حالا سر صحبتم با دوستان عزیزم آقایان برنا ، محمدی فرد ، حسنی ، و مابقی که العان یاد ندارم هست ، خواهش میکنم شما دوستان برای دو طرف حکم بنزین برای آتش رو نداشته باشید ، بخدا این آتیش کوچیکه ولی ما داریم با این کارامون و حرفامون تبدیلش میکنیم به یه آتیش خیلی بزرگ که اصلا نمیشه مهارش کرد بیایید بی طرف باشیم بیایید کار خودمون رو انجام بدهیم به مرور زمان هم آقای توماری و نوازان بیخیال میشه و هم آقای طالب زاده و بازیاری بیخیال موضوع میشن
سلام جناب بحریه
بنده بنزین رو آتش نبودم... خودم بحث رو شروع کردم ( به تاریخ و ساعت پست ها توجه کنید ) فقط برای اینکه حرف حدیث هایی که مدیران سابق برای بنده به وجود آوردن رو خاتمه بدم...بقیه دوستان مثل آقای توماری خودشون وارد بحث شدن و مشکلات رو مطرح کردند...کاری به اونها ندارم و بقیه ندارم....این دوستان مدیر سابق باعث شدن بنده برای 3 سال از دیویژن کشورم دور باشم.....فقط میخواهم بحث خودم رو تموم کنم.
دلیل دیگری که باعث شد این پست رو بدم مربوط به بازگشایی دیویژن بود... دوستان کاربر باید بدونن او 2 ماهی که دیویژن به لطف مدیران سابق ( که دلیلش معلوم نیست ) رو هوا بود بنده و آقای توماری تو سرو کله ایوائو و خودمون میزدیم تا بلکه شما دوستان در این محیط راحت باشید... ( یه طرفه قضاوت نکنید ! به فکر آموزش و امتحانات و اینها باشید...!! فکر نکنم دوست داشته باشید دیویژن غیرفعال میشد و ایران میشد یه کشوری مثل افغانستان..!! )
در ضمن..مشکل آقای طالبزاده با 1 نفر 2 نفر نیست... شما تازه وارد هستید و فعلاً از کلیات خبر ندارید... کاربران زیادی بودن که به کلی از این سیستم رفته اند.. نمونش رو تو فروم از
اینجا ببینید (قضاوت به عهده خودتون ) ....خیلی ها هم هستند که مشکلات زیادی دارن و جایی اعلام نکردند.
من خواهش میکنم که اجازه بدید این قضیه تموم پیدا کنه ...شده این پست به صفحه 100 هم کشیده بشه ، کشیده بشه اما این قضیه دعوا ها تموم بشه.. باید دوستان مشکلاتشون رو مطرح کنن و این حق رو دارن که مشکلاتی که قبلاً داشتن رو از مدیر سابق بپرسن... زمانی که ایشون مدیر بودن که کسی جرات نداشت از ایشون انتقاد کنه ( وگرنه میشد دشمن دیویژن - مثل ما..!! ) .. حالا که ایشون با اعضای عادی فرقی ندارن باید جوابگو باشن ( حتی تو دنیای واقعیتش ما استیضاح داریم ! ) فکر کنم بهتره ایشون جواب مارو بده تا بنده رو از جهالت وطن فروشی و شیطنت های دیویژنی شرمنده کنن یا جوابگوی عملکردشون باشن..!!
این نمیشه که برادر..ما هر دفعه میخوایم سوالاتمون رو با دلیل و منطق از آقایون بپرسیم یکی پیدا میشه که میخواد تمومش کنیم ، ( اینقدر ادبیات این دوستان جو رو متشنج میکنه ( که منم تازه یاد گرفتم ازشون ) که تبدیل میشه به دعوا و یکی پیدا میشه میگه تموم کنید و بس کنید و فلان و بهمان ) ... نه عزیز..باید این قضیه تموم بشه....
پ.ن : ما با کسی پدر کشتگی و دعوا نداریم.... من فقط میخوام ببینم آقای طالبزاده غرور مدیریتیشون رو بشکونن و بگن " من در مدریت در بعضی جاها ضعف داشتم " یا نه... آیا ایشون میتونن جوابگوی مشکلات من در دیویژن باشن ؟؟ جوابگوی رفتارها و عملکردشون چه با دوستان چه با بنده ، میتونن باشن ؟؟
داستان هم در صفحه 2 سرهم نکردم... از مشکلات خودم گفتم و خواستم شفاف سازی کنم برای دوستانی که براشون سوال ایجاد شده بود و حرف پشت سر من میزدند...!! مطمئن باشید دو طرف که مشکلاتشون حل بشه بیخیال میشن...
با گذشت زمان فقط کینه و نفرت اینجاد میشه...نه بیخیالی و فراموشی..!! امیدوارم بتونیم با رفتاری متمدنانه مشکلات رو حل کنیم تا از بروز اون در آینده جلوگیری کنیم... (
البته اگر آقای طالبزاده از بنده غلط املایی نگیرند..!! )
از کاربرانی که تازه وارد هستن و اطلاعات دقیق ندارن و سعی در ساکت کردن این تاپیک دارن خواهش میکنیم پست ندن... اجازه بدید دوستان قدیمی که این موضوع بهشون ارتباط داره ، مشکلشون رو حل کنن.
با تشکر
سپهر
ویرایش بوسیله کاربر
12 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی فرو نکنین لطفاً ...!