V.NAVAZAN
  • V.NAVAZAN
  • 51.62% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
من تا الان سکوت کردم و نخواستم صحبتی در مورد کسی به خصوص گذشته در دیویژن بکنم ولی الان که پای منو به این ماجرا می کشید فقط یک اشاره کوچیک میکنم ولی قبلش لازم می دونم همین اول کار یک چیزی رو روشن کنم

اولا که در جواب این که:

saba.h نوشت:

بگو چندتا کاربر تازه وارد بردی هند

رفتن من و آقای هدایتی نه تنها به شما و مدیریت دیویژن قبلی به هیچ کسی ربطی نداره ولازم نیست براش توضیح بدم

ولی می تونم دلیلش رو برای اعضا دیویژن ( نه شما ) بازگو کنم :

من مدت ها بود که داشتم تلاش می کردم که خودم رو به دیویژن ثابت کنم و خیلی مایل بودم دیویژن ما هم در ضمینه ایونت و تور خیلی بیشتر فعال تر باشه و با توجه به ترافیک ها و افرادی که تمایل به پرواز و شرکت داشتنند اعضای استو مخالفت می کردنند ( اگر سئوال پیش اومده چرا برید از خودشون بپرسید )

و من با بررسی کشور های همسایه و خیلی مسائل مهم تور ها و ایونتی رو معرفی کردم به آقایون استف و شخصا در کانال صوتی استف با آقای طالب زاده صحبت کردم و جوابی که شنیدم این هست که به کار خودم برسم و به کار استف دخالت نکنم

که این قضیه تنها علت جدایی من از دیویژن نبود و یکسری دلایل دیگه مثل نحوه امتحان گرفتن بود که به کسی که می خواست PP امتحان بده در حد یک CP ازش سئوال های بی ربط می شد که در هیچ بخش اون امتحان نیومده بود

بگذریم .....
بعد از همه اینها برای این که من تلاش هام بی نتیجه نمونه سعی کردم با یکسری تغییر در تور ، و عوض کردن و یکسری مسیر ها تورم رو به دیویژن هند اهدا کنم

دیویژن هند از این که من با این وجود که در اون دیویژن نیستم و براشون تور طراحی کردم خیلی شوکه شده بودن چون اعضای خود هند به ندرت نظر می دن چه برسه به این که بیان تور طراحی کنن و البته به صورت پیشنهاد ارائه بدن ( در این مورد آقای برنا می تونند نظر بدن که من درست می گم یا نه )

و با توجه به درخواست استف هند مبنی بر ادامه همکاری من در دیویژن هند به عنوان دستیار ایونت من قبول کردم و به هند رفتم

و من دوست داشتم خدمت کنم ودیده بشم و برام فرقی نمی کرد که کجا باشه ولی الان خوشحال هستم که می تونم به مردم کشور خودم در دیویژن خودم خدمت کنم

و در مورد کار گروهی قسمت ایونت هند باید بگم که ما توانسیم از اول سال 2012 تا به الان بیش از 6200 گزارش از تمامی تور ها داشته باشیم که یکی از تور هایی که بنده در ضمینه ATC طراحی کرده بودم 153 گزارش داشته که تمامش بدون مشکل بوده و تائید شده و این احتمال میشه داد که با توجه به چند ماهی که به پایان سال 2012 مانده جمع گزارش ها به بیش از 8000 گزارش برسه

و لازم میدونم این رو هم بگم که اولین توری که من در سال 2011 طراحی کردم ، تور باری (Cargo) نام داشت که برای این خودم رو به همه نشون بدم و بدونن که من با کشور ایران و اعضای آن مشکلی ندارم اولین لگ این پرواز را به فرودگاه امام گذاشته بودم که خوب یادم هست با وجود این که بیش از 7-6 کشور توی تور بود و باید اجازه میگرفتیم دیویژن ایران بعد از چند بار پیگیری اخرین کشوری بود که ایمیل را پاسخ داد .

من تصمیم دارم بعد از گذشت مدتی و پیدا کردن کمی فرصت و کم شدن کارها در مورد خودم به تور کامل بنویسم تا دوستانی که با بنده زیاد آشنایی ندارن آشنا بشن وسابقه کاری چه در زمینه Real و چه درضمینه شبیه ساز را ارائه کنم.

ولی لازم هست که به تمامی دوستانی این نکته رو بگم که شاید اگر من با آقای سپهر عبادی برنا آشنا نبودم و از طریق ایشان این کار ها رو انجمام نمیدادم الان افتخار خدمت در این دیویژن وفعالیت قبلی در هند را پیدا نمی کردم و لازم هست همین جا از ایشان برای تمامی آموزش ها و کمک هایی که در راستای پیشرفت به من کردن تشکر ویژه کنم [bowing] [flower]
( اون دسته از دوستانی که قدردانی و تشکر رو به پای چیز دیگه ای می زارن بهتر به ذات خودشون مراجعه کنند ).

اما در مورد این صحبت ها:

saba.h نوشت:

خودتون هم همچین آش دهنسوزی نیستید که

همون طور که هم من و هم دیگر دوستان در جریان هستیم این خود شما بودین که به خاطر یکسری دخالت های بی جا ساسپند شدین و مطمئن هستم که این حرف به خاطر اون هست نه چیز دیگه

saba.h نوشت:

آقای توماری شما یه منصبی رو قبول کردید چرا هی دنبال کوبوندن مدیران قبلی هستید؟

چون این به من مربوط میشه و نه آقای توماری و نه من دیگه شخص نیستیم ، یک تیم هستیم باید جواب بدم ( جون من مثل شما به مسائلی که به من ربطی نداره دخالت نمی کنم )

با این که ما پستی را مشابه همین تایپیک در یک فرم دیگه که میدونید کجا رو میگم زدیم و چون آقای طالب زاده مدیر انجمن هست و اومد و ویرایش کرد و یک جواب ارسال کرد که یک لایک هم نگرفت و دید جو به ضرر خودش هست پست خودش و پست بعدی که با توجه به پست خودش جواب داده شده بود رو پاک کرد و خیلی مسائل دیگه که آخر هم تایپیک قفل شد .( البته قفلش کرد )
و جالب اینجاست از زمانی که من و آقای توماری هنوز بر سر کار نیامده بودیم این آقا میگه بعدا در یک تایپیک همه چیز رو میگم نمیدونم این بعدا کی میاد ؟:-k

در کل ما کاری به مدیران قبلی دیوِیژن نداریم و مایل هستیم که کار خودمون رو انجام بدیم و این که حتی در کانل آی ار هم که اعضا قدیمی و جدید میان ما هیچ حرفی از مدیران قبلی نمی زنیم مگر ایم که نیاز به توضیح و یا دفاع باشه .

saba.h نوشت:

آقا کارتو بکن زمان همه چی رو معلوم میکنه

اگر بزارید ما هم همین رو میخوایم [approve]

saba.h نوشت:

انشالا که بتونی به یه جایی برسونی ما که بدمون نمیاد.

ایشالله ایشالله ولی چه موفق باشیم چه نه این قضیه به شما و به تمام کسانی که در دیویژن های دیگه هستن ربطی پیدا نمیکنه که بخواین خوشجال بشین یا دلسوزی کنید [blackhee]

در آخر من همین جا این رو اعلام کنم که فعلا تا بازگشایی فرم مخصوص دیویژن فقط این فرم را ما معتبر میشناسیم و هرگونه مطلبی در هر فرم دیگه ای را بی اساس و یک دروغ بزرگ می دانیم

از دوستانی هم که تمایل دارن دیویژن هر چه زودتر جون بگیره و فعالیت خودش رو از سر بگیره خواهشمندم ، هرگونه نظر ویا انتقاد سازنده ای دارن به ایمیل زیر ارسال کنند
[email protected]

یا علی.....
وحید نوازان
Amin Tomari
  • Amin Tomari
  • 51.56% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش
ببینید دوستان

کسی قصد نداره کسی رو بکوبه
اینجا قراره در مورد نحوه انجام وظیفه مسئولین برسی به عمل آید و قضاوت بشود توسط اعضایی که زیر مجموعه این سیستم بوده اند چون اصلا فلسفه وجود مسئول خدمت به اعضای اون مجموعه است.

بنده اعتقادم اینه که اگر من مدیریت این دیویژن را بدست گرفتم باید پاسخگو باشم به تمام اعضا
درست است که بنده داوطلبانه این مسئولیت رو قبول کردم و هیچ حقوقی هم نمیگیرم ولی این دلیل نمی شود که هر کاری خواستم انجام بدهم و نیاز هم نبینم که به هیچکس توضیح بدهم. بنده باید در قبال این مسئولیت که با زمانی که تمام اعضا در آیوائو صرف میکنند رابطه مستقیم دارد جوابگو باشم
به همین علت است که قصد دارم هر سه ماه یک بار از تمام مسئولین قسمت های مختلف گزارش کار بگیرم و بصورت علنی در دسترس همه اعضا قرار بدهم و بدون تعارف با هیچ شخص و دوستی در صورت عدم رضایت از کار شخص مورد نظر را بعد از یک اخطار از سمت خویش برکنار کنم.
یک سوال دارم تا این قسمت از حرف های بنده منطقی است یا خیر؟
مسئولین قبلی هم از این قضیه مستثنی نیستند و با زمان و به قول یکی از اعضاء با زندگی اعضاء ارتباط مستقیم داشتند و باید برای نحوه عملکرد خودشون در این چند سال پاسخگو باشند.
شبکه آیوائو ماله بابای هیچکس نیست که هرکسی بیاد چند سال هرکاری دلش میخواهد انجام دهد رفیق بازی ها و پارتی بازی ها و سوء استفاده هایش را بکند و بعد هم همینجوری بدون خبر برود و پاسخگو به هیچکدام از اعضا هم نباشند.
اعضای این شبکه حق دارند که در مورد نحوه عملکرد مسئولین اظهار نظر کنند و از آنها باز خواست کنند و جواب بخواهند.
حداقل کاری که افرادی که بهشون ظلم شده در این شبکه می توانند انجام بدهند این است که در این همچین فرومی از ظلمی که به آنها شده پرده بر دارند تا همگان بدانند .

(نقل قول:از جناب آقای عابدی
به شخصه به نحوه انجام این قضیه انتقاد دارم. آقایان بازیاری و طالب زاده میتونن هر زمان که اراده کردند بگن ما دیگه نمیخوایم کار کنیم و اصلا دلیلش به هیچ کسی ربط نداره و این کاملا برای بنده پذیرفته شده است. ولی درست این بود که قبل از استعفا دادن با سایر اعضا این قضیه مطرح میشد نه اینکه حتی ستف این آقایون هم با این ایمیل از قضیه باخبر بشن. این رو در تضاد با ادعای رابطه مبتنی بر دوستی مدیران و اعضا میدونم.

جواب آقای طالبزاده:
قرار نیست شما در این مورد قضاوت کنید . اصولا استعفا از این پست چیزی نیست که احتیاج به مشاوره و مباحثه داشته باشه . تصمیم شخصیه ، متولی مشخصی داره و اعلام اون هم روند قانونی و تعیین شده ای داشته که انجام شده . این که انتظار داشته باشید در این مورد با اعضا (چه معمولی و چه استف) مذاکره بشه ، نه قانونیه و نه انتظار به جاییه که بخوایید با استناد به اون در مورد ادعای رابطه مبتنی بر دوستی مدیران و اعضا قضاوت بفرمایید . ارتباط با اعضای دیویژن ایران هم همونطور که دیدید مسئولیت سازمان ایوائوست . نه من و آقای بازیاری !)

نتیجه: دوستان شما خودتون نتیجه بگیرید. کاملا واضحه..

نمونه ای دیگر از حرف های آقای طالبزاده:
دلایل و مقتضیات پاسخگویی مسئولین در دنیای واقعی با دنیای مجازی بسیار متفاوته . زمانی ملزم به پاسخگویی به کسی یا سیستمی خواهیم بود که اون سیستم یا شخص از ما حقی طلب داشته باشه . شما از من و آقای بازیاری حقی طلب دارید ؟ کاری که تا به حال تحت عنوان عملکرد دیویژن ایران شناخته میشه ، وظیفه بوده که الان شما در قبال نبودش مطالبه حق کنید ؟ فراموش نفرمایید ، قرار نیست به کسی پاسخ بدیم که چرا سیستم جمع شده .

من یک پیشنهاد دارم شما دوستان یک بار دیگر از اولین پست این تاپیک شروع به خواندن کنید و تمام سوال ها و جواب هارا مرور کنید ... خواهید دید که هیچ جواب منطقی به هیچکدام از سوال ها داده نشده است.

وقتی آقای ایکس با زبان فارسی سوال میکند که آقا این قانون کجا نوشته شده و جواب دهنده در سه جای مختلف جواب هایی کاملا بی ربط به موضوع می دهد شما چه برداشتی میکنید؟

(نقل قول:

اجازه بدید سوالم رو دقیق بپرسم: شما فرمودید با اعضا مذاکره بشه نه قانونیه نه ...
1- منظور بنده فقط اطلاع رسانی بود نه مذاکره
2- لطفا یک لینک به این قانون که صحبت با کسی در این مورد غیر قانونیه بدید (شاید قانون رو باز اشتباه خوندید)

شما فرمودید قانونا نمیتونستم با کسی حرف بزنم یعنی اصولا قانونی در ایوائو هست که مدیران رو از در جریان گذاشتن اعضا نهی می کنه. میخوام قانونشو بخونم لینکشو بدید.

جواب آقای طالبزاده:
شما نه درست میخونید نه درست متوجه میشد . جدا در این مورد مشکل داریم . گفتم قانونا نمیتونستم بگم ؟ کجا گفتم ؟

نتیجه :همه اشتباه میخونند همه اشتباه متوجه میشوند همه نمیفهمند جز آقای طالبزاده)

تمام این مسائل باید رو بشود تا همه چیز شفاف و واضح برای همگان مشخص شود اگر کسی نمی ترسد به سوال ها جواب منطقی بدهد
توجه کنید جواب منطقی و نه سفسطه و مغلطه و جو سازی

دوستان آخرین فرصت برای اعلام آمادگی همکاری در دیویژن ایران تا ساعت بیست و چهار امشب میباشد .
یک بار دیگر از تمام افرادی که خود را واجدالشرایط برای همکاری در دیویژن ایران میدانند دعوت به عمل می آورم

متشکرم
IRA289
  • IRA289
  • 52.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
سلام به همه اونایی که دلشون برای دویژن ایران میسوزه یا دارن دل دیویژنی ها رو می سوزونن.
طبق گفته های کاسه های داغتر از آش من تو چیزی که به من ربطی نداره دخالت نمیکنم .
فقط در مورد تغییر دویژن ها یه موردی هست
چرا تغییر دویژن آقای برنا , نوازان و دیگر اعضاء به دویژن های دیگه مثل جهاد اکبر بوده و تماما مورد تقدیر قرار میگیره ولی کسایی که بعد از تغییر مدیریت جدید تغییر دویژن دادن الان به به چشم خوارج بهشون نگاه میکنید؟ شاید اینها هم با دویژن مشکل داشته باشند. آقای توماری من به شخصه هیچ کاری به مدیریت قبلی ندارم چون خودتون می دونید که بیشتر وقتم رو تو وتسیم گذروندم علارغم علاقه و عشقی که به ایوائو داشتم دلیلش هم مدیریت نبود.با توجه به تجربه ای که اونطرف هم داشتم خیلی دوست داشتم و دارم که تو ایوائو و تو کشور خودم جایی که همزبون هام هستند کار و فعالیت کنم نه تو یه دویژن بیگانه.ولی بخاطر دلایلی که میدونید از دست شخص شما ناراحت و عصبانی بودم که تصمیم تغییر دویژن گرفتم و امیدوارم روزی این کدورت ها برطرف بشه وبتونم دوباره تو ایران پرواز کنم و تو شهر خودم کنترلر باشم.(دلیل رفتم رو گفتم نه قصه)(البته باید ببینیم شما برنامه ای برای خوارج دارید یا نه:-k )
آقای محمدی فر شما به آقای حسنی در مورد اسبداد کبیر و از این جور چیزا تیکه انداختید. از اونجایی که من هم رفتم همونجا هرفای شما رو که جنبه عمومی داشت به خودم گرفتم و لطفا در مورد چیزی که به شما مربوط نیست صحبت نکنید.به شما ربطی نداره اعضاء به چه دویژنی میرن.فهمیدیم ضربالمثل و انگلیسی هم بلدی. بذارید عرقتون خشک بشه بعد ...

آقای هر کسی امروزش مثل دیروز نیست امیدوارم که شما هم با پست جدید یه فرد دیگه شده باشید و ما رو شرمنده کنید.
دیگه چیزی که باعث تشنج باشه از من نمشنوید (قول)@};-
Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش
IR-DIR نوشت:

سلام ...

من مدتیست که اینجا چیزی نمینویسم . اما توصیه شما رو بسیار به جا میبینم . حذف این اکانت یا تغییر اون رو به هر چیز دلخواه به عهده جناب مرصعی میذارم چون از اختیار من خارجه یا حداقل بلد نیستم . در مورد وقایع اتفاقا کم از شما نکشیدیم . اما جواب نوشتار شما رو به موقع همون جایی که در ایرو عرض کردم میدم . امیداورم از نظر شما اشکالی نداشته باشه .

بله قربان ، از نظر من بی ادبی هست...چک بانک ملی رو به بانک صادرات بدید براتون وصول نمیکنن....همین جا ( در ایرانسیم ) بفرمایید... فکر کنم دور از ادب باشه من اینجا پست بدم و شما در فروم دیگری جواب من را بدهید....

با تشکر
سپهر
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Amin Tomari
  • Amin Tomari
  • 51.56% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش
جناب آقای آزادمهر..

همونطور که می دونید بنده بسیار شخصیت رکی دارم و تعارف با کسی ندارم . بعد از آخرین پست شما خطاب به بنده و استفاده از اون کلمات قصد داشتم به هیچ عنوان جواب شما را دیگر ندهم اما با این پست آخرتون نظرم عوض شد.

ببینید آقای آزادمهر کسانی که قبلا تغییر دیویژن دادند از جمله همان کسانی که اسم بردید( جناب آقای نوازان و جناب آقای عبادی برنا ) چندین سال در ایران و زیر نظر مسئولین قبلی بودند و بعد از اینکه ظلم ها و نا حقی های زیادی را متحمل شدند افدام به تغییر دیویژن کردند و دلایل منطقی شون را هم فرمودند.

دوم اینکه بنده تا به این لحظه هنوز نظرم را در مورد اشخاص جدیدی که تغییر دیویژن دادند اعلام نکردم. شما از کجا فهمیدید که دارم مثل خوارج نگاه می کنم وقتی حتی اسمی از آنها نبردم؟
ولی الان نظرم را عرض میکنم. اشخاصی که در چند روز گذشته اقدام به ترک دیویژن کرده اند هنوز به بنده و تیم بنده اجاز کار و فعالیت و بعد از آن روئیت نتیجه کار را نداده اند پس از سر لجبازی کودکانه و دشمن ستیزی اقدام به چنین کاری کرده اند .
بنده هم مایلم تمام کدورت ها بر طرف شود و شما در کشور خودتون فعالیت کنید و از شبکه لذت ببرید همون طور که خودتون فرمودید.
بنده همین جا از شما دعوت میکنم به دیویژن ایران برگردید و تمام مسائل گذشته را نیز فراموش کنید همان طور که خودم این کار را کردم.
برنامه بنده برای افرادی که می خواهند به دیویژن برگردند کاملا روشن است هرکس که تمایل به برگشت داشته باشد می تواند اینن کار را انجام دهد و فقط و فقط ملزم به رعایت قوانین آیوائو می باشد مثل تمام بقیه اعضا از جمله خود بنده و دیویژن ایران آماده سرویس دهی به تمام اعضا می باشد .
در مورد افرادی که میروند اجازه بدهید فعلا صحبتی نکنم.
در صورتی که شما تمایل به برگشت به دیویژن را دارید بنده پیشاپیش به شما خوش آمد عرض میکنم..