استفاده کنم

متاسفانه پتانسیومتر ان که برای جوی استیک استفاده میکنه ظاهرا کلا ده درجه بیشتر فرامین نداره و اصلا حس خوبی و القا نمیکنه .

میخواستم بدونم کسی از دوستان میدونه چجوری میشه بازه عملکردش که از 270 درجه چرخش پتانسیومتر کلا توی 10 درجه 0 تا صد درصد میکنه تراتل و افزایش داد ؟

یا حتی کسی اگر اطلاعی از ساخت کیت ان داره در اختیار قرار بدن سپاس گزارم . @};-
EP-IBB

UserPostedImage
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
8 سال پیش
ارسال شده توسط : ma_heravi 

با سلام و درود

بعد از مدتی دوری از شبیه ساز تصمیم دارم که یک تراتل و برای شبیه ساز خودم بسازم .

اما خوب یک جوی استیک قدیمی جنیوس دارم . فعلا تصمیم گرفتم قسمت استیک و ازش جدا کنم و کیت همان برای ساخت تراتل استفاده کنم

متاسفانه پتانسیومتر ان که برای جوی استیک استفاده میکنه ظاهرا کلا ده درجه بیشتر فرامین نداره و اصلا حس خوبی و القا نمیکنه .

میخواستم بدونم کسی از دوستان میدونه چجوری میشه بازه عملکردش که از 270 درجه چرخش پتانسیومتر کلا توی 10 درجه 0 تا صد درصد میکنه تراتل و افزایش داد ؟

اگر سوالتون را درست متوجه شده باشم این را می توانید در زمان کالیبره کردن یوک یا جوی استیک انجام دهید.مهم نیست که پتانسیومتر چقدر میچرخد.شما همیشه می توانید این چرخش را به مقیاس تبدیل کنید.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر سوار
8 سال پیش
ارسال شده توسط : Touradg 

ارسال شده توسط : ma_heravi 

با سلام و درود

اگر سوالتون را درست متوجه شده باشم این را می توانید در زمان کالیبره کردن یوک یا جوی استیک انجام دهید.مهم نیست که پتانسیومتر چقدر میچرخد.شما همیشه می توانید این چرخش را به مقیاس تبدیل کنید.

با سلام و درود
ممنون از پاسخگوییتون .
خیر امکان پذیر نیست . چون برای کیت و برنامه ان یک ده درجه خاص تعریف شده در همه جهت ها و یک مثبت منفی خاصی و میشناسه .
باید کلا یک سیستم جدید ساخت که ان هم نمیدانم چگونه !
سپاس گزارم
EP-IBB

UserPostedImage