IRA289
  • IRA289
  • 52.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
Amin Tomari نوشت:

جناب آقای آزادمهر..
دوم اینکه بنده تا به این لحظه هنوز نظرم را در مورد اشخاص جدیدی که تغییر دیویژن دادند اعلام نکردم. شما از کجا فهمیدید که دارم مثل خوارج نگاه می کنم وقتی حتی اسمی از آنها نبردم؟

آقای طوماری من از شما و حداقل آقای نوازان چیزی در مورد خوارج نشنیدم ولی از حرف باقی دوستان این چنین بر می آید.
اون پست های قبلی هم تغییر میدم انشالا که همه چیز به خوبی پیش بره و بعد از این مشغله فکری شما فقط بهتر کردن وضعیت دویژن در محیطی آرام باشه.
آقای طوماری فقط یه نصحیت: نگذار حرفای بعضی از آقایون که حرف دل خودشون هست به پای دویژن شما نوشته بشه.
reza.bahreyh
12 سال پیش
دوستان سلام ، انشاالله که طاعات و عبادات همگی مورد مقبول قرار گرفته باشه

من حدود 5 ماه میشه که در شبکه ایوائو عضو شدم و فوق العاده عاشق این شبکه هستم و امثال بنده هم زیاد وجود داره . من 24 سالمه ، شاید کوچیکتر و شاید بزرگتر از بعضی از دوستان باشم . ولی یه چیزی هست ، آخه دشمنی تا کی ؟ آخه کدورت تا کی ؟ من حقیقتشو میگم ، آقای نوازان رو در حد اینکه یه سنتر بودند میشناسم و گپ و گفت کوچیکی داشتیم ، آقای توماری رو هم در حد یه گپ و گفت اونم شاید 3 ماه پیش بود میشناسم . ولی آقای طالب زاده و بازیاری رو از روزی که اومدم میشناسم و از دوستان بسیار خوب بنده هستند . من در جریان مشکلاتی که بین طرفین بوده نبوده ام و حتی در جریان دویژن قبلی هم نبوده ام چون تجربه ای نداشتم و فقط پرواز خودمو می زدم و ir-membr فقط برای من حکم یک کلاس درس و آشنایی با دوستان بود . این توضیحات رو دادم که همگی بدونید من کاملا بی طرف هستم و به هر دو طرف به شکل دوستان خوب و هم وطن خودم نگاه میکنم .
آقای توماری ، دوست عزیز من هم وطن من خواهش میکنم این بحث رو تمام کنید نه اینکه میگم شما شروع کردید یا آقای طالب زاده شروع کرده ، نه من اینو نمیگم کاری هم ندارم که چه کسی شروع کرده ، فقط میگم تمومش کنید بخدا اینطور فقط به شخصیت خودتون لطمه میزنید بابا این دنیای مجازی ارزش این همه کدورت رو نداره . شما مدیر جدید دویژن ایران هستید انشاالله که بتونید رتبه دویژن رو به صدر برسونید ما هم در جوار شما یک چیزی یاد بگیریم کفایت میکنه و بسیار مفتخر هستیم در کنار تیم شما کار خودمون رو انجام بدیم ولی خواهش میکنم توی این فرووم از دوستی ها و از برنامه های دویژن صحبت کنیم هر کس از دویژن رفته که رفته هیچ صحبتی درباره اونا نمیخواد انجام بدهید شخصیت شما بیش از اونی هست که بخواهید به حواشی بپردازید .

من بازم میگم چیزی به جز خوبی از آقایون طالب زاده و بازیاری ندیدم و نشنیدم ولی به قول شما و دوستان شاید مشکلاتی در گذشته بوده این مشکلات فقط بین شما چند نفر بوده و میتونید با یه ایمیل ساده مشکلاتتون رو با هم در میان بزارید ولی اینجا یه فروم هست کافیه توی گوگل یه سرچ بزنید درجا این صفحه میاد بالا به نظر شما درسته این مسائل به یکی مثل بنده که هیچی در جریان مشکلات شما نبوده ام حالا بخوام این حرفا و این پست ها رو بخونم ؟ مطمئنا شما روزی دوستان بسیاری خوبی برای همدیگه بودید به حرمت سلام و علیکی که بین شماها بوده این جریانات رو دیگه ادامه ندهید به حق این ماه رمضان این مشکلات از دلهای همه شماها پاک بشه و هرکس به کار و زندگی خودش بچسبه .

حالا سر صحبتم را با آقای طالب زاده و آقای بازیاری که از دوستان بسیار خوب بنده هستند باز میکنم . آقای طالب زاده آقای بازیاری ، من و شما در روز زیاد همدیگه رو توی تیم اسپیک میبینم و حرف میزنیم ، خودتون هم میدونید من تا العان هیچ حرفی با شماها درباره این مشکلات نگفتم ولی الان وظیفه و تکلیف خودم میدونم که یه صحبت کوچیک انجام بدهم . من تا آنجایی که میدونم سن هر دو نفر شما از آقایون توماری و نوازان و مابقی دوستان بیشتر است ، پس شما بزرگی کنید و به این مسائل دامن نزنید بابا همه شماها مردان بزرگ و با شخصیتی هستید !!!!!! سوال بنده اینه که چرا به خودتون اجازه میدین که این مسائل و این کدورت ها رو یکی مثل من که تازه واردم و تازه با دو طرف آشنا شدم بخواهم با این فرم و با این کلمات و با این لحن صحبت ها بشنوم ؟ بخدا در شاءن دو طرف نیست ، خواهش میکنم به این مسائل خاتمه بدهید یا حداقل بصورت علنی توی این فروم و یا توی فروم های دیگه صحبت نکنید . تا دلتون بخواد هر دو طرف ایمیل دارید ، فیسبوک دارید و هزاران راه ارتباطی دیگر میتونید بصورت خصوصی مشکلات همدیگه رو برطرف کنید من اول صحبتم گفتم با آقایون نوازان و توماری برخورد آنچنانی نداشته ام ولی آقای بازیاری آقای طالب زاده من که هر دو نفر شما رو میشناسم ، ما دوستیمون پابرجا هست و خواهد ماند و هیچ شکی درش نیست و شما دو نفر از کسانی بوده اید که من از روز اول که به این شبکه اومدم شما دو نفر رو شناختم و در کنار عزیزان دیگر به بنده کمک کرده اید من به عنوان برادر کوچیکتر از شما خواهش دارم ، بخاطر حرمت سلام و علیکی که بینمون هست ، بخاطر دوستی که بینمون هست تمام این مشکلات و این بحث ها رو تمام کنید .

حالا سر صحبتم با دوستان عزیزم آقایان برنا ، محمدی فرد ، حسنی ، و مابقی که العان یاد ندارم هست ، خواهش میکنم شما دوستان برای دو طرف حکم بنزین برای آتش رو نداشته باشید ، بخدا این آتیش کوچیکه ولی ما داریم با این کارامون و حرفامون تبدیلش میکنیم به یه آتیش خیلی بزرگ که اصلا نمیشه مهارش کرد بیایید بی طرف باشیم بیایید کار خودمون رو انجام بدهیم به مرور زمان هم آقای توماری و نوازان بیخیال میشه و هم آقای طالب زاده و بازیاری بیخیال موضوع میشن

در آخر باز هم میگم من از هر نظر بخواهید حسابش کنید بی طرف هستم فقط و فقط دوست ندارم دشمنی ها بزرگ بشه ، بخدا این دنیا خیلی کوچیکه باور کنید یه روزی ممکنه کارمون لنگ همدیگه بمونه حالا به هر شکل که بخوایید حسابش کنید . از خدا میخوام که هرچه زودتر دل های همه دوستان رو از این مشکلات و این کدورتها پاک کنه و همه چیز فراموش بشه

انشاالله که همه دوستان خوبم و همه هم وطن های من از تک تک ثانیه های عمرشون لذت ببرن و به امید استفاده بهینه همه ما از این ماه مبارک

کوچیک همگی
رضا بحریه
Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش
reza.bahreyh نوشت:

حالا سر صحبتم با دوستان عزیزم آقایان برنا ، محمدی فرد ، حسنی ، و مابقی که العان یاد ندارم هست ، خواهش میکنم شما دوستان برای دو طرف حکم بنزین برای آتش رو نداشته باشید ، بخدا این آتیش کوچیکه ولی ما داریم با این کارامون و حرفامون تبدیلش میکنیم به یه آتیش خیلی بزرگ که اصلا نمیشه مهارش کرد بیایید بی طرف باشیم بیایید کار خودمون رو انجام بدهیم به مرور زمان هم آقای توماری و نوازان بیخیال میشه و هم آقای طالب زاده و بازیاری بیخیال موضوع میشن

سلام جناب بحریه

بنده بنزین رو آتش نبودم... خودم بحث رو شروع کردم ( به تاریخ و ساعت پست ها توجه کنید ) فقط برای اینکه حرف حدیث هایی که مدیران سابق برای بنده به وجود آوردن رو خاتمه بدم...بقیه دوستان مثل آقای توماری خودشون وارد بحث شدن و مشکلات رو مطرح کردند...کاری به اونها ندارم و بقیه ندارم....این دوستان مدیر سابق باعث شدن بنده برای 3 سال از دیویژن کشورم دور باشم.....فقط میخواهم بحث خودم رو تموم کنم.

دلیل دیگری که باعث شد این پست رو بدم مربوط به بازگشایی دیویژن بود... دوستان کاربر باید بدونن او 2 ماهی که دیویژن به لطف مدیران سابق ( که دلیلش معلوم نیست ) رو هوا بود بنده و آقای توماری تو سرو کله ایوائو و خودمون میزدیم تا بلکه شما دوستان در این محیط راحت باشید... ( یه طرفه قضاوت نکنید ! به فکر آموزش و امتحانات و اینها باشید...!! فکر نکنم دوست داشته باشید دیویژن غیرفعال میشد و ایران میشد یه کشوری مثل افغانستان..!! )

در ضمن..مشکل آقای طالبزاده با 1 نفر 2 نفر نیست... شما تازه وارد هستید و فعلاً از کلیات خبر ندارید... کاربران زیادی بودن که به کلی از این سیستم رفته اند.. نمونش رو تو فروم از اینجا  ببینید (قضاوت به عهده خودتون ) ....خیلی ها هم هستند که مشکلات زیادی دارن و جایی اعلام نکردند.

من خواهش میکنم که اجازه بدید این قضیه تموم پیدا کنه ...شده این پست به صفحه 100 هم کشیده بشه ، کشیده بشه اما این قضیه دعوا ها تموم بشه.. باید دوستان مشکلاتشون رو مطرح کنن و این حق رو دارن که مشکلاتی که قبلاً داشتن رو از مدیر سابق بپرسن... زمانی که ایشون مدیر بودن که کسی جرات نداشت از ایشون انتقاد کنه ( وگرنه میشد دشمن دیویژن - مثل ما..!! ) .. حالا که ایشون با اعضای عادی فرقی ندارن باید جوابگو باشن ( حتی تو دنیای واقعیتش ما استیضاح داریم ! ) فکر کنم بهتره ایشون جواب مارو بده تا بنده رو از جهالت وطن فروشی و شیطنت های دیویژنی شرمنده کنن یا جوابگوی عملکردشون باشن..!!

این نمیشه که برادر..ما هر دفعه میخوایم سوالاتمون رو با دلیل و منطق از آقایون بپرسیم یکی پیدا میشه که میخواد تمومش کنیم ، ( اینقدر ادبیات این دوستان جو رو متشنج میکنه ( که منم تازه یاد گرفتم ازشون ) که تبدیل میشه به دعوا و یکی پیدا میشه میگه تموم کنید و بس کنید و فلان و بهمان ) ... نه عزیز..باید این قضیه تموم بشه....

پ.ن : ما با کسی پدر کشتگی و دعوا نداریم.... من فقط میخوام ببینم آقای طالبزاده غرور مدیریتیشون رو بشکونن و بگن " من در مدریت در بعضی جاها ضعف داشتم " یا نه... آیا ایشون میتونن جوابگوی مشکلات من در دیویژن باشن ؟؟ جوابگوی رفتارها و عملکردشون چه با دوستان چه با بنده ، میتونن باشن ؟؟
داستان هم در صفحه 2 سرهم نکردم... از مشکلات خودم گفتم و خواستم شفاف سازی کنم برای دوستانی که براشون سوال ایجاد شده بود و حرف پشت سر من میزدند...!! مطمئن باشید دو طرف که مشکلاتشون حل بشه بیخیال میشن...با گذشت زمان فقط کینه و نفرت اینجاد میشه...نه بیخیالی و فراموشی..!!

امیدوارم بتونیم با رفتاری متمدنانه مشکلات رو حل کنیم تا از بروز اون در آینده جلوگیری کنیم... ( البته اگر آقای طالبزاده از بنده غلط املایی نگیرند..!!  )

از کاربرانی که تازه وارد هستن و اطلاعات دقیق ندارن و سعی در ساکت کردن این تاپیک دارن خواهش میکنیم پست ندن... اجازه بدید دوستان قدیمی که این موضوع بهشون ارتباط داره ، مشکلشون رو حل کنن.

با تشکر
سپهر

عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
reza.bahreyh
12 سال پیش
آقای برنا سلام دوست من ، انشالله که این دو پست که بین من و شما رد و بدل شد سرآغاز دوستی بین من و شما باشد ولی اینو لازم میدونم بگم که شما یک لینک گذاشتید که ( کاربران زیادی بودن که به کلی از این سیستم رفته اند ) آقا اگه منظور شما این ولی زاده هستش که خدا لعنتش کنه این مرتیکه ..... نزدیک به 200/000 تومان من رو به تازگی کشیده بالا این آدم از شارلاتانهای بزرگ این روزگار هستش . آقا خدا رو شکر که این مرتیکه احمق و شارلاتان از این ایوائو رفتند . بس جای شکر دارد
Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش
reza.bahreyh نوشت:

آقای برنا سلام دوست من ، انشالله که این دو پست که بین من و شما رد و بدل شد سرآغاز دوستی بین من و شما باشد ولی اینو لازم میدونم بگم که شما یک لینک گذاشتید که ( کاربران زیادی بودن که به کلی از این سیستم رفته اند ) آقا اگه منظور شما این ولی زاده هستش که خدا لعنتش کنه این مرتیکه ..... نزدیک به 200/000 تومان من رو به تازگی کشیده بالا این آدم از شارلاتانهای بزرگ این روزگار هستش . آقا خدا رو شکر که این مرتیکه احمق و شارلاتان از این ایوائو رفتند . بس جای شکر دارد

سلام عزیز

بله آقا.و...چرا دعوا ؟ 😁 دوستیم...با شما هم صحبت کردم و فهمیدم شخصیت بالایی دارید. لینک آقای ولی زاده رو دادم نه به خاطر آقای ولی زاده یا دعوای اینها... بعضی کاربران موقعیت رو فراهم دیدند و شروع کردند به انتقاد از مدیریت..!! من که خودم از آقای ولی زاده زیاد دردسر و ... کشیدم... به اون کاری ندارم...فقط خواستم متوجه بشید که 1 نفر ، 2 نفر نیستن که با مدیران قبلی مشکل داشتن...خیلی ها هستن که اصلاً تا الان صداشون در نیومده...برای مثال میتونید به دیویژن سویس برید و اکانت آقای علی نباتچیان رو ببینید...ایشون معمولاً با ایرانیان اصلاً صحبت نمیکنند...اما خوب .... با بنده چند وقت پیش صحبت کردند و چیزهایی میگفتن از مدیریت سابق...چرا ایشون یا این همه درجه در کشور سویس باشن ؟
جناب بحریه عزیز.... خیلی ها هستن....فقط باید بسترش فراهم بشه تا دوستان مشکلات خودشون رو مطرح کنند....

عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!