Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
amin نوشت:

سلام دوستان .

یه پیشنهاد دارم ولی خودم نمی دونم عملی هست یا نه .:-k من دیدم دوستان همکاری کردن با هم برای ساخت صحنه های ایران و ...

حالا من با خودم فکر کردم ، اگر از دوستان کسانی در کار طراحی هواپیما مهارت دارند (من هم خودم یه چیزهایی بلدم ..) با هم همکاری کنیم .
میشیم یه تیم ، چند تا هواپیما (از ساده شروع می کنیم . مثلا مثل پروجکت توپولف که معلومه 2 3 نفرند) درست می کنیم برای FS ، محصولاتی که در بازار هست رو اصلاحات روش انجام می دیم.

اگر کسی مایل هست ، من اینجا هستم . خوشحال میشم . چون واقعا جای چند تا هواپیما تو FS واقعا خالیه .

حاجی جون اینجا رو یه نگاه بنداز :

http://forum.iransim.ir/default.aspx?g=posts&t=991 

ما کلاً خواب زیاد دیدیم برای رشد انجمن و مخصوصاً سیمر های سرزمین پارس ، اما بچه ها روی هرچی تنبل و شخصیت کارتونی " نه .. من میـــــــــــدونم " رو کم کردن!
به قول بلاد کفر اینجا پرورش دهندگان سیب زمینی زیاد داریم!
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
12 سال پیش
« من هستم برادر »

سلام برادر. 😮
من دم هواپیما رو درست میکنم شما بدنش رو.
چون دمش خیلی سخته.مخصوصاً برای ایران ایر که یه نوار نازک داره.
در ضمن من کیت های لوگو و آبجکتهای باکیفیت که خودم ساعتها روشون کار کردم و طراحی کردم رو با فرمت PSD در اختیارتون قرار میدم. [approve]

فقط برادر بلدی با فوتوشاپ حرفه ای کار کنی؟!! [approve]

چون ما یه کار میدیم بیرون و برادرا ساعت ها با اون پرواز میکنن.
باید ساعت ها به بدنه هواپیمای واقعی نگاه کنیم و دونه به دونه جزئیات را روش پیاده کنیم.
برای همین من دیر به دیر بازنقش میدم بیرون. [dangerpc]
حتی اگر یه هفته طول بکشه.

رنگ بازنقش باید دلنشین و خیلی نزدیک به رنگ واقعی مدل باشه.

بچه ها شما بازنقش ها رو طراحی کنید و فایلهای Paint Kit رو برای من ارسال کنید من خودم اونها رو به فرمت شبیه ساز تبدیل میکنم و اسم همتون رو توی بازنقشها بصورت کم رنگ یه گوشه حک میکنم.

هر بازنقش رو بصورت رایگان قرار میدیم و میگیم هرکی خوشش اومد و دلش خواست یه مبلغ ناچیز که خودش صلاح میدونه برای حمایت زحمات پرداخت کنه. 😍
من خودم در سایتم تبلیغ میکنم و میگم که قسمتهای مختلف هرکدوم از بازنقشها رو چه کسانی طراحی کردن.

اگر ببینم که کار داره بالا میگیره یه سایت طراحی میکنم و رمز عبورش رو به دوستانی که با هم همکاری میکنن میدم و به اونا قابلیت مانور بالایی میدم.

دوستانی که مایل هستند در این زمینه همکاری کنند بر روی دکمه Next کلیک کنند و در قسمت نظرات پیغام بگذارند. [heyyou]

UserPostedImage 
amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
12 سال پیش
naras نوشت:

« من هستم برادر »

سلام برادر. 😮
من دم هواپیما رو درست میکنم شما بدنش رو.
.
.
.
فقط برادر بلدی با فوتوشاپ حرفه ای کار کنی؟!! [approve]
.
.
رنگ بازنقش باید دلنشین و خیلی نزدیک به رنگ واقعی مدل باشه.

بچه ها شما بازنقش ها رو طراحی کنید و فایلهای Paint Kit رو برای من ارسال کنید من خودم اونها رو به فرمت شبیه ساز تبدیل میکنم و اسم همتون رو توی بازنقشها بصورت کم رنگ یه گوشه حک میکنم.

هر بازنقش رو بصورت رایگان قرار میدیم و میگیم هرکی خوشش اومد و دلش خواست یه مبلغ ناچیز که خودش صلاح میدونه برای حمایت زحمات پرداخت کنه. 😍
من خودم در سایتم تبلیغ میکنم و میگم که قسمتهای مختلف هرکدوم از بازنقشها رو چه کسانی طراحی کردن.

اگر ببینم که کار داره بالا میگیره یه سایت طراحی میکنم و رمز عبورش رو به دوستانی که با هم همکاری میکنن میدم و به اونا قابلیت مانور بالایی میدم.

دوستانی که مایل هستند در این زمینه همکاری کنند بر روی دکمه Next کلیک کنند و در قسمت نظرات پیغام بگذارند. [heyyou]

سلام برادر . ممنون از حمایتت . خیلی عالیه ولی حقیقتشش من با فتوشاپ بلد نیستم کار کنم . باز نقش هم ایشالا یاد میگیرم (به نظر آسون میاد)

ولی تو درست کردن پنل و تنظیمات هواپیما در CFG بیشتر بلدم . فقط کسی نمی دونه اگر بخوام شروع به درست کردن هواپیما تو FSX کنم ، برنامه خاصی می خواد ؟
اگر هم مقاله باشه چه بهتر می خونم .
بازم ممنون برادر[merci]
UserPostedImage UserPostedImage
usofk
  • usofk
  • 55.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
یکسری مطلب تو سایتهای خارجی نوشته اما یک کار گروهی بزرگ میخواد
من یه موقع فقط میخواستم برای سوخو34 فقط کانارد بزارم و وکتور تراست اما...
البته وقت زیادی هم براش نذاشتم
بعد از کلی سروکله زدن یک فایل برای اکسترا300 ساختم که آکروباتیکش میکرد
لینک 

برای اونکار بانرمافزارهای زیادی باید کارکرده باشی یعنی خبره باشی
وحالا اگه یک مکعب هم بجای هواپیما بزاری و اصلا روی 3Dکارنکنی
اصل مطلب طراحی پروازشه
مثلا رادر یا الویتور چقدر روی چرخش هواپیما تاثیر بزاره
یا شتاب موقع تراتل دادن چقدر باشه
این قسمتها پرواز واقعی رو طراحی میکنه که یک مرجع کامل از همون هواپیما که داری طراحی میکنی باید داشته باشی

به امید موفقیت
خواستن توانستن است❤
خدایا آنکه تورا دارد چه ندارد؟
و آنکه تورا ندارد چه دارد؟ امام حسین(ع)
Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
سلام دوستان . . .

به نظر من از تو فکر طراحی هواپیما کلا بیاین بیرون و یه فکری برای Scenery های ایران بکنید , چرا نباید رقبت کنیم پرواز های جزیره سیری , جزیره خارک , جزیره لاوان , و غیره داشته باشیم ؟ ؟ ؟

چون همه Default Airport هستند حالا باز دست بعضی از دوستان درد نکنه که باز یه Afced براشون ساختن . . .

شمال کشور هم که ماشاالله کلا تعطیله از رشت , رامسر , نوشهر , سنندج , پارس آباد , اردبیل , گرگان بگیر تا جنوب کشور که یک Scenery درست و حسابی از اهواز , آبادان و بندرعباس نداریم , فرودگاه

خرم آباد , لامرد و از همه مهمتر خلیج فارس عسلویه که افتخار هر ایرانیه [loveiran] , میدونم بعضی هاتون میگین خوب ایران خیلی بزرگه میدونی چندتا فرودگاه داره ؟ ؟ ؟

جواب : روسیه هم بزرگه , آمریکا هم بزرگه و و و که خیلی از کشور ها بیشتر از ما فرودگاه دارن اونا کجا ما کجا ! ! ! ؟ ؟ ؟

تا موقعی که تورج و آل محمد بودند خوب پیش میرفت ولی حالا چی ؟ ؟ ؟

باز خدا پدر شاهین رو بیامرزه که حداقل فرودگاه پایتخت کشورمون رو طراحی کرد وگرنه باید از همون مهرآباد تورج استفاده میکردیم و خدا پدر امیر پارسیان رو بیامرزه که کلا فرودگاه های مهم کشور کار خودشه. . .

اونم از وضع ترافیکمون . . .

شرمنده انقدر داد و بیداد کردم . . .#-o