A.Rahimi
  • A.Rahimi
  • 53.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
13 سال پیش
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
از این دوستمون به خاطر آموزششون تشکر می کنم.
من یه مدتی هست که روی برنامه SbuilderX کار می کنم و در این مدت تونستم صحنه ی اطراف فرودگاه امام رو تا حدود کمی بازسازی کنم.
شوربختانه قرار بود که جناب مرصعی یه آموزش در مورد اضافه کردن آبجکت به FSX بگذارند که به قولشون عمل نکردند.
خلاصه این عکسها رو هم ببینید:

UserPostedImage 

UserPostedImage 
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
A.Rahimi نوشت:

شوربختانه قرار بود که جناب مرصعی یه آموزش در مورد اضافه کردن آبجکت به FSX بگذارند که به قولشون عمل نکردند.

چشم [punched]

PC Flight Simulation Geek Since 1998
IRA289
  • IRA289
  • 52.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
سلام
از اين آموزشها براي 2004 هم داريم ؟
بابا به ما فقير فقراي 2004 پر هم يه نيگاه كنيد.[attack]
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
اقا محسن عزیز ، با سلام و عرض ادب ، میخواستم از بابت این تاپیک ازتون تشکر کنم، با اینکه ممکنه از نظر قوانین فروم این پست من اسپم حساب بشه چون فقط جنبه تشکر داره، اما دلم نیامد که ازتون تشکر جداگانه نکنم، من بعنوان یک کاربر ساده و عضو کوچک این سایت از دوستان عزیز خواهش دارم که از این مطالب استفاده کنند و با سنری های جدید از اعضای این سایت بار علمی این فروم را بالاتر ببریم، در همین جا از دوست عزیزمون هم که تصمیم گرفتند برای فرودگاه مشهد سنری درست کنند تشکر میکنم و منتظر کارهای ایشان هستیم.

@};-
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
13 سال پیش
سلام دوستان

در وحله اول از محسن جان بابت این اموزش جامع تشکر میکنم و اما حالا مشکلاتی که من باهاشون در Sbuilder مواجهم:
مدتی بود که قصد داشتم شهر اصفهان ، خیابان ها ،بزرگراهها و زاینده رود و پارک های اطرافش رو برای FSX طراحی کنم ، البته اینو اضافه کنم که قصدم ساختن فوتو سینری نبود بلکه از تصویر زمینه به عنوان یک الگو برای طراحی استفاده کردم متاسفانه بعد از پایان کار با مشکلات اساسی روبرو شدم که از این قرارند:
1- تمامی مسیر طراحی شده زاینده رود به شکل یک دره عمیق در اومد. که البته متوجه شدم بخاطر عدم رعایت Altitude این اتفاق افتاده و نمیدونم از چه رفرنسی باید استفاده کرد.

2-خیابانها و بزرگ راه ها به طور کامل نشون داده نشد و فقط قسمت هایی قابل رویت بودن.

3-قسمتی از خیابان ها و سنری با فرودگاه بدر تداخل پیدا کرد.

4-شهر بصورت صاف و یکدست طراحی شد و خبری از پستی و بلندی ها نبود.

اینجا از دوستان عزیز تقاضا میکنم منو راهنمایی کنین تا این ایراداتو برطرف کنم.

تشکر.