سلام به همه
فکر کنم بعد از 3 سال دوری از دیویژن ایران و حرف و حدیث ها باید این سکوت رو به صورت علنی بشکونم و حرفهای ناگفته خودم رو تو این 3 سال بزنم. پست طولانی هست... و من مو به مو قضیه رو اینجا میگم ، کاری ندارم که قضیه کش پیدا کنه یا نه...اما فکر کنم بیشترین کسی که حرف پشت سرش هست من باید باشم و من تنها کسی بودم که بعد از جدایی از دیویژن ایران هیچگونه پستی در فروم ها ندادم تا جو رو متشنج نکنم. اول باید بگم من تعارف با کسی ندارم...اینجا اسامی همه رو میگم و کوچیکترین ترسی از کسی ندارم...!! اینجا که دادگاه اختلاس نیست از مخفف های " م.و " و.ن " ا.ت " اینا استفاده کنیم.... دیگه تعارف بازی بسه...!!
شروع :
من سال 2009 ( فکر کنم 1388 ) وارد ایوائو شدم. چون در اون زمان در کشور ترکیه زندگی میکردم دیویژن ترکیه رو انتخاب کردم، غافل از اینکه نمیدونستم دیویژن رو نمیتونم عوض کنم ....
بعد با دوستان قدیمی آقای فرزانه ، و آقای طالبزاده و تیم مدیریتی ایشان آشنا شدم و خیلی علاقه مند شدم به شبکه... ناگفته نماند که رفتار مدیریتی دیویژن ایران در زمانی که دیویژن ترکیه بودم عالی بود.
گذشت تا زمانی که وارد دیویژن ایران شدم. کم کم احساس سنگینی صحبت های دوستان استف رو حس کردم و شبکه وارد یک محیط و جو بسیار جدی و خشک شد. در این بازه چند بار سعی کردم برای پست های مدیریتی که واقعاً با نیت خالص دوست داشتم به محیط کمک کنم ، با آقای طالبزاده صحبت کنم...بدیهی بود که ایشون درخواست رو رد کردن ، ولی چیزی که اون وسط به من گفتن این بود : آقای برنا ، اعضای تیم ما باید اینگلیسی بلد باشن..!! ( این حرف خیلی برام سنگین بود ...!! جناب طالبزاده..!! همیشه از قضیه ای مطمئن باشید بعد از قانون ایوائو برای کسی روخوانی کنید. مطمئن باشید که سواد انگلیسی بنده چه الان ، چه اون موقع از شما بیشتر بود... فعلاً هم که دانشجوی زبان اینگلیسی هستم...!! )
اینم نمونه ای از کارم که میخواستم دیویژن پیشترفت کنه اما مخالفت شد..!! :
http://www.4shared.com/office/UGBL0yvi/IVAO-Persian-New.html به تاریخ آپلود شده نگاه کنید..بعداً دوستان استف از کار ما با ادبیاتی دیگه کپی برداری کردن....در حالی که با این کارم مخالفت شده بود....!!
اولین درگیری من با دوستان در امتحان برج امام آقای فراز قبادی شروع شد. طبق شور حالی که داشتم سعی کردم به آقای قبادی (که از اعضای استف بودن ) در امتحان راهنمایی کنم تا به اصطلاح کمکی کرده باشم ( اونم از طریق متن ، نه صدا در چنل )...!! اما در همان حال دوستان امتحان گیرنده به اجبار میخواستن بنده از حالت ناظر به خلبان امتحان آقای قبادی تغییر موقعیت بدم. اما بنده قبول نکردم و سعی کردم بیشتر نگاه کنم و یاد بگیرم..!! اما با کمال تعجب دیدم که آقای بازیاری بنده رو از کانال صوتی پرت کردن بیرون ( نه یه بار نه 2 بار...3 بار ..!! ) . از ایشون علت رو سوال کردم و و ایشون گفتن با صحبتی که با مدیریت دیویژن داشتیم حضور ناظر در کانال صوتی ممنوع هست و باید پرواز کنید. ( زوری زوری که پرواز نمیشه..!! )
جالب بود برام ...قوانین رو مطالعه کرده بودم و هیچ قانونی نه در وبسایت دیویژن ایران نه در شبکه ایوائو برای این قانون من در آوردی پیدا نکردم. چون خیلی عصبانی شدم ( اقتضای سن ) سوپروایزر خبر کردم. معاون رئیس ایوائو که در حال حاضر دایرکتور کل آیوائو آقای بالستروس به من پیغام دادن و مشکل رو جویا شدن. بنده توضیحات لازم رو دادم و ایشون هم پیگیر شدن. اما طبیعی هست که همچین فردی هیچ وقت آقای بازیاری و جلوی بنده توبیخ نمیکنند و به اصطلاح قضیه ماس مالی میشه... چیزی که خیلی برام جالب بود این بود که آقای بازیاری به سوپروایزر گفتن بنده داشتم به آقای قبادی کمک میکردم و به این دلیل بود که بنده رو از چنل کیک کردن...!! چرا آقای بازیاری این رو به خود من که تازه وارد شبکه ایوائو شده بودم نگفتن و علت رو با 180 درجه تغییر به سوپروایزر اطلاع دادن ؟ چرا علت اصلی و به خود من نگفتن ؟
بگذریم..!! رسیدیم به کانال استف و من آقای طالبزاده ، تنهایی در کانال صوتی ..!! بنده کاملاً قبول داشتم که یه ذره تند رفتم و سوپروایز خبر کردم اما چیزی که آقای طالبزاده وسط حرفهاشون زدن و مثلاً داشتن توبیخ میکردن رو عیناً نقل قول میکنم :
جناب برنا ، هوای خودتون رو داشته باشید ، خیلی دنبال یه ساسپنشن گردن کلف براتون هستم...!!
شما یه دایرکتور نشون بدید که به جای اینکه با آدم با ملایمت برخورد کنه و قوانین رو بگه ، اینجوری رفتار میکنه..!!
نگین که با قوانین با کسی تعارف نداریم و فلان و این حرفا..!! گوشمون از این حرفا پره...!! من رفتار دایرکتور های دیگه رو دیدم ... و هیچکدوم اینجوری رفتار نمیکنن ( دلیل ترک دیویژن از اینجا شروع شد ) .
جرقه های ترک دیویژن تو ذهنم خورده بود اما به خودم گفتم که با ساز دوستان کار کنیم و جلو بریم.
این اتفاقات تا یک زمانی باعث شد چپ و راست امتحان ها رو زیر دست دوستان مردود بشم...طبیعی بود...!!
( نگین که قانون و امتحان گیرنده که بازم گوشم از این حرفا پره..!! جناب طالبزاده ... من الان معاون آموزش دیویژن هند و امتحان گیرنده هستم...خوب میدونم که امتحان هایی که در ایوائو برگزار میشه میتونه با 180 درجه اختلاف به ایوائو گزارش بشه...!! من به عنوان یک فردی که الان امتحان گیرنده تو ایوائو هستم الان ادعا میکنم که امتحان های دیویژن شما هیچکدوم استاندارد نبود و بنا به نیاز و سلیقه و ذهنیت امتحان گیرنده دوستان درجه میگرفتن..شدیداً هم سر حرف خودم هستم و میتونم با چیزی که در یادم دارم و چیزی که الان در پرونده های امتحانی میبینم کاملاً فرق داره!!! )
گذشت و ما اولین درجه پرایوت پایلوتمون رو با نمره 76 یا 77 از جناب آبکار گرفتیم و یه ذره امید به دیویژن پیدا کردیم و تا یه مدتی با خودمون شاد بودیم... پروازی از بوشهر به کیش برنامه ریزی کردیم با بعضی از دوستان و آماده پرواز شدیم.جناب بازیاری کنترلر سنتر ایران بودن. ما در حین پرواز رو باند 31 یه سوتی دادیم و به جای تاکسی کردم به باند 13 به سر باند 31 تاکسی کردیم ...طبیعی هست که جناب بازیاری با اون حجم ترافیکی بسیار عصبانی شدن در فرکانس. بعد از پرواز وارد کانال صوری آی آر ممبر شدم و خواستم از ایشون به خاطر این اشتباهم عذر بخواهم. گفتم آقای بازیاری شرمنده من یه اشتباه کردم و شمارو عصبانی کردم رو فرکانس...شما ببخشید و اینها ( با خنده و حالت عذرخواهی ) و تازه ریت گرفتم و اینها که آقای بازیاری گفتن نه خواهش میکنم... آره دیدم که میلیمتری امتحان رو پاس کردی ( جلوی همه دوستان دیگه ..!! – آقایان، طالبزاده و بازیاری نگین که این یه داستان بوده و فلانه که آقای طالبزاده خوب میدنون که وقتی با ایشون مکاتبه استفی از دیویژن هند داشتم این قضیه رو گفتم. )
برادر بازیاری عزیز...درسته که شما از قدرتتون استفاده کنین و به همه رو کانال اعلام کنید من میلیمتری پاس کردم ؟؟ امتحان های هر فردی شخصی بوده و پروندهای امتحانی هر فرد رو افراد قسمت آموزش و امتحان گیرنده ها میتونن بیبنن. آقای بازیاری خوبه منم اینجا نمره آخرین امتحان کتبی سنترتو بگم ؟؟ به قول معروف بگم ؟؟ بگم ؟؟
تو این مدت سعی میکردم که بیشتر فعال باشم و چون پرنده تو ایران پر نمیزد میرفتم سنتر کراچی رو فعال میکردم که با اعتراض دوستان روبه رو شدم...!! ای بابا همین دوستانی که تو مهرآباد بهشون تکس میدیم بیا رو فرکانس مارو فحش مال میکردن که از کانال آی آر بیان بیرون چرا سعی دارن ایران رو فعال کنن ؟؟ حرفاشون با عملشون تناقض داشت...!! در مدتی که در کراچی فعالیت میکردم با جناب آقای کاران ملک ( استف دیویژن هند ) آشنا شدم و از اخلاقشون بسیار خوشم اومد.
بعد از گرفتن ریت تاور در فرودگاه امام از جناب آقای طوافیان دیگه واقعاً خوشحال بودم که میتونستم سنتر ایران رو فعال کنم و یه ذره لذت ببریم از محیط. هر روز روزی 4 ساعت 5 ساعت سنتر میبستیم و با آقای ایزدی و آملی سنتر رو چند بخش میکردم و کلاً تمام فضای ایران رو پوشش میدادیم..... اما خوب نمیدونم چه دلیلی داره دوستان زیاد کنترلر فعال خوششون نمیاد...!! چون دوست دارن تو تیم اسپیک آی آر ممبر لینک انگری برد یا عکس بدن به همدیگه یا بذارن برن بیرون نون بخرن بیان .... نمیدونم اما کسی با کنترلر فعال حال نمیکرد ( مثل من ، سام سیاح ، آرش شعبان و.... ) دیدیم دوستان پشت سر ما حرف در آوردن که این برنا یه ترافیک و که تور لانگ هال از دوبی میومد رو به کوه های اطراف تبریز زد و فلان شد و فلان ... دوستان تصمیم گرفتن که به من اجازه ندهند سنتر وایسم ( آقای طوافیان مسئول شدن که این خبر رو به من بدن ) به جان مادر و خواهرم که فقط همین هارو تو دنیا دارم اشک از چشام سرازیر میشد وقتی آقای طوافیان این حرف هارو میزد..ایشون بهتر میدونن که صدام رو رو کانال شنیدن ).
دو هفته بعد از اینکه از دیویژن ایران به هند رفتم اطلاعیه در دیویژن ایران رو سایت رفت که ریت سنتر از چارلی 1 به چارلی 2 ارتقا پیدا کرد...!! لوس بازی که حدی نداشت... اون زمان فقط 3 نفر میتونستن سنتر ببندن که آقایان طوافیان ، حاجی نظری و بازیاری بودن که این دوستان هم که هر 2 ماه 1 بار به صورت کنترلر فعال میشدن...!! ( توجه داشته باشین که دوستان مدیر فکر کردن با این کار دوستان تشویق میشن که ریت بگیرن..اما بعد از 3 سال که از تصویب این قانون میگذره فقط 1 نفر..!! آقای توماری موفق به گرفتن این ریت شدند..!! )
در دیویژن هند به سرعت مورد استقبال قرار گرفتم و سریع پست های معاونت و مدیریتی گرفتم و سابقه ای درخشان که به ایوائو هم آقای بالستروس ثابت شده برای خودم درست کردم.
اما در مورد وتسیم :
بعد از تشنج های که ایجاد شد و دعوتی که آقای طوافیان و بنده از دوستان کردیم تا هم در ایوائو هم در وتسیم اکتیو باشیم سعی کردیم محیط دور از هرگونه قانون بازی و تشنج و قوانین من در آوردی ایجاد کنیم تا دوستان بتونن در کانال صوتی و شبکه دیگر بتونن با خیال راحت از پروازشون لذت ببرن... اما تا این خبر به گوش دوستان مدیریتی رسید احساس کردن داریم شمیشر بازی میکنیم و سعی به لجبازی های کودکانه گرفتن..!! جناب طالبزاده یادتون هست وقتی سنتر بودید با آقای طوافیان که در پرواز بودن و به صورت خلبان متنی اومده بودن درگیری پیدا کردین ؟؟ این یک نمونش با خود شماست... از دوستان یا تیمتون خبر ندارید که چه کارها که نکردند...!! یکی از علت هایی که غیر قابل تحمل شدن بود دیویژن همین فشار ها بود که باعث شد بنده دیویژن رو ترک کنم.
جناب طالبزاده...دوستان عقل دارن خودشون تصمیم میگرن ... کسی واقعاً روی اون سیستم موند ؟؟ آقای حاجی امینی ، شعبان ، حسنی ، نوازان ، و دوستان دیگه واقعاً موندن رو سیستم ؟؟ ( من و آقای توماری قضیمون فرق میکنه که پایین خدمتتون عرض میکنیم ) ارزش این همه جنگ اعصاب رو داشت ؟؟ اگه واقعاً بچه های وتسیم و شبکه وتسیم براتون مهم نبود نامه دادنتون به ایوائو چی بود که از کار من شکایت کنید ؟
با اینکه دیگه رو سیستم وتسیم نیستم اما فکر کنم وجود یه رقیب سالم و رقابت سالم باعث لذت بخشی دو سیستم میشه....بازم میگم...رقابت سالم...!!
خیلی دوستان سعی کردن با بنده مثل آقای چیتسازان صحبت کنند و من رو راضی کنن که برگردم که در آخر منجر شد به درخواست جی سی ای که به آقای طالبزاده فرستادم. بعد از اینکه ایشون درخواست رو رد کردن و دلیلش رو به فعال کردن سیستم وتسیم که هیچ ربطی به ایوائو نداره ربط دادن اما بعد از کلی مکاتبه آخر قرار شد بعد از طراحی چند تور در دیویژن هند من به ایران برگردم و به قول آقای طالبزاده برای دوستان و دیویژن مفید باشم....
اما با کمال تعحب دیدم که چند هفته بعد آقای طالبزاده پستی در سایت ایوائو ایران با عنوان " دیویژن تایم ، نقش کاربران ایرانی و تلاش معاندان برای کند کردن حرکت رو به جلو " قرار دادن که باعث تعجب بنده شد...!!
قضیه اومدن من به دیویژن به کلی کنسل شد..!!
قضیه از این قرار بود که آقای علی هدایتی و وحید نوازان به خاطر مشکلاتی که در دیویژن با دوستان مدیر داشتن بعد از صحبت های و مشورت هایی که با بنده داشتن تصمیم گرفتن به دیویژن هند انتقال پیدا کنن. آقای سام سیاح هم بعداً با بنده صحبت کردن در این رابطه... قضیه سام سیاح رو که همه میدونن..!!
جناب طالبزاده خواهشاً قبل از اینکه پست احساسی بگذارید اول حرف رو خوب بسنجید بعد اقدام به پست گذاری کنید... من اینجا کسی رو مجبور کردم ؟؟ تفنگ رو مغز کسی گذاشتم که دیویژن رو عوض کنید ؟؟ اصلاً از قضیه این دوستان با خبر بودید که یک طرفه پست میگذارید ؟؟ دوستان خودشون عقل دارن و تصمیم میگیرن..وکیل و زبون هم نمیخوان؛ به جای اینکه بگردید ببنین اشتباه کار دیویژن کجاست که کاربرها راضی نیستن از دیویژن سعی در توهم زنی برای ایجاد یک دشمن فرضی میکنید که کار ضعیف آموزشی و ... خودتان رو توجیه کنید ...!! باورتون میشه وقتی من متن این پست رو میخوندم یاد فیلم دائی جان ناپلون افتادم که میگفت : کار کار اینگلیس هاست ...!! کار کار دشمن دیویژن ایرانه... ما که مشکلی نداریم..ا.لحمدالله از بین 200 نفر اعضای فعال 9 نفر چارلی 1 داریم و 2 نفر چارلی 2...!!!!!!!!!!! خجالت نداره ؟ دیویژن آلمان یا همین هند رو نگاه کنید ببینید به نسبت کاربرهای فعال چند نفر ستاره طلایی دارن....!!
خیلی جالبه که وقتی شما حضور ما رو در کانال صوتی دیویژن ایران منع کردید در همان حال آقای عابدی که عضو دیویژن کانادا بودن به راحتی وارد کانال صوتی میشدن...شما آقایی که قانون قانون میکنید...قانون فقط برای ما قانونه ؟ بعد از اینکه من از دیویژن رفتم تمرکزم رو دیویژن ایران 3 برابر شد..اخبارهایی از دیویژن ایران به دستم میرسد که تا هفته بعدش به گوشتون هم نمیخورد..حتی از اخبار استفی شما هم با خبر بودم...به قول یکی از دوستام وزارت اطلاعاتی شده بودم واسه خودم..میخواستم بدونم فقط من مشکل داشتم..؟؟ مشکل دار من بودم ؟ با رفتن من دیویژن گل بلبل شد یا دیویژن درگیر ساسپند کردن آقای توماری غیره و ذالک بود ؟
واقعاً اگه آقای آبکار نبودن دیویژن کلاسهای آموزشی تابستونی نمیگذاشت ؟ واقعاً کسی به فکر نبود که کلاس های آموزشی بگذاره ؟؟
( ما تو دیویژن هند قانونی رو اجباری کردیم که تا کاربری آموزش های لازم رو از ما نگیره ، امتحان عملی ایوائو ازش نمیگریم...ما کجا و شما کجا...!! )
سیستم دایورتیگ تو منوال هم که معروفه..دوستان واسه اینکه بهشون سخت نگذره مارو پاس میدادن به آکادمی ایوائو و منوال ها..!!
بگذریم..این داستان سر دراز دارد...الان با این همه نوشتن هنوز برای بعضی اتفاقات حضور ذهن ندارم .... بریم سراغ بازگشایی دیویژن ایران :
45 دقیقه بعد از اینکه اخطاریه برای بسته شدن دیویژن ایران فرستاده شد من از طریق یکی از دوستان باخبر شدم که داره دیویژن بسته میشه و فلان و بهمان.
درخواست اپلیکیشن رو برای دایرکتور ایوائو فرستادم و وارد سیستم ایوائو شدم. بعد از مدتی آقای بالستروس نامه ای به بنده دادن که در اون متوجه شدم درخواست من رو با آقای امین توماری که ایشون هم درخواست داده بودن ادغام کردند و از ما پروژه مشترک خواستن. سریع تلفن رو برداشتم و با امین توماری حرف زدم و حدود 2 ماهی با هم درگیر بودیم..خیلی اختلاف نظر پیدا کردیم و کار به جاهای باریک کشید. لیست استف های خودم رو به ایوائو دادم..آقای توماری هم لیست استف های احتمالی خودش رو به ایوائو داد و پروژه های خودمون رو و برنامه هامون رو از هم جدا کردیم و 2 ماه درگیر ایمیل بازی روزانه با ایوائو بودیم ، خلاصه بگم این ایمیل آقای بالستروس به من و امین توماری بود :
Dear Amin and Sepehr,
After many consultations and evaluations of the IR Division situation, we can only offer you a solution to unblock the situation.
As you know, there were your two candidatures for leading the Division. Even if the wish of the Executive was that you two presented a joint project, it seems that it was not possible.
Examining both candidatures, even if both were fine for us, the Executive preferred the one presented by Sepehr but, according to the IVAO Rules and Regulations, he cannot become DIR due to his age (minimum required is 21).
Our proposal is to nominate Amin as DIR with the condition that you both accept Sepehr as ADIR.
Take you time to think about this. We all want the IR Division to be reactivated but we want it with the contribution of everybody.
The Executive expect to receive a reply from you two in the next days. We hope that you all can live with this proposal.
Best regards,
--
Alfonso Ballesteros
IVAO Executive Director
www.ivao.aero
طبق ذهنیتی که از آقای امین طوماری داشتم و صحبت ها و اختلاف نظرهایی که داشتیم از پست معاونت مدیریت صرف نظر کردم و کلاً از قضیه کنار کشیدم...همونطوری که من در لیست استفم آقای نوازان ( که دستیار من در دیویژن هند بودن و ذهنیت خوب و پاکی از ایشون داشتم و دوست خوبم هستن ) رو به عنوان معاون دایرکتور معرفی کرده بودم به ایوائو ایشون رو پیشنهاد دادم که جای بنده بگذارند و ایوائو رسماً آقای توماری رو به عنوان دایرکتور و آقای نوازان رو به عنوان مدیران رسمی و جدید دیویژن ایران مشخص کرد.
این متن رو یه ذره سانسور کردم...فعلاً به صلاح نیست قضیه بازگشیایی دیویژن رو کامل بگم.
الان دیگه ذهنم خالی شده...کلی حرف داشتم که به دوستان بگم تا در مورد من درست قضاوت کنند....اما الان همچی از یادم رفته....
در آخر از آقای طالبزاده و بازیاری به خاطر زحماتشون تشکر میکنم که باعث شدن من به اینجا به چیزی که دارم در هند برسم و آرزوی موفقیت میکنم برای امین طوماری و وحید نوازان.... حوصله جواب دادن به هیشکی دیگه ندارم...
پ.ن : آقای طالبزاده اگر مایل به جواب دادن هستید قبل از اینکه به بنده جواب بدید اسم خودتون رو از دایرکتوری ایوائو ایران ( در ایرانسیم ) به هر اسم دیگه غیر از این اسم تغییر دهید ، بعد جواب بدید ( البته اگر خواستید ) ...طبق پستی که شما تو فروم ایرواسپیس گذاشتید اعلام کردید که دوستان گول نخوردند یه وقت نکنه آقای توماری از اسم استفی سابق شما سو استفاده هویتی کنند..این باید برای شما که مرد قانون هستید باید صدق کنه که مبادا شما بعداً درهمین فروم ایرانسیم از اسم استفی سابقتون از هویت و مقام آقای توماری سوء استفاده کنید..!! البته فکر نکنم با درخواست تغییر دیویژن شما و دوستانتان دیگه حرفی واسه گفتن داشته باشید...اما خب...دیگه شما هم دست به کیبوردتون خوبه...!!
ببخشید کلمات انگلیسی رو فارسی نوشتم....حروفچینی ورد بهم میخورد و در آخر از همه دوستانی که اسمشون رو بردم صمیمانه پوزش میطلبم و ایشاالله جبران کنم...
متن اضافه شده ( ساعت 1 بامداد ) : دوستانی که با بنده تماس داشتند میدونن اخلاق ، رفتار و روحیات من چجوریه... من با کسی دشمنی ندارم و اینجوری که حرف و حدیث ها به گوشم میخوره انگار ما مشکل روحی و روانی داشتیم و از اول با دوستان مدیر پدر کشتگی داشتیم...اینجوری نیست ...من فقط ایوائو رو مکانی برای آموزش ، آرامش و یک شبکه برای پر کردن اوقات فراغت میدونم...نه مکانی واسه شاخ و شونه کشیدن....والسلام...!!
با تشکر
سپهر عبادی برنا
VID : 313627
ویرایش بوسیله کاربر
12 سال پیش
|
دلیل ویرایش: متن اضافه شده بدون درنظر گرفتن پست های بعدی..!! + اصلاح اشتباه تایپی
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی فرو نکنین لطفاً ...!