Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
saba.h نوشت:

راستش نمیخواستم وارد بحث بشم.گفتم کدورت ها رو بذارم کنار تیم جدید اومده چوب لا چرخش نذاریم.اما دیگه زور داره .من دو ساله عضو این شبکه بودم و کمی و کاستی هایی دیدم اما اینجور که شما مدیر پیشین رو اژدهای چندسر جلوه میدید خودتون هم همچین آش دهنسوزی نیستید که.آقای برنا اول بجای تشریح حس وطن دوستی بگو چندتا کاربر تازه وارد بردی هند،ما که یادمون نرفته جلو سوپروایزر میگفتی انگلیسی بلد نیستم جوابگو نبودی،چی شده حالا نامه به مدیریت کل رو میکنی،بابا بیخیال پیاده شو با هم بریم.آقای توماری شما یه منصبی رو قبول کردید چرا هی دنبال کوبوندن مدیران قبلی هستید؟آقا کارتو بکن زمان همه چی رو معلوم میکنه،انشالا که بتونی به یه جایی برسونی ما که بدمون نمیاد.در ضمن جناب محمدیفر امیدوارم وارد بحث شده اید از اصل موضوعات اطلاع داشته باشید چون کلا روا نیست قاطی بحثی بشید که به احتمال زیاد میتونه بی ارتباط به شما باشه.

پوزش میخوام اما جواب شما دلبران فرافکن رو باید با ریتم نقل قول داد !

راستش نمیخواستم وارد بحث بشم
کسی هم منتظرتون نبود !!! ...البته چرا یه نفر بود ، بنده بودم 😝 ... خیلی دلم براتون تنگ شده بود اتفاقا سراغتون رو از چند نفر گرفتم خبر دادن آقایی که شما باشی رفتی دیویژن استبداد پیر! ...

تیم جدید اومده چوب لا چرخش نذاریم
آخی ... آفتاب آمد دلیل آفتاب ... نمیدونم چرا دارو دسته نیویورکی (امیدوارم فیلمش رو دیده باشید اما منظورم گروه شعبون بی مخای جناب طالبزاده هست) اینقدر قشنگ خودشون رو لو میدن ، یکم بهتر روی جملاتتون کار کنید دوست عزیز ...
چوب لای چرخ گذاشتن یکی از ارکان اصلی دیویژن گذشته بود ، بلا شک !!!! [readdoc]

اما دیگه زور داره
کلاً حرف حق زور داره بَلا دَل (امیدوارم این واژه آخر رو متوجه بشید ... نه اینکه زبانتون خیلی خوبه و دیگه کلا ایرانیا رو به حساب نمیارید، از مشهد کانکت میشید و ...واسه اون میگم ... آم سو سارری ... Brother ) !!!!

اینجور که شما مدیر پیشین رو اژدهای چندسر جلوه میدید خودتون هم همچین آش دهنسوزی نیستید که
ما ایشون رو اژدهای چند سر وانمود نکردیم، شما اینطوری میبینیدشون؟؟؟ 😕 ... ما فقط از سیستم دیکتاتوری،فریبکارانه،مستبد،رفتار پر از انکار و فرافکنی،لحن پر از تنش ایشون سخن به میان آوردیم ... بعید نیست که اگر توی خیابون ببینیمشون ،چاکرم مخلصم نکنیم! انسانها به انسانیتشون برای بنده حقیر مهم هستند اما وقتی منسبی رو اشغال!!! میکنند که رابطه مستقیم با ریتم زندگی افراد داره باید مورد تحلیل قرار بگیرن ... گفتی آش دهن سوز راستی نماز روزه قبول! اما شما سعی کن اول از داشته های خودت حرف بزنی ،در مورد چیزهایی که نیست که آدم نمیتونه دفاع کنه اول برو یه پست مدیریتی بگیر ... بعد بجای انگری بردز و ورد آو گوو به درد کاربرت برس بعد بحث شعله زرد ... اوه سارری ... آش رو بکش وسط [oldman]

آقای برنا اول بجای تشریح حس وطن دوستی بگو چندتا کاربر تازه وارد بردی هند
چرا دوست داری ندونم کاری بعضیا رو ماستمالی کنید؟؟ ...چرا واقعاً؟
اگر بجای کمک به کاربر تازه وارد و گنگ شبکه که التماس میکرد یکی به من کمک کنه ، توی سرش نمیزدید که برو منوال رو بخون کسی پناهنده نمیشد .. حالا سؤال پیش میاد که چرا هند رفتن ... هر کسی باشه بخواد بره جایی پناهندگی اولش نگاه میندازه ببینه هموطن چقدر داره اونجا! تا غریب نباشه ...
محض اطلاعتون باید عرض کنم خود بنده چون دیدم حضرات عرضه آموزش ندارن به جهت استفاده از سیستم آموزشی دیویژن هند با کد"395403" وارد شدم ، نه کسی حرفی زد نه چیزی ... فکر میکنم خود من براتون مثال نقض باشم ... براتون اگه نگنجید برهان خلف استفاده کنم ! [heyyou]

حالا نامه به مدیریت کل رو میکنی
الآن دقیقاً چیکار میکنند؟ 😕 [amazed]

چرا هی دنبال کوبوندن مدیران قبلی هستید؟
فکر میکنم اشتباهی صورت گرفته ... Khashayar .. آی دی آقای طالبزاده هست ... اگر به متن اولیه گروه جدید هم توجه کنید صرفاً برای رهایی از فشار روانی که درست شده بود به گذشته اشاره شده ... مثل اینکه و درک مطالب فارسی رو از یادتون برده !

آقا کارتو بکن زمان همه چی رو معلوم میکنه،انشالا که بتونی به یه جایی برسونی ما که بدمون نمیاد
دوستان منتظر امر شما بودن تا کار کنن ... آقا امین ..فرمان صادر شد...شروع کن آقا
به جایی برسونن که شما بدتون نمیاد؟ ... منظورتون نابودی دیویژن هست؟ آخه اگه بالا بره ....😕 ...نمیدونم... حالا شما فعلاً تلاشت رو برای دیویژن بریتانیای کبیر انجام بده ببینیم بزنی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره من دیویژنو نداشتم، مشقامو خوب نوشتم .... [blackhee] ... البته توی این بحران سوخت همینجوری تستی بزن زمین ببینیم چطوری هوا میره 😛 😕 🤔

در ضمن جناب محمدیفر امیدوارم وارد بحث شده اید از اصل موضوعات اطلاع داشته باشید چون کلا روا نیست قاطی بحثی بشید که به احتمال زیاد میتونه بی ارتباط به شما باشه

اولاً که فکر نمیکنم به شما مربوط باشه ایضاً در حدی باشید که ربط رو بی ربط به بنده رو مشخص کنید (1) ... مربوط هم باشه،شما وکیل پایه چند ایشون هستی؟ ... آخه متهمت نابود شد بجای اینکه تبرعه شه بنده ی خدا!(2) ... بنده کاری به کار دیگران ندارم، البته چون میدونم چه خبره و چند جا هم رد پایی از خودم دارم هم بحث خودم رو میکنم هم اونجا که من دخیل باشم... الآن روشن شد؟ (3)

ضمناً برای اینکه بدونید با شما دشمنی ندارم و جساراتاً جوابتون رو دادم و اگر پارتی بازی نکنن و تاپیک رو قفل نکنند ، بازهم در خدمت دوستان خواهم بود اضافه میکنم که ...یادتون هست براتون پیام خصوصی دادم که آقای حسنی صداتون خیلی آرامش بخش هست؟ ... هنوزم بر همون عقیده هستم البته اگه روی تن صداتون کار نکرده باشید

دیگه بسه دیگه؟؟ ... نه؟ ... یا هنوزم رویی باقی مونده؟
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
saba.h
  • saba.h
  • 54.26% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
اتسبداد پیر رو قشنگ اومدی سید

بیخیال هنوز شما چوب لا چرخ ندیدی که اون اخلاق رو سرزنش میکنی.

آقا ما عقده ی کانادا داریم.همه هم میدونن.به یه جا دیگه بند کن شاید فرجی شه.

خوب شد بحث آموزشو پیش کشیدید،والا اونی که علاقه داشت و حاضر بود برای علاقه اش ضحمت بکشه خیلی زیاد از دیویژن پیشین استفاده کرد.یادم نمیره شما با یکی از دوستانتان به مدیریت شکایت کردید که فلانی ما رسیدیم مشهد برداشته وکتور کرده هرچی به اف ام سی داده بودیم پرید.افراد مانند شما دنبال آموزش نیستند.

بزار پشت لبت که سبز شد اونوقت شاید در حدی باشی تو مسائل بزرگترا دخالت کنی.
UserPostedImage
Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش
نقل قول:

.آقای برنا اول بجای تشریح حس وطن دوستی بگو چندتا کاربر تازه وارد بردی هند،ما که یادمون نرفته جلو سوپروایزر میگفتی انگلیسی بلد نیستم جوابگو نبودی،چی شده حالا نامه به مدیریت کل رو میکنی،بابا بیخیال پیاده شو با هم بریم.

آقای نوازان و هدایتی کاربران تازه وارد نبودن و عقل داشتن و تصمیم به ترک دیویژن گرفتن... این موضوع به شما ربطی نداره و فکر نکنم هنوز که هنوزه بعد از ساسپنشنتون یاد گرفته باشین تو مسائلی که به خودتون ربطی نداره و خودتون رو بزرگتر فرض میکنین دخالت نکنین.

الان انگلیسی بلد هستم و مشکلی با صحبت کردم با سوپروایزرها ندارم....

نامه هایی که من به سازمان ایوائو دادم بازم نیازی به تایید شما و رُو کردن برای مدیران نبود و فقط برای شفاف سازی برای همه کاربران دیویژن ایران بود...شما که عضوی از دیویژن ایران نیستید پیاده با من تشریف نیارید.... این موضوع به شما ارتباطی نداره...!!

اینم نمونه ای از دخالت و بازی های کودکانه شما در فروم وتسیم که نشون میده شما عادت به دخالت کردن به هر موضوعی دارید :

http://forum.iransim.ir/default.aspx?g=posts&t=885 

بنده چون در موضوع بازگشایی دیویژن ایران دخیل بودم در اینجا این حق رو دارم که درمورد دیویژن ایران صحبت کنم.

نقل قول:

راستی ... یه چیز کوچک ... اگر خاطرات رو بیان میکنید ، کمی دقیقتر بفرمایید بد نیست . در مورد جی سی ای ، تا اونجا که ذهن کند من یاری میکنه عرض کردم ، چرا جی سی ای بدم ... شما ایرانی هستید . چرا بر نگردید ایران و همینجا فعالیت کنید ... خاطرتون هست یا من دارم دروغ میگم ..؟ یادتونه به دنبال کدوم حرفتون این پیشنهاد رو دادم ؟ کاش اونها رو هم به همین دقت بیان میکردید ... بد نبود ... بعد هم قضاوت رو میسپردید به خوانندها ...

جناب طالبزاده

لطفاً سریع نخونید... دوباره بخونید...!!

نقل قول:

خیلی دوستان سعی کردن با بنده مثل آقای چیتسازان صحبت کنند و من رو راضی کنن که برگردم که در آخر منجر شد به درخواست جی سی ای که به آقای طالبزاده فرستادم. بعد از اینکه ایشون درخواست رو رد کردن و دلیلش رو به فعال کردن سیستم وتسیم که هیچ ربطی به ایوائو نداره ربط دادن اما بعد از کلی مکاتبه آخر قرار شد بعد از طراحی چند تور در دیویژن هند من به ایران برگردم و به قول آقای طالبزاده برای دوستان و دیویژن مفید باشم....

توجه کردید...از قصه GCA گرفتن تصمیم به برگشتن به ایران داشتم... فکر کنم به اندازه کافی شفاف بود که شما رو تو این قسمت مبرا کنیم که مثلاً به فکر دیویژن ایران بودید و خواستید من برگردم...اما با پست بعدیتون در سایت همه چیز رو خراب کردید....

دوستان اگه مطلب منطقی هست بفرمایید...اینجا برای حمایت از مدیران قبلی نیازی به ارسال پست های بی محتوا که هیچ سندیتی نداره ؛ اقدام نکنید که خودی نشون بدید...لطفاً دوستانی که دخیل نیستن دخالت نکنن ( منظور جنابی هست که پشت لباش سبز شده و خودشون رو بزرگتر میدونن ) .....

سپهر
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
برادران، دوستان، آقایان.....
تمامی گفتارتان نشانگر شخصیت شماست! پس لطفاً شخصیت خودتان را زیر سوال نبرید!
من نه طرفدار مدیران پیشین هستم و نه فعلی و کاملاً بی طرفانه عرض می کنم .
جناب طالب زاده و بازیاری شما و تیم همراهتان در حد توان برای دیویژن زحمت کشید، خسته نباشید ، همچنین اگر از نظر شخص با اشخاصی لغزش و ضعفی در نوع مدیریت وجود داشته و اگر خصومت شخصی وجود داشته و دارد، و اگر مایلید آن را حل نمایید یا هر چیز دیگر لطفاً به صورت غیر علنی انجام بدید.
همچنین روی صحبتم به همه ی آقایان هست!

حالا به هر دلیلی مدیرت قبلی استفاء دادند و شخص دیگری توانسته مدیریت رو در دست بگیره .
این درست نیست که ضعف مدیریت قبلی رو تو بوق و کرنا کنیم که فلان روز فلانی اینو به من گفت و .... و هم دیگرو به جون هم بندازیم.
لطفاً دوستان کاسه داغ تر از آش نشوند. خواهشاً باعث تشنج و درگیری نوشتاری نشوند! لطفاً از شاخ و شونه کشیدن و بی احترامی کردن خودداری کنید چرا که همانطور که گفتم هر کلمه و لفظی که در جملات شما بکار میره نشانه شخصیت شماست...

UserPostedImage
Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش
نقل قول:

این درست نیست که ضعف مدیریت قبلی رو تو بوق و کرنا کنیم که فلان روز فلانی اینو به من گفت و .... و هم دیگرو به جون هم بندازیم.

مشکل دوستان و مدیران قبلی این بوده که نمیخواهند قبول کنند که ضعف مدیریتی داشته اند. و جوری خودشون رو محق میدونن که انگار فقط در این دنیا با 7 ملیارد انسان فقط ایشون عدالت و مدیریت بلد هستن...مشکل من و دوستان این هست که یک بار ندیدیم آقای طالبزاده به خودشون این جرات رو بدن و این غرور مدیریتی سابقشون رو بشکونن و بگن من در بعضی نقاط ضعف داشتم.... فکر کنم به اندازه کافی تو فروم دعوای آقای ولی زاده با آقای طالبزاده...باقی دوستان...دوستان وتسیم و به قول دوستم امیرعلی ممبر های فراری ، تنش و دعوا دیدیم...دیگه بسه...همه دروغ میگن فقط ایشون راست میگه و مدیریت بلد هستن ؟؟؟
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!