V.NAVAZAN
  • V.NAVAZAN
  • 51.62% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
معرفی اعضای جدید کارکنان دیویژن ایران

طبق اطلاعیه قبلی مبنی بر دعوت به همکاری در قسمت استف ( Staff ) دیویژن ایران و مشخص شدن آن پس از بررسی فایل های ارسالی و کاندید ها با توجه به سوابق ، تحصیلات وهمچنین فعالیت در شبکه ایوائو منصوب شدن که اسامی به همراه مشخصات هر فرد معرفی می شود :

Special Operation Department
هنوز مشخص نشده است

Flight Operation Department

FOC:جناب آقای پیام ناصر ترابی
فعالیت ایشان در ضمینه خلبانی بوده و دارای مدرک CPL/IR هستنند و از تجربه خوبی برخوردارند.
ایشان یکی از اعضای فعال دیویژن هستنند و با فرودگاه ها و مسیر های پروازی به خوبی آشنا هستن.
VID: 296925
FOAC:مشخص نشده است

ATC Department

AOC:مشخص نشده است
AOAC:جناب آقای آرش شعبان
فعالیت ایشان در ضمینه مراقبت پروازاست و هم اکنون مشغول به تحصیل هستنند و از نظر علم هوانوردی واطلاعات عمومی خوبی برخوردار هستنند و همچنین اطلاعات ایشان در ضمینه پرواز در شبکه ایوائو و مخصوصا پست خودشان کامل و مکفی است.
نقل قل از ایشان :
(( الگوی من استاد محمد علی رومینا است که من دیوانه وار به ایشان علاقه مندم ))
VID: 315999

Training Department

TC:جناب آقای امین توماری
TAC:جناب آقای امید چیت سازان
ایشان در ضمینه خلبانی فعالیت دارند و پس از گذراندن دوره های CPL/IR دوره های IP ( مربی خلبانی ) را طی کردند و هم کنون مشغول فعالیت در این ضمینه می باشند
و همچنین از علم وقوانین سازمان ایوائو به خصوص در مورد امتحانات و چگونگی آن با خبر هستنند .
VID:265474

Membership Department

MC: جناب آقای احسان بالازاده
ایشان به جز اطلاعات عمومی خلبانی در ضمینه روابط عمومی تخصص دارند و تا کنون مدیر روابط عمومی 3 ایرلاین در کشور بوده اند و به خصوص در مورد این پست از اطلاعات خوبی برخوردار می باشند .
VID:340188

MAC : جناب آقای علی عابدی
ایشان نیز از اطلاعات کافی در ضمینه روابط عمومی و قسمت اعضا دارند و به زبان انگلیسی کاملا تسلط دارند.
( لازم ذکر است ایشان هم اکنون در حال طی کردن تحصیلات خود در کشور کانادا می باشند. )
VID:370370

Event Department
EC: جناب آقای محمد حاجی امینی
ایشان با توجه به سوابق و اطلاعات عمومی که دارند سعی بر کمک کردن در این قسمت را دارند.
VID:320096

EAC:جناب آقای امیر نادری
ایشان اطلاعات کامل و مکفی در این ضمینه را دارند و با توجه به این که قبلا از ایشان به طور غیر رسمی استفاده شده ، و نحوه کار به ما ثابت شده امید واریم که در این بخش بتوانند به ما کمک کنند.
VID:272519

Web Development
WM: این بنده حقیر ( البته تا زمانی که بتوانم چگونگی کار را به کسی که مورد اطمینان دیویژن باشد بسپارم )

AWM:جناب آقای روزبه رضوی
ایشان اطلاعات خوب و کاملی در مورد وب دارند وهمچنین قبلا فعالبت شان را به صورت خودجوش و داوطلبانه برای دیویژن نشان دادند که می توانید برای نمونه به لوگو تور رمضان مراجعه کنید
VID:279254

FIR Chiefs: مشخص نشده است

لازم به ذکر است که تمامی اعضایی که انتخاب شده اند به صورت آزمایشی هستنند وبعد از یک دوره زمانی که به انها اعلام شده بررسی خواهد شد و با دوستانی که خوب کار کردند و فعالیت مثبتی برای دیویژن داشته اند ادامه همکاری داده خواهد شد.

لینک صفحه اعضای Staff دیویژن ایران 
Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
سلام مجدد ؛

در پست 12 ساعته اعلام کردم که کاری به کار این تاپیک دیگه ندارم اما صرفاً جهت اطلاع [attent]

متأسفانه آقای طالبزاده در اینجا  جواب دادن ...

و من الله توفیق ...
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش
آقای طالبزاده اگر واقعاً جوابی داشتن اینجا میدادن ! فعلاً درگیر جابجایی و کینه توزی با امین توماری هستند..!!

راستی آقای طالبزاده ...طبق چیزی که تو فروم ایرواسپیس در اینجا   نوشتید" نمونه ای از هنرنمایی آقایون "

من هم دوست دارم نمونه ای از هنر نمایی شما و آقایون اینجا مشخص کنم که دوستان شما رو بشناسن..!!

http://forum.ivao.aero/index.php?topic=203509.0;all 

بنده ی خدا یه کاربر سویسی در مورد مشکلش اومد صحبت کنه شما و دوستانتان بیخودی اون تاپیک رو از موضوع خارج کردید و تبدیل کردید به مکانی به دعوای خودتون با آقای توماری..!! چیزی که میبینیم Membership Assistant Director ایوائو هم بهتون گوشزد کرد که جای مناسبی برای دعوا نیست و تاپیک فرد سویسی که مشکل داشت رو به خاطر دعواهای شما قفل کرد..!! تاپیک ( یا به قول شما جستار ) اون بنده خدا که جای رینگ بوکس نبود..!! مشکلی داشتین ایمیل بزنید.. ایمیل رو نگرفتن ازتون...

آقایی که پشت لباش هم سبز شده از دیویژن انگلیس پست داده و به دایرکتور دیویژن ایران معترض شده..نمیدونم ایشون اون وسط هدفشون از پست دادن چی بود خدا داند...!!

جناب آقای طالبزاده و بقیه دوستان...خوبه که اینقدر قانون قانون میکنید یه نگاهی به BoG ایوائو بندازیم... از اینجا   ؛ طبق آخرین قانونی که در ایوائو تصویب شده ( در 3 ماه پیش ) هر مدیر دیویژنی که تا 21 روز به درخواست کاربر برای تغیر دیویژن جواب نده MD , MAD این اختیار رو دارن که کاربر رو منتقل کنن ( بدون اجازه ! )

شما در این صورت باید صبر میکردین 21 روزتون تموم بشه بعد با قانون دهن همه رو میبستید ، ( کاری که 4 سال در دیویژن کردید ! ) ؛ عجله نکنید..!!

جالبه که دیویژن هنوز شروع به کار نکرده شما درخواست تغییر دیویژن به دلیل اختلاف نظر دادید ..!! خوب اینجا نشون میده موضوع از اول از سر کینه بوده و آقای توماری هم متقابل به مثل کردند.. این حرکت شما نشون میده شما در رهبری کردن تیم پارمیس کاملاً نسنجیده عمل کردید و نالایقیتونو ثابت کردید ( به ما و خیلی دوستان دیگه 3 سال پیش ثابت شد ! )

اگه با مشکل مواجه شدین ، دوست دارم همون پستی که اونجا دادم ( فروم ایوائو ) بخونید ... قضیه ی سام سیاح رو خوب به یاد بیارید و یادتون باشه که جوری این کاربر رو چزوندید و اجازه ندادید از دیویژن بره که کلاً ایشون از ایوائو رفتن..!! ( ایشون کسی بودن تو 1 هفته 120 ساعت ATC پر کردند..!! )

برادر..در اینجور مواقع من به ضرب المثل های زیر میرسم :

1 . دنیا دار مکافاته..!!
2. گذر پوست به دباغ خانه می افتد ( البته کلمه پوست منو یاد آقای توماری میاندازه - 2 معنی )
3. گهی زین به پشت و گهی پشت به زین

( اینجا مکانی آزاد واسه حرف زدنه..!! منم طرفدار حق هستم... هرچی مسائل در مورد شما میدونستم گفتم تا شک دوستان نسبت به همه برطرف بشه..!! هرچی مسائل با آقای توماری داشتم در موقع مناسب شاید بگم تا بازم شک دوستان برطرف بشه....من در ایوائو از نظر ریت و مقام تکمیل شدم...نیازی به کاسه لیسی ندارم...!! )

شما و دوستانتان در دیویژن جدید موفق باشید..!!

سپهر
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
V.NAVAZAN
  • V.NAVAZAN
  • 51.62% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
با سلام

لازم می دونم چند نکته ای رو عرض کنم

در پی دریافت نامه های دوستان مبنی بر ترک دیویژن به سایر دیویژن ها ، همان طور که خودشان اطلاع دارند بنده خیلی سریع جواب آنها را ارسال کردم و از طرف دیویژن ایران موافقت خود را اعلام کردم اما با مخالفت دیویژن مقابل روبرو شد.

از طرفی دوستان دیگری هم بودند که درخواست ترک دیویژن داده بودند وبنده سریع اقدام به جواب آنها کردم ( برای نمونه می توانید از آقای آزادمهر بپرسید )

اما درخواست تغییر دیویژن دوباره بعضی از آقایون با مخالفت آقای توماری روبروی شد زیرا این دسته از دوستان در متن نامه های خود علت های کاملا بی پایه و اساسی رو مطرح کردند که الان لازم نمی دونم اعلام کنم و از من خواسته شد که این قسمت را کامل به آقای توماری بسپارم و ایشان به این موضوع رسیدگی کنند

ولی از دیشب که نامه ای به مدیریت ایوائو و قسمت اعضای این شبکه ارسال کردیم و آنها هم تائید کردند که دلایل کاملا بی ربط و بی منطق است من تصمیم گرفتم که خودم اقدام به تائید تمام کسانی که درخواست داده بودند کنم .

و اعتقاد دارم بنده با هیچ کسی دشمنی شخصی ندارم و نخواهم داشت و الان به عنوان یک مسئول این توانایی را دارم که این کار رو انجام بدم .

مطمئن باشید خروج از این دیویژن به ضرر اعضای استف و حتی اعضای عادی این دیویژن نیست بلکه فقط کسانی ضرر خواهند کرد که از برنامه هایی که در آینده برای این دیویژن در نظر گرفته شده نمی توانند استفاده کنند.

فقط به عنوان نکته پایانی یه مطلبی که کاملا به شخص بنده مربوط می شه و هیچ هماهنگی قبلی با هیچ شخص خاصی نشده باید عرض کنم :

مطمئن باشید در دیویژن برای تمام کسانی که می خواهند خارج بشن باز خواهد بود و هبچ اجباری به ماندن نیست اما هر کسی لایق ورود به دیویژن نیست.
A.Rahimi
  • A.Rahimi
  • 53.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
12 سال پیش
سلام خدمت همه ی دوستان گرامی و عزیز

به خدا این همه بدگویی در مورد جناب طالب زاده درست نیست.
من نه عضو استف دیویژن بودم نه کاره ای در دیویژن.
من فقط یک کاربر ساده در ایوائو هستم و به عنوان پایلت و کنترلر در محیط پروازی ایران خدمت میکنم.
در این چند سالی که جناب طالب زاده دایرکتوری ایران را به عهده داشتند من هیچ بدی از ایشون ندیدم. والله این همه بدگویی درست نیست.
من کاری به کار قضیه ی آقای برنا و طوماری ندارم ولی یک گله از آقای محمدی فر دارم که دارند انقدر تند و بی ادبانه با جناب طالب زاده و آقای حسنی صحبت میکنند. جناب محمدی فر اگه خوب یادتون باشه در اون توری که من و شما در فرودگاه امام تاور بودیم و جناب طالب زاده هم اپروچ رو بسته بودند شما سر عوض کردن پست یک سوتی خفن دادید و من بلافاصله جاتونو پر کردم و فقط جناب طالب زاده و من متوجه این موضوع شدیم. آیا پس از اون جناب طالب زاده به شما توهین کرد؟ به شما نشان مخصوص تور رو نداد؟ من نمیدونم چه بدی در حقتون کرد ولی این رفتار از شما کمی بعیده.

در مورد بقیه دوستان هم رک بگم. والله با این بدگویی هایی که پشت بقیه میکنید به جز لطمه زدن به روابط خودمون و دیویژن هیچ کار مفید دیگه ای نمیکنید.
همین.

با تشکر
علی رحیمی