سلام دوستان
در وحله اول از محسن جان بابت این اموزش جامع تشکر میکنم و اما حالا مشکلاتی که من باهاشون در Sbuilder مواجهم:
مدتی بود که قصد داشتم شهر اصفهان ، خیابان ها ،بزرگراهها و زاینده رود و پارک های اطرافش رو برای FSX طراحی کنم ، البته اینو اضافه کنم که قصدم ساختن فوتو سینری نبود بلکه از تصویر زمینه به عنوان یک الگو برای طراحی استفاده کردم متاسفانه بعد از پایان کار با مشکلات اساسی روبرو شدم که از این قرارند:
1- تمامی مسیر طراحی شده زاینده رود به شکل یک دره عمیق در اومد. که البته متوجه شدم بخاطر عدم رعایت Altitude این اتفاق افتاده و نمیدونم از چه رفرنسی باید استفاده کرد.
2-خیابانها و بزرگ راه ها به طور کامل نشون داده نشد و فقط قسمت هایی قابل رویت بودن.
3-قسمتی از خیابان ها و سنری با فرودگاه بدر تداخل پیدا کرد.
4-شهر بصورت صاف و یکدست طراحی شد و خبری از پستی و بلندی ها نبود.
اینجا از دوستان عزیز تقاضا میکنم منو راهنمایی کنین تا این ایراداتو برطرف کنم.
تشکر.
اگر اشتباه نکنم منظور شما رود زاینده رود باشد که به شکل دره عمیق در آمده. در این مورد باید بگم که برنامه sbuilderx به طور پیش فرض ارتفاع تمام رودها ،دریاها و اقیانوس ها رو صفر در نظر میگیره .بنابراین اگر ارتفاع رود شما از دریا مثلا 3000 متر باشه ،دره ای به عمق 3000 متر به وجود میاد . که اصطلاحا به این مشکل میگن hole با حفره در صحنه البته بر عکس این موضوع هم صدق میکنه یعنی ممکنه بعضی جاهایی که صاف هستند مثل کوه برن بالا .. برای حل این مشکل 3 راه وجود دارد . اول اینکه شما Altitude رود رو نقطه به نقطه در برنامه sbuilderx وارد کنید که البته این کار آموزشی دارد که بعدا میگویم. دوم اینکه میتونید از water mask استفاده کنید که در این تاپیک آموزشش رو دادم
http://forum.iransim.ir/default.aspx?g=posts&t=1095 روش سوم استفاده از blend mask است . که مسیر رود رو در photoshop درست کرده و با resample رود رو درست میکنیم
مشکل دوم رو درست متوجه نشدم . اگر از photo به عنوان تکسچر استفاده میکنید ممکنه lod پایین باشه مثلا 15 یا 14 . یا اینکه عکس در LOD مورد نظر کامپایل نشده باشه که در این صورت عکس از دور قابل مشاهده است ولی هر جه به آن نزدیک تر میشود تکسچر تصویری محو میشود و تکسچر دیفالت مایکروسافت جای آن را میگیرد که حل این مشکل رو هم در تاپیکی که در بالا معرفی کردم وجود داره
مشکل سوم رو به دو روش میشه حل کرد اول اینکه از برنامه sbuilderx استفاده کرد و نواحی تداخل را exclude کرد . و دوم اینکه باند های فرودگاه و یا کل آن را توسط برنامه Airport Facilitator X جابجا کرد که منطبق بر عکس زمینه گردد . آموزش های مربوطه را نیز بعدا در تاپیک های جداگانه خواهم گفت
مشکل جهارم مربوط به مش میشود .چون مش دیفالت مایکروسافت برای ایران خیلی پایین است این مشکل به وجود می آید و حتی ممکن است کوههای بلند و تیز رو هم به صورت تپه نشان دهد . آموزش اصلاح مش رو هم ظرف امروز و یا فردا خواهم گذاشت .
متاسفانه طرز کار با گالری iransim و نحوه آپلود عکس رو هنوز بلد نیستم . با عرض معذرت از تورج خان اگه از گالری سر در نیاوردم مجبورم به همون روش قبلی عکس ها رو آپلود کنم
ویرایش بوسیله کاربر
13 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص