راستش نمیخواستم وارد بحث بشم.گفتم کدورت ها رو بذارم کنار تیم جدید اومده چوب لا چرخش نذاریم.اما دیگه زور داره .من دو ساله عضو این شبکه بودم و کمی و کاستی هایی دیدم اما اینجور که شما مدیر پیشین رو اژدهای چندسر جلوه میدید خودتون هم همچین آش دهنسوزی نیستید که.آقای برنا اول بجای تشریح حس وطن دوستی بگو چندتا کاربر تازه وارد بردی هند،ما که یادمون نرفته جلو سوپروایزر میگفتی انگلیسی بلد نیستم جوابگو نبودی،چی شده حالا نامه به مدیریت کل رو میکنی،بابا بیخیال پیاده شو با هم بریم.آقای توماری شما یه منصبی رو قبول کردید چرا هی دنبال کوبوندن مدیران قبلی هستید؟آقا کارتو بکن زمان همه چی رو معلوم میکنه،انشالا که بتونی به یه جایی برسونی ما که بدمون نمیاد.در ضمن جناب محمدیفر امیدوارم وارد بحث شده اید از اصل موضوعات اطلاع داشته باشید چون کلا روا نیست قاطی بحثی بشید که به احتمال زیاد میتونه بی ارتباط به شما باشه.
پوزش میخوام اما جواب شما دلبران فرافکن رو باید با ریتم نقل قول داد !
راستش نمیخواستم وارد بحث بشمکسی هم منتظرتون نبود !!! ...البته چرا یه نفر بود ، بنده بودم 😝 ... خیلی دلم براتون تنگ شده بود اتفاقا سراغتون رو از چند نفر گرفتم خبر دادن آقایی که شما باشی رفتی دیویژن استبداد پیر! ...
تیم جدید اومده چوب لا چرخش نذاریمآخی ... آفتاب آمد دلیل آفتاب ... نمیدونم چرا دارو دسته نیویورکی (امیدوارم فیلمش رو دیده باشید اما منظورم گروه شعبون بی مخای جناب طالبزاده هست) اینقدر قشنگ خودشون رو لو میدن ، یکم بهتر روی جملاتتون کار کنید دوست عزیز ...
چوب لای چرخ گذاشتن یکی از ارکان اصلی دیویژن گذشته بود ، بلا شک !!!! [readdoc]
اما دیگه زور دارهکلاً حرف حق زور داره
بَلا دَل (امیدوارم این واژه آخر رو متوجه بشید ... نه اینکه زبانتون خیلی خوبه و دیگه کلا ایرانیا رو به حساب نمیارید، از مشهد کانکت میشید و ...واسه اون میگم ... آم سو سارری ...
Brother ) !!!!
اینجور که شما مدیر پیشین رو اژدهای چندسر جلوه میدید خودتون هم همچین آش دهنسوزی نیستید کهما ایشون رو اژدهای چند سر وانمود نکردیم، شما اینطوری میبینیدشون؟؟؟ 😕 ... ما فقط از سیستم دیکتاتوری،فریبکارانه،مستبد،رفتار پر از انکار و فرافکنی،لحن پر از تنش ایشون سخن به میان آوردیم ... بعید نیست که اگر توی خیابون ببینیمشون ،چاکرم مخلصم نکنیم! انسانها به انسانیتشون برای بنده حقیر مهم هستند اما وقتی منسبی رو اشغال!!! میکنند که رابطه مستقیم با ریتم زندگی افراد داره باید مورد تحلیل قرار بگیرن ... گفتی آش دهن سوز راستی نماز روزه قبول! اما شما سعی کن اول از داشته های خودت حرف بزنی ،در مورد چیزهایی که نیست که آدم نمیتونه دفاع کنه اول برو یه پست مدیریتی بگیر ... بعد بجای
انگری بردز و
ورد آو گوو به درد کاربرت برس بعد بحث شعله زرد ... اوه سارری ... آش رو بکش وسط [oldman]
آقای برنا اول بجای تشریح حس وطن دوستی بگو چندتا کاربر تازه وارد بردی هندچرا دوست داری ندونم کاری بعضیا رو ماستمالی کنید؟؟ ...چرا واقعاً؟
اگر بجای کمک به کاربر تازه وارد و گنگ شبکه که التماس میکرد یکی به من کمک کنه ، توی سرش نمیزدید که برو منوال رو بخون کسی پناهنده نمیشد .. حالا سؤال پیش میاد که چرا هند رفتن ... هر کسی باشه بخواد بره جایی پناهندگی اولش نگاه میندازه ببینه هموطن چقدر داره اونجا! تا غریب نباشه ...
محض اطلاعتون باید عرض کنم خود بنده چون دیدم حضرات عرضه آموزش ندارن به جهت استفاده از سیستم آموزشی دیویژن هند با کد"395403" وارد شدم ، نه کسی حرفی زد نه چیزی ... فکر میکنم خود من براتون مثال نقض باشم ... براتون اگه نگنجید برهان خلف استفاده کنم ! [heyyou]
حالا نامه به مدیریت کل رو میکنیالآن دقیقاً چیکار میکنند؟ 😕 [amazed]
چرا هی دنبال کوبوندن مدیران قبلی هستید؟فکر میکنم اشتباهی صورت گرفته ... Khashayar .. آی دی آقای طالبزاده هست ... اگر به متن اولیه گروه جدید هم توجه کنید صرفاً برای رهایی از فشار روانی که درست شده بود به گذشته اشاره شده ... مثل اینکه و درک مطالب فارسی رو از یادتون برده !
آقا کارتو بکن زمان همه چی رو معلوم میکنه،انشالا که بتونی به یه جایی برسونی ما که بدمون نمیاددوستان منتظر امر شما بودن تا کار کنن ... آقا امین ..فرمان صادر شد...شروع کن آقا
به جایی برسونن که شما بدتون نمیاد؟ ... منظورتون نابودی دیویژن هست؟ آخه اگه بالا بره ....😕 ...نمیدونم... حالا شما فعلاً تلاشت رو برای دیویژن بریتانیای کبیر انجام بده ببینیم بزنی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره من دیویژنو نداشتم، مشقامو خوب نوشتم .... [blackhee] ... البته توی این بحران سوخت همینجوری تستی بزن زمین ببینیم چطوری هوا میره 😛 😕 🤔
در ضمن جناب محمدیفر امیدوارم وارد بحث شده اید از اصل موضوعات اطلاع داشته باشید چون کلا روا نیست قاطی بحثی بشید که به احتمال زیاد میتونه بی ارتباط به شما باشهاولاً که فکر نمیکنم به شما مربوط باشه ایضاً در حدی باشید که ربط رو بی ربط به بنده رو مشخص کنید (1) ... مربوط هم باشه،شما وکیل پایه چند ایشون هستی؟ ... آخه متهمت نابود شد بجای اینکه تبرعه شه بنده ی خدا!(2) ... بنده کاری به کار دیگران ندارم، البته چون میدونم چه خبره و چند جا هم رد پایی از خودم دارم هم بحث خودم رو میکنم هم اونجا که من دخیل باشم... الآن روشن شد؟ (3)
ضمناً برای اینکه بدونید با شما دشمنی ندارم و جساراتاً جوابتون رو دادم و اگر پارتی بازی نکنن و تاپیک رو قفل نکنند ، بازهم در خدمت دوستان خواهم بود اضافه میکنم که ...یادتون هست براتون پیام خصوصی دادم که آقای حسنی صداتون خیلی آرامش بخش هست؟ ... هنوزم بر همون عقیده هستم البته اگه روی تن صداتون کار نکرده باشید
دیگه بسه دیگه؟؟ ... نه؟ ... یا هنوزم رویی باقی مونده؟
ویرایش بوسیله کاربر
12 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو