Roozbeh Razavi
  • Roozbeh Razavi
  • 53.26% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش

همینطور که تو پیغام خصوصی بهت گفتم، قضیه خیلی مشکوکه. دارم پیگیری میکنم. هرچی هست مشکل از جانب ما نیست. مشکل از هاسته. ایشالا درست میشه. اگه واقعا کسی با قصد این کارو کرده، خیلی ناشیانه عمل کرده!! خدا کنه اتفاقی باشه...

amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش

سلام خدمت همه ی دوستان
محمد صادق باز شر درست کردی؟!؟!؟ [attack]
بنده اول بعنوان کاربر و دوم استف دیویژن ایران نکاتی رو عرض میکنم: [bowing]
مشکلات و نواقص و کاستی ها در دیویژن ایران کاملاً محسوس و انکار ناپذیره!
از اینکه این بحث هم راه افتاده خوشحالم، چراکه میتونه شروعی برای یک همکاری منسجم بین کاربران و استف باشه.
همانطور که آقای رضوی فرمودند کسانی که دلسوز دیویژن و خواستار پیشرفت چشمگیر هستند لطفا با ارائه پیشنهاد و همکاری با کارکنان (استف ها) از طریق ایمیل و حتی درخواست جلسه در کانال صوتی دیویژن اقدام به همکاری نمایند.
آقای عبادی برنا همانطور که میدونید استف های جدید از جمله خود بنده تجربه ای در پست استفی خود نداشتیم. (همانطور که شما در ابتدا نداشتید) پس همه ی دوستان بجای ابراز نارضایتی و مدام صحبت از بی تجربگی کارکنان و عدم فعالیت صحیح دیویژن پا در صحنه گذاشته و خودشان هم در این امر سازندگی سهیم شوند. (مثال: آقای عبادی برنا شما میتونستید در مورد ایمیل Send to All بصورت خصوصی به من پیغام بدین و من رو راهنمایی کنید!! ولی....!!)
مادامی که دست دوستی به هم ندهیم و با حُسن نیت به کل دیویژن کمک نکنیم وضعیت همین خواهد بود.
دوستان لطفاً دید خودتان را عوض کنید و باهم و در کنار هم به رشد دیویژن کمک کنید.

با تشکر
ارادتمند همه ی کاربران محترم دیویژن ایران
نادری
[email protected]

UserPostedImage
Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش

amirfikat نوشت:

آقای عبادی برنا همانطور که میدونید استف های جدید از جمله خود بنده تجربه ای در پست استفی خود نداشتیم. (همانطور که شما در ابتدا نداشتید) پس همه ی دوستان بجای ابراز نارضایتی و مدام صحبت از بی تجربگی کارکنان و عدم فعالیت صحیح دیویژن پا در صحنه گذاشته و خودشان هم در این امر سازندگی سهیم شوند. (مثال: آقای عبادی برنا شما میتونستید در مورد ایمیل Send to All بصورت خصوصی به من پیغام بدین و من رو راهنمایی کنید!! ولی....!!)

دوست عزیز ! آقا نادری !

من برای شما ایمیل ندادم ! به این دلیل Reply to all کردم تا EC/EAC های دیویژنهای دیگر اشتباه شما رو که شاید ناشی از بی تجربگی باشه تکرار نکنند !

شما ایمیلتون رو دیگه داده بودید! کاری نمیشد کرد ! تذکر خصوصی در این مورد بی معنی هست ! معمولاً EC/EAC ها تذکر عمومی میدن تا ایمیل های اضافی بعد از شما رو که به کارشون نمیاد دریافت نکنند !
مطمئن باشید هرکسی غیر از شما حتی از قوی ترین دیویژن ها این کارو میکرد باز این ایمیل رو میدادم ! پس پدرکشتگی با کسی ندارم ! 😲
اما ظاهراً کار روتینی که EC/EAC ها میکنن از نظر آقای توماری دخالت محسوب میشه که جواب ایشون رو دادم ! ( خوبه قبلش SE-ADIR/SE-EC گفته بود Reply to all نکنید ! اما ظاهراً آقای توماری فقط ایمیل من رو دیدن ! )

آقای نادری ! آقای رضوی ! اگه دخالت در کار دیویژن هست همچین تذکرهای عمومی لطفاً اینجا به بنده با دلیل بگید ! [funcrazy]

موفق باشید !

عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
12 سال پیش

مشکلات و نواقص و کاستی ها در دیویژن ایران کاملاً محسوس و انکار ناپذیره!
از اینکه این بحث هم راه افتاده خوشحالم، چراکه میتونه شروعی برای یک همکاری منسجم بین کاربران و استف باشه.

آقاى نادرى شما از اعضاى استف هستيد
Position: Event Assistant Coordinator
ولى ما به تازگى كدام ايونت هارو به به صورت درست و حسابى داشته ايم؟؟؟؟[nono]
آيا غير از اين نيست كه شما ها فقط اسمتون تو ليست اعضاى استف مى باشد و تاحالا هيچ كارى نكرده ايد!!!!!
اگر شما ها قرار بود به حرف هاى ما گوش كنيد كه وضعيت ديويژن ايران اين نبود كه[punched]
[flower] باتشكر

امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
Roozbeh Razavi
  • Roozbeh Razavi
  • 53.26% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش

به اطلاع برسونم که سایت بعد از 4-5 ساعت دوباره برگشت. دلیل رفتنش هنوز مشخص نیست!! ظاهرا طبیعی بوده. ولی عجیب اینه که سایت خود هاستمون هنوز داون هست!!!!
به هر حال بنده از پیشنهادات سازندتون در مورد قسمتهای مربوط به خودم استقبال میکنم.
ضمنا قرار هست چهارشنبه هفته آینده (27 دی) جلسه اعضای استف دیویژن برگزار بشه و در اون دوستان شرح کارهایی که تا الان انجام دادن رو ارائه بدن. فکر نکنید این جلسه بعد از این تاپیک ها برنامه ریزی شدها! جلسه دو روز پیش برنامه ریزی شده. مدارکش هم موجوده

=== آپدیت ===
دلیل مشخص شد: علت مشکل تغییر در IP سرور بود و هاست پوزش طلبید.