mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش
سلام به همه دوستان@};-

نقل قول:

به نظر شما کار رو پولی کنیم یا مجانی؟

به نظر من اگر کار در حد قابل رقابتی با مدلهای فروشی خارجی باشه میشه پولیش کرد ولی در حد ساده نه هر چند نمونه های بسیار حرفه ای موجود هست که رایگان هم هست

نقل قول:

به نظر شما برای کل سنری ایران چند عضو لازم هست؟

این بستگی به نوع کار داره چون اگر ما بخوایم یه فتو ریل ساده بسازیم و به دیتیلش توجه نکنیم شاید نیاز به افراد زیادی هم نباشه ولی وقتی کار به سمت جزئیات بره همکاری با تعداد افراد بالا برای رسیدن به یه هدف با زمان مشخص لازمه . مثلا برای تهیه پستی و بلندیهای دقیق . قابلیت فصلی بودن سینری و داشتن شهر و فرودگاهای 3d با تکسچرها و بویلدینگهای دقیق ، که در این حالات باید سر فصل هر پروژه به صورت جداگنه تعریف بشه و حتما مدیریت بشه .
کار بر روی هر کدوم از این بخشها بسته به استعداد افراد تعیین میکنه که چند نفری انجام بشه . اینکه در حال حاضر افراد از استانهای مورد علاقشون شروع به کار کنن پیشنهاد خوبی هست ، بعد هم باید ایران رو به بخشهای مختلف تقسیم کرد و افراد قبول کنن که روی اون بخشها هم کار کنن

نقل قول:

شما دوست دارید به تنهایی کار کنید یا با همکار هم میتونید کار کنید؟

من به شخصه تمایل دارم به صورت انفرادی کار کنم ولی در نهایت به علت زمان بر بودن کار ممکنه باعث دل سردی بشه و کار گروهی بهتره ، که نیاز به هماهنگی و مدیریت داره

نقل قول:

نظر شما در مورد کار با کیفیت نه چندان بالا اما سرعت بالا چیست ؟

این پیشنهاده خوبیه تا زمانی که ما به فتوریل کل ایران فکر کنیم و حتی جاهایی که خیلی هم تو چشم نیست شامل حالش باشه . به هر حال به یه کار با کیفیت پایین به خصوص در این مورد میشه با پچهای آپدیت ( مثلا عکسهایی با زوم بالاتر از مراکز شهرها و جاهای خاص ) امکان بالا بردن کیفیت رو فراهم کرد که در زمانهای بعد از کار اصلی ارائه بشه [bowing]

mohsenfff
  • mohsenfff
  • 52.26% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
11 سال پیش
تشکر از mehornet . این طور که مشخصه ما در بیشتر موارد با هم موافق هستیم .👏
در مورد کار دوستان بذارید یه چیزی بگم که خیال همه راحت بشه
شما کارهای دیگه ای هم دارید که باید بهش برسید پس من نمیخواهم و لازم هم نیست که بیش از نیم ساعت تا حداکثر 1.5 ساعت از وقتتون رو در روز به این پروژه اختصاص بدید. میخوام وقتی پروژه تموم شد با خودتون بگید جان!به همین زودی؟چه خبره اینجا؟[amazed]
پس اگه همه دوستان موافقند از فردا کار رو شروع کنیم.
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
11 سال پیش
محسن جان
متشکر از پیشنهاد خوب شما و این که بالاخره آستین همت رو بالا زدید.
من متاسفانه مشغله کاری و زندگیم جایی برای وقت آزاد نمی گذاره با این حال در خصوص طراحی محدود آبجکتها و پشتیبانی فنی در خدمت دوستان هستم.

در مورد دریافت هزینه و یا مجانی بودن هم فکر می کنم اگر هزینه ای پائین برای نتیجه کار در نظر گرفته شود که نه دوستان رو مجبور به استفاده از نسخ شده کند و نه بحث فروشگاه و سود و اکتیو کردن و سریال نامبر و... پیش بیاد میتونه نوعی تشویق برای دوستان درگیر باشه.این قیمت از نظر من باید در حدی باشد که یک دانش آموز بدون هرگونه در آمدی بتواند براحتی آن را تهیه کند.

راه حل دیگری هم وجود دارد و بحث Donation هست.این که این کار مجانی در اختیار دوستان قرار بگیره و هر کسی مایل بود در حد توانش به پروژه کمک مالی کنه.این از این جهت که دوستان با توجه به توان مالی ممکن است کمک کنند قابل توجه هست.

موفق باشید
PC Flight Simulation Geek Since 1998
capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Touradg 

محسن جان
متشکر از پیشنهاد خوب شما و این که بالاخره آستین همت رو بالا زدید.
من متاسفانه مشغله کاری و زندگیم جایی برای وقت آزاد نمی گذاره با این حال در خصوص طراحی محدود آبجکتها و پشتیبانی فنی در خدمت دوستان هستم.

در مورد دریافت هزینه و یا مجانی بودن هم فکر می کنم اگر هزینه ای پائین برای نتیجه کار در نظر گرفته شود که نه دوستان رو مجبور به استفاده از نسخ شده کند و نه بحث فروشگاه و سود و اکتیو کردن و سریال نامبر و... پیش بیاد میتونه نوعی تشویق برای دوستان درگیر باشه.این قیمت از نظر من باید در حدی باشد که یک دانش آموز بدون هرگونه در آمدی بتواند براحتی آن را تهیه کند.

راه حل دیگری هم وجود دارد و بحث Donation هست.این که این کار مجانی در اختیار دوستان قرار بگیره و هر کسی مایل بود در حد توانش به پروژه کمک مالی کنه.این از این جهت که دوستان با توجه به توان مالی ممکن است کمک کنند قابل توجه هست.

موفق باشید

👎 هنـــــــــــــــــــــــوز فرهنگ Donation در ایران جا نیوفتاده آقایون ، نمیگم همه اما اکثر استفاده کننده ها کم سن و سال و دستشون تو جیب خودشون نیس.... بزرگاش اینکارو نمی کنن (نه همه) چه برسه کوچیکااا [nono]
UserPostedImage
mohsenfff
  • mohsenfff
  • 52.26% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
11 سال پیش
تورج جان پولی کردن در این فاز کار که هنوز افراد مشخص نیست ،کار نهایی انجام نشده ،حجم کار معلوم نیست فکر میکنم یه مقدار زود باشه
البته به هیچ عنوان من مخالفتی با اصل ایده شما ندارم بازم نظر نظر جمع است اگر بچه ها رای دادن به پولی شدن پولی میکنیم اگر هم که گفتن مجانی خوب مجانی. ولی چیزی که فعلا من بیش از هر چیز دیگه احتیاج داریم برنامه ریزی و کار گروهیه.
یکی از بچه ها پیشنهاد جلسه توجیهی رو داد که ایده خوبیه .
بنابراین برای اینکه همه با هم به یه توافقی برسیم یه روزی در این هفته رو باید مشخص کنیم تا از طریق این فورم یا چت یا هر چیز دیگه ای هماهنگی ها رو انجام بدیم.
دیگه بچه ها این روز و اون روز نکنیم .امروز شنبه است میتونیم روز پنجشنبه یا جمعه جلسه هماهنگی رو بذاریم.
دوستان اگه برای جلسه هماهنگی آمادگی دارید همین جا اعلام کنید.