mehran617
  • mehran617
  • 59.66% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
13 سال پیش
سلام خدمت دوستان عزیز [bowing]

اولا تشکر از جناب کاپیتان محمدیفر برای مطرح کردن این موضوع 👏
من هم کمو بیش در جریان تایپیک بودم و همچنین مخالف تاسیس شرکت و سرمایه گذاری زیاد و ... هستم ! ما یک سی دی سالم فلایت سیمولاتور رو نمی تونیم گیر بیاریم تو ایران بعد بریم شرکت بزنیم 30 میلیون خرج کنیم که add-on درست کنیم ! مگه چند نفر هستند که مستمر با فلایت سیمولاتور تو ایران پرواز می کنند !؟؟؟ مگه چندتا فرودگاه خوب داریم که بخواهیم برای شبیه ساز طراحیش کنیم ؟؟؟!

من با پیشنهاد جناب benmore بیشتر موافق هستم ! من خودم چند هفته پیش همین ایده را داشتم و نه به این شکل حتی رفتم دنبال چند تن از دوستانم که توی کار گرافیک بودند ولی یا سرشون شلوغ بود یا هم با برنامه های مدلسازی آنچنان کار نکرده بودند . بعد خودم نشستم با چند تا نرم افزار کار کردم و یک چیزهایی یاد گرفتم ولی بازهم یک نفر حرفه ای مورد نیاز است !

الان همین جا اعلام می کنم به شکل جدی می رم دنبالش و تا یک صحنه فرودگاهی حرفه ای برای ایران نزدم بی خیالش نمی شم [loveiran]

به طور جدی منظورم در وقت های آزادم ! [dance]

[merci]

UserPostedImage
shahin
  • shahin
  • 51.96% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان
13 سال پیش
سلام
این نظر منه
پیشنهاد خیلی خوبه ولی دوستان خیلی بزرگش کردن .
اصلا احتیاجی به استخدام نیست . اصلا احتاجی به ساختمان نیست . اونایی که تو کار طراحی بودن می دونن که اگر تقسیم کار انجام بشه 90 درصد کارا مستقل از هم هستش .
من خودم چند ساله دارم رو طراحی کار می کنم بار ها به خودم گفتم خوب که چی ؟ واست چی داره ؟ نتیجش این بوده 1 هفته کار کردم و بعدش 1 ماه کار رو کنار گذاشتم .
نتیجه اینکه کار گروهی ، شرکت و مهم تر از همه درامد😍 انگیزه کار رو بالا میبره .
چیزه دیگه اینکه شما قوی ترین قفل رو هم بزارید باز هم میشکوننش ولی اینجور چیزا به درد افراد خاصی می خوره . تا کسی ندونه 29 چپ وراست چیه scenery مهراباد به چه دردش می خوره ؟ اون کسی هم که علاقه داره میگه اقا بزار ساپورت کنیم تا از فاینال ایکا هم بتونیم لذت ببریم .
این قدر flytmpa , aerosoft ... نکنید . اینها شرکت های قوی هستند ولی من به شما قول می دهم مثلا flytapma نهایتا از 5 یا 6 نفر تشکیل شده .من سنری و 3d کار کردم . این قدر بزرگش نکنید . فقط باید حوصله داشته باشید و اهل عمل باشید . اون 5 یا 6 نفر هم گفتن آقا ما بتونیم 1 دلار هم درامد داشته باشیم بزار داشته باشیم .
پشتکار و پشتکار و تمام [approve]
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
الحمدلله وقتی که شما ها میاید نظر میدید بحث راحت تر میشه.

آقا شاهین من فلای تمپا فلای تمپا نکردم، صرفاً مقصودم اینه که این پوسته سفت بی گرافیکی و مبتدیانه رو پاره کنیم و دست به کارهای بزرگ بزنیم.[flower]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
usofk
  • usofk
  • 55.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
منم یه موقع همچین ذهنیتی داشتم
البته بصورت رایگان برای ایرانیها😂

افتادم بکار ...
الان لندکلاس مشهد رو ازروی گوگل ارث ساختم
حتی حرم امام رضا رو توی 3دی مکس درست کردم
اما...

(شما میگین کپی رایت)
همین فلایتی که من استفاده میکنم شده است
یعنی با SDKیی که دارم نتونستم مدل رو توی فلایت بیارم
چندتا SDKبا ورژنهای مختلف امتحان کردم اما برای نصب به سیمولاتورم گیر میداد

خلاصه که تعطیل شد
خدایا آنکه تورا دارد چه ندارد؟
و آنکه تورا ندارد چه دارد؟ امام حسین(ع)
keyhan
  • keyhan
  • 50.36% (معمولی)
  • بال کاغذی
13 سال پیش
سلام دوستان

راستش زمانی که داشتم این پست ها را می خواندم بسیار ناراحت شدم چون دیدم که نبود امکانات و مهم تر از آن عدم اعتقاد به کار گروهی که به طور کلی ما ایرانیان با آن بیگانه هستیم باعث شده که به عنوان مثال من به عنوان یک ایرانی و کسی که از FS4 تا حالا به طور بسیار جدی با این نرم افزار کار می کنم در قالب خلبان خطوط هوایی KLM در آمستردام و اروپا پرواز کنم و هر چند روز یک بار یک دوری روی سایت های مختلف بزنم تا ببینیم آیا کسی فرودگاهی چیزی برای ایران درست کرده یا نه.
البته دوستان و اساتید صحنه های خوبی را برای ورژن قبلی درست کرده بودند که بهترین آنها هم صحنه فرودگاه کیش بود اما من سالهاست که با آن ورژن پرواز نمی کنم و برای ورژن X هم که بعد از این همه سال هیچ خبری نیست. در نهایت بسیار خوشحالم که این تصمیم در بین اساتید در حال شکل گیری است و اگر به طور جدی دنبال شود به طور یقین به نتایج مثبتی هم خواهیم رسید. من می توانم در ساخت ریپینت و ترافیک مجازی ایران کمک کنم، در ضمن گرافیست های بسیار حرفه ای هم می شناسم که با 3D MAX کار می کنند و یقین دارم که کارشان از خیلی از خارجی های هم بهتره. اما خبر بهتری که دارم و کمک اصلی که می توانم انجام بدهم، فراهم آوردن یک مکان برای کار گروهی است. من صاحب یک شرکت IT هستم و درون شرکت یک اتاق بزرگ با ظرفیت حداقل 14 نفر به همراه میز، تخته وایت برد، کامپیوتر (البته در حد مورد نیاز برای اجرای سناریوهای کار خودمان)، اینترنت و ... وجود داره که از آن برای آموزش و پیاده سازی سرویس های جدید و ... استفاده میم کنیم. به عنوان یک ایرانی و کسی که همیشه آرزو دارم در کشور خودم پرواز مجازی انجام بدهم حاضر از هرگونه تلاشی که لازم است برای انجام یک کار بزرگ انجام بدهم.
برای فروش این صحنه چه در ایران و چه در خارج از ایران هم راه های بسیاری وجود داره و تنها نیازمند آن است که کاری انجام دهیم که قابل رقابت با بزرگان این رشته باشد. من در دبی هم امکان ارایه محصول را به اسم یک شرکت دوبی ای دارم و می توانیم آن را از طریق سایت های فروش نرم افزارهای مرتبط با شبیه ساز پرواز به فروش برسانیم (حتی اگر قصد دوستان فروش نرم افزار و سرمایه گذاری بیشتر باشد). آخرین سرویسی که من می توانم به دوستان بدهم ثبت دامین جداگانه، هاست و نصب یک CMS (نرم افزار مدیریت وب سایت) می باشد که اختصاصاً مربوط به این گروه و کارهایی باشد که آنها انجام می دهند.
در نهایت یکسری پیشنهادات بسیار بسیار شیرین و عملی هم در ذهن دارم که ترجیح می دهم در صورت جدی شدن موضوع در جلسه حضوری به دوستان منتقل کنم. امیدوارم که موارد و مطالب فوق توانسته باشد کمی به انگیزه شما دوستان بیافزاید.
این تاپیک باید تا رسیدن به نتیجه به طور جدی پیگیری شود.

پاینده و شاد باشید

کیهان